Af teknologiGPS

Sådan opdaterer navigatoren selv Prestigio?

Selvfølgelig, hver ejer af en navigator behov periodisk opdatering af kort på enheden. For den uerfarne bruger spørgsmålet om, hvordan du opdaterer navigatoren Prestigio, kan blive til et stort problem. Lad os undersøge nærmere, hvordan du kan opdatere enhedens selv.

Den nye version af "Navitel"

Ejere navigatører Prestigio med kort installeret "Navitel" har nu en enestående mulighed for at opgradere din gamle version af softwaren. Den indeholder de nye interaktive tjenester, plus har et forbedret design. Nu, med henblik på at opdatere navigatøren Prestigio 4250, simpelthen gå online og besøge den officielle hjemmeside.

For at kunne bruge den fulde effekt af alle funktionerne i et nyt program, bør du helt sikkert registrere på webstedet, eller endda opdatere kortet navigator Prestigio-4300 vil ikke fungere.

nye funktioner

Den opdaterede version introducerer interaktiv tjeneste "venner". Efter registrering på sitet vil du ikke kun lære at opdatere din navigator Prestigio, men også være i stand til at se, hvor dine venner er på et kort, og i realtid. Det er stadig muligt at udveksle meddelelser, kan du også få anvisninger til at møde dem.

Den nye version giver dig mulighed for at hente og installere de talepakker direkte fra programmenuen. Du kan vælge mellem 30 gratis pakker. Hertil kommer, at programmet begyndte at arbejde bedre, når der henvises til en meget lille eller omvendt, en tilstrækkelig stor skala. Fuldt Rettet en fejl , der forårsagede at programmet til at gå ned, når der modtages oplysninger om tilstedeværelsen af trafikpropper.

En vigtig kendsgerning er, at med den nye software, vil din browser nu arbejde længere, fordi udviklerne rasstaralis og reduceret strømforbrug kræves af programmet.

Blev rådighed for nye ikoner, der svarer til de dele af vejinfrastrukturen og vejrforhold på kortet. Tilføjet ny sensor, under hensyntagen til den gennemsnitlige hastighed i 5 minutter. Desuden er kortet nu bevæger sig hurtigere, og vigtigst af alt, temmelig glat når der skiftes under kørsel på ruten. Generelt er det lavet en masse små lapper, som generelt gør programmet stabil og pålidelig.

Alt det ovenstående vil være tilgængelige for dig, når du ved, hvordan du opdaterer navigatoren Prestigio.

Installation af opdateringer

Faktisk installere opdateringerne alene er ikke så svært. For at gøre dette, bare brug for et program Navitel Navigator Updater. At det gør det muligt at opdatere eksisterende kort og programmer. Installer programmet er ganske enkel. Dette kan også gøres fra den officielle hjemmeside. Bare følg instruktionerne under installationen, der producerer programmet. Det eneste, du kan blive nødt til at angive placeringen af den mappe, hvor programmet er installeret.

Når du har installeret programmet, kan du blot gå til menuen og klikke på ikonet til "opgradering", alle af den eksisterende Softwareopdatering for at installere det selv. Måske nu vil du blive klart , hvordan du opdaterer navigatoren Prestigio.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.