Sport og FitnessUdstyr

De mest pålidelige switche Shimano

regulerbare gear er et væsentligt element i cyklen. Men der er en lang række forskellige former for dem, så den uerfarne bruger vil være vanskeligt at sortere ud alle de mange forskellige. Men allerede har en vis erfaring med cyklisten med sikkerhed sige, at den bedste og mest pålidelige er de Shimano switche.

Afbrydere og transmission i almindelighed

Hvis du vil bruge cyklen hele tiden, tænker at bruge det til langdistance cykling eller endda indstille deres seværdigheder på sportsbegivenheder, vil du kun være nok til at vide, hvordan at bo i sadlen og træde i pedalerne. Du skal vide, enheden af cyklen, og det vigtigste i det - det er transmissionen. Det er velkoordineret arbejde af alle elementer af transmissionen giver cyklen til at bevæge sig med succes. Og hvert element skal vælges med omhu: Shimano switche, som er blandt de bedste i verden, skal være korrekt kombineres og interagere med kæde, kassetter, bremser og andre dele af transmissionen, og kun hvis din rejse på en cykel vil blive en succes.

brugerdefinerede indstillinger

Shimano kontakter er opdelt i flere klasser, som er egnede til en bestemt type drev. For eksempel er den simpleste model - Shimano Tourney, som udelukkende er placeret på forbrugeren cykler, som berolige og langsom kørsel. Men bagskifteren Shimano Altus allerede være installeret på cyklen, som vil blive brugt i mere ekstreme belægninger, for eksempel i sandet eller på en grusvej. Men denne form for kontakt under alle omstændigheder ikke kan anses for professionelle, da de ikke kan klare store belastninger. Mest gennemsnit udførelsesform er Shimano Alivio - afbrydere, som repræsenterer mellemvej mellem amatører og professionelle modeller. De kan bruges i uddannelsen af fagfolk, og i hverdagen. Disse kontakter er bedst egnet til lange afstande rejse på cykel, men det anbefales ikke at sætte dem på sports cykler.

professionelle produkter

Men der er også skifter Shimano professionel. De kan modstå meget højere belastninger, gør det muligt at køre på vanskelige veje og selv deltage i velosorevnovaniyah, men den pris, de har passende. Sammenlignet med amatør versioner af professionelt udstyr vil koste omkring dobbelt så dyrt. Den mest almindelige blandt professionelle muligheder er switch og Shimano XT Shimano SLX. De er oftest bruges af fagfolk og er den førende valg blandt sportsudstyr. Der er også speciel, den dyreste og den mest avancerede prøve - en Shimano Deore XTR. En sådan kontakt er lavet kun til de mest avancerede cykler, der anvendes i høj konkurrence, eller i alvorlige vejforhold hastighed. Han er meget let, meget funktionel og giver dig mulighed for at justere maksimal kontrol af cyklisten på sit køretøj. Hvis du ser en moderne cykel ekstreme, næsten hundrede procent sandsynlighed kan vi sige, at det vil blive afsluttet præcis som switche.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.