Hjem og familieKæledyr

Psykologi hunde. Fundamentals træning af dyr

Mange tusinder af år siden mennesket tæmmet hunden, hvilket gør en ven ud en gang Dire hans fjende - ulv. Pithecanthropus kunne træde i stedet for føreren, lederen af hunden stammen. Og i lang tid for at leve sammen venskab mellem menneske og hund har udviklet sig. Pithecanthropus ses i deres dyr, især en tjener, vicevært og nogle gange hentningsfunktionen og hjælper på jagt. Watching kæledyr, har folk lært at forstå psykologi af hunde, og menneskelig adfærd har ændret sig markant. Men den ældgamle tradition for ulven slags stadig bor i efterkommere af primitive hunde.

Psykologi opførsel af hunden på grundlag af de betingede og ubetingede reflekser. Kampen for lederskab er også uløseligt forbundet med hundene. Disse rester af selskabelig liv i live i de moderne hunde. Man, uerfaren i hund opdragelse, at få et dyr, og ikke tænke på det faktum, at han måske er et kæledyr vil bringe ham op "for dem selv og deres interesser."

den rette indstilling

Her for eksempel, ukorrekt opførsel af en person og en hund. En hund i huset har sin egen kuld, men sove og hvile overalt, men ikke på sin plads. Måske hun ikke kan lide det valgte personers lejligheder jord, så er det nødvendigt at flytte en seng i en favorit hjørne af lokalet. Og altid "sted" at ledsage hundespand på måtten. Ellers vil hunden pålægge et væld af betingelserne for deres samliv. Nogle ejere er rørt over, at deres kæledyr sove med dem i samme seng. Det er en stor fejl i en del af mennesket. Snart kan det ske, at ejeren ikke har nok plads i din egen seng, fordi en forkælet hund ejer vil blive hindret nyde din ferie (der er tilfælde, hvor større hunde simpelthen skubbede ejerne af sengen). Kommandoen "sted" er ikke forgæves anses for at være vigtige i forbindelse med generel uddannelse. Du kan ikke lade en hund sove overalt, hvor hun ønsker. Forholdet i pakken til lederen kun lov til at sove i den mest bekvemme sted, og stammefolkene forbudt at gribe ind i sin søvn. Ejer hans blide adfærd over dyr søvn gør det klart, at hunden - den førende i familien. Hvis hunden vil forstå, at det er stærkere end ejeren, kan det blive en tyran.

Kampen for lederskab

Psykologi af forskellige hunde (om ledelse) hos dyr af forskelligt køn. Hanner i naturen flok er altid i konflikt retten til at være leder. Det samme gælder for hunde. I den periode, modning, da syv måneders alderen, vil kobelek vise deres lederegenskaber. Uanset om det er at trække snor og lysten til at køre i den første lejlighed eller almindelige adlyde ordrer. Pet vil altid se op på en slap karakter af værten. Det er vigtigt i denne periode behandlet alvorligt ulydighed og opsætsighed. Det er nødvendigt for at undertrykke lysten til at dominere hunden, og dermed etablere sin forrang i familien.
I hunhunde også nuværende kamp om føringen, men med mindre pres og aggression.

Hvordan til at bestemme graden af tillid?

For at finde ud af graden af tillid og lydighed til masteren, kan du sætte dyret på ryggen. Underkastelse og selvsikker person vil gøre det muligt for hunden at lægge dig på vingerne. Stædig hund vil hoppe, knurre og kæmpe tilbage.
Undertryk ulydighed er nødvendig, men under alle omstændigheder er det umuligt at ty til brute force. Manden i forholdet til dit kæledyr bør spille en dominerende rolle.

særlige litteratur

I et forsøg på at lære en mand til at forstå sin hund skrevet mange bøger og artikler. De er beskrevet detaljeret begrundelse for dette, eller at opførsel af kæledyr.
For at forstå behovene i dit kæledyr, kan du læse bogen "The Psychology af hunden. Grundlæggende om uddannelse hunde dyrlæge, og den amerikanske forfatter Leon Fredli Uitni (1894-1973). Denne videnskabsmand viet sit liv til biologi og skrev flere bøger baseret på deres egne undersøgelser af forskellige dyr og mennesker. Men den største bedrift af forfatteren, i sin egen mening, - det fortæller om adfærd og vaner af kæledyr bog. Psykologi hunde siden akademiker Ivan Pavlov studeret meget godt, på grundlag af den viden, der produceres af uddannelsessystemet og uddannelse.

Psykologi hunde baseret på deres adfærd, for at studere mand i mange år. Alle dyrs adfærd er forårsaget af refleksioner, genetik og vaner. Service hunde, opdrættet i århundreder for beskyttelse af menneskers ejendom, arver genetisk bestemte arbejdsbetingelser kvaliteter.

sten Psykologi

Labradors leve i fred kan ikke uden at svømme i vandet. Tysk Shepherds er godt bevogtet af hendes familie. Kaukasisk Shepherd "græsse" deres lille husstand en tur, beskytter dem. Før du køber en hund, skal man beslutte, hvad han har brug for firbenede ven. Ældre mennesker bør ikke starte et kæledyr husky race, terrier, gravhund og Airedale, som kolerisk lager karakter af disse dyr vil bringe en masse besvær. Folk med små børn bør ikke vælge et dekorativt hunde - Tibetansk Terrier, Pekingeser, DVÆRGPINSCHER, da disse personer ikke kan lide børn, og kan skade dem. Hvis en person er af natur rolig og tøvende, energisk bæst vil være hans irriterende og trættende.

Psykologi og Uddannelse

I det moderne uddannelsessystem er taget i betragtning hund psykologi. Træning omfatter komplekse opgaver: et udtryk for den sociale instinkt, ønsket om kontakt spil og andre motivationer. Sociale instinkter kaldes hunde har brug for at kommunikere med sin ejer. På turen hjem eller kæledyr venter med husstanden. Almindelige kommandoer tjenester kan studeres i sin vorden hundetræning sjov.
Vi skal vide, at opførslen af en hund med en person - egoistisk. Dyret altid venter på hans egen fordel, og det er usandsynligt at gøre noget for ejeren, ikke føler motiveret. Dette bruges under træningen: Hvis du ønsker en godbid, skal du bruge kommandoen! Psykologi hunde kræver sin undersøgelse ikke kun forskerne, men også for kommende hundeejere.

Kat-og-hund

Psykologi af katte og hunde er baseret på en fælles model - de instinkter og reflekser. Men psykologi hundens opfattelse er radikalt forskellig fra den psykologiske udvikling af katten.
Hund Psykologi er baseret på en pakke instinkt. Katte - uafhængige. I øjnene på hundeejer - bedste ven. I opfattelsen af katten ejeren - den tjener. Hunde elsker personale. Katte nogle gange ikke tolerere selv deres egen slags, og afsondret skjul i de mørke hjørner i rummet. Katte er dovne hund aktiv. Katte dårligt uddannede, hunde nemt fordøje kommando. Det er klart, at den psykologiske virkning af disse to forskellige slags pattedyr er helt anderledes.

Brug tips til hund uddannelse, skrevet i forskellige bøger og artikler, man får at klappe og loyal ven med forståelse. Ingen grund til at begynde at træne dit kæledyr til tilfældighederne. Kendskab til grundlæggende i hunden psykologi, den person modtager en glad, grænseløst loyale over for ham og hele hans familie kæledyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.