Af teknologiGPS

Bug-tracking placering (GPS-tracker)

GPS-navigation kom ind i vores liv fast og på en måde overraskende hurtigt. Omkostninger uhøjtidelig navigator lidt højere end prisen for en god væske kompas, et sæt af de samme funktioner, indholdet af de to navigationsenheder oplysninger og er ikke noget at sammenligne. Og i betragtning af, at i dag 95 af 100 telefoner kan fås med indbygget GPS-modul, orienteringen af stjernerne, kroner af træer og mos på klipperne vil snart blive en anakronisme omtrent det samme som postbud med et telegram i posen.

På den anden side, desværre, stjålne biler og andre genstande i vores land er ikke ualmindelige. Lost, desværre, nogle gange folk. For eksempel, ifølge statistikken, i det mindste flere hundrede mennesker hvert år ikke vender tilbage til den "stille jagt". Dette gælder især for ældre mennesker. Mange ubehagelige episoder kunne have været undgået ved hjælp af en konventionel GPS-bug for placering sporing.

Hvordan fungerer denne her

Lad os huske en lille skole geometri. Dette vil hjælpe os med at forstå, hvordan fejlrapporteringssystemet på alle steder og positionering af objektet på Jordens overflade. Antag, at vi har et vist punkt "X", som er nødvendige for at beregne placeringen. Vi har til vores rådighed følgende data:

  • ukendt afstand fra punkt til de andre tre (T1, T2 og T3);
  • koordinater af disse tre punkter.

Den ønskede position af punktet "X" bestemme lettere: anvende tilstrækkeligt til kredsløbet punkt med kendte koordinater:

  • tegne en cirkel med centrum i punktet T1 og en radius lig med afstanden fra det punkt P1 til punktet "X";
  • bare beskæftige sig med punkter T2 og T3;
  • skæringspunkt konstrueret cirkler vil pege "X".

Og fejlen at spore placeringen, samt andre GPS-aktiveret enhed, dette princip finder sin placering på overfladen af planeten. Kendt punkt - en satellit -navigationssystem. Data om deres position i løbet af real-time GPS-modulet modtager enheden, og varigheden af passagen af deres signal program beregner afstanden til rumfartøjer.

positioneringssystemer

En pioner af satellit navigation overkommelig for massemarkedet, er amerikanske GPS. De første enheder blev placeret på skibe og militært udstyr, så gradvist desheveya og forbedre, nåede personbiler og selv mobiltelefoner.

Udover amerikanere, satellitnavigationstjenester er vores land, forenet Europa, og, selvfølgelig, Kina. Og hvis den første civile GPS-enhed arbejdede, som regel kun med shtatovskih satellitter er i øjeblikket producerer fine "se" og vores GLONASS, og det europæiske "Galileo" og Beidou, udviklet i Kina.

Sådan bruger GPS-bille

GPS-fejl er en symbiose af de to systemer:

  • satellitlokaliseringsapparat;
  • mobil på GSM-platform.

Hvert system har sin egen funktion. GPS-modul i realtid overvåger din placering og konverterer data til geografiske koordinater: breddegrad og længdegrad. på forespørgsel mobil enhed giver koordinaterne på siden af den mobile enhed, det telefonnummer, der er gemt på forhånd bille. Til denne fejl til at spore de steder, der er udstyret med et stik til en SIM-kort.

Modtag koordinater på billen smartphone (flere sådanne enheder kaldes trackere) på flere måder, afhængigt af tracker enhed eller ejer præferencer. Oftest er antallet SIM-kort bug bare sende en tom sms, eller er "tomgang" opkald. Som svar vil den mobile enhed leveres SMS med koordinaterne til beacon.

Mere avanceret metode er brugen af specifikke mobile applikationer. Metoden er noget mere kompliceret, men placeringen af objektet kan ses med det samme på det interaktive kort. Hvis det er nødvendigt, alle bevægelige person eller genstand luftfartsselskab tracker, kan overvåges i realtid.

Sådan bruger GPS-bugs i bilen

Bug tracking placering af køretøjet er udstyret med en speciel antenne, der giver selve enheden godt skjult for nysgerrige blikke, men samtidig forbliver synlige for satellitnavigationssystemer. Bare mangler den sædvanlige lithium-ion-batteri i stedet for det tracker er sluttet til bilen (eller motorcykel). Mount Beacon er bedst på steder, en flykaprer eller ikke fandt det, eller at opløse det ville tage en uforholdsmæssig meget tid.

Nogle gange ejerne gå til sådan et kneb: etablering af en reel fyrtårn, som er godt skjult, og "dummy" - gamle ikke-arbejdende enhed, men ikke desto mindre med SIM-kortet og tilsluttet netværket. Bug sporing køretøj steder for at give bedre telefon SIM-kort med nul abonnement og dyre opkald.

Hvis Bedstefar champignon

En masse besvær og angst redningsfolk levere pårørende ofte ældre - Bor på landet elskere af svampe og bær. Desværre, nogle gange finde den forsvundne live eller ikke kan.

I dette tilfælde, at præ-købte bug spore placeringen af en person spare slægtninge fra erfaringen, den gamle mand fra stress, hvis ikke kan det være en frelse for ham. Faktisk nogle gange en tabt person, selv ringe op telefonen, ude af stand til at forklare, hvor det er.

Hvor vores børn

Dels for at beskytte sig mod den uro af børnene som muligt, ved hjælp af en fejl at spore placeringen. Barnet fordi det er svært at få præcis opfylde alle vores instruktioner: .. Hvad vej at gå hjem fra skole, hvordan man opfører sig, osv Særlige trackere for børn er ekstra funktioner i tillæg til sporing af placering. Det er muligheden for fjernbetjening lytte, etc. Fås i gadgets som et ur, nøgleringe og andre nipsgenstande. En lille størrelse giver dem mulighed for at skjule, selv i skoleuniformer. Men det er værd at huske, at trackeren - ikke et universalmiddel. Og grundlaget for barnets sikkerhed - det er den rigtige uddannelse og sikkerhed uddannelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.