FormationHistorie

Irina Dacko: Den vigtigste heltinde af programmet "Lad dem sige: hendes mands knytnæve"

En beboer i landsbyen Selenduma Irina Dacko 'berømte' alle over hele landet takket være udgivelsen af det populære tv-show, sendt på Channel One. Historien om denne pige er tragisk og lærerigt på samme tid. Ifølge statistikker, er mange kvinder i vores land regelmæssigt udsat for vold i hjemmet , og samtidig bevidst skjule denne kendsgerning.

"Muzhninu knytnæve"

den første kanal seerne lært om Irine Datsko 16 maj 2012 spørgsmålet om aftenen talkshow "Let Them Talk". Til redaktøren af programmet rettet pigens mor, udtrykt ønske om at fortælle din historie og bede om hjælp. Udstedelse blev luftet under titlen "mands knytnæve." På tidspunktet for optagelserne transmission var Irene 21, den sidste 1,5, som hun var i koma. Pigens mor, Svetlana forklarede, at den nuværende tilstand er resultatet af at slå sin datter, slog hun sin lovlige husbond. Denne kendsgerning er bevist i retten, og Konstantin serveringssæt straffet i fængsel. Håndtering på TV - det sidste håb om Svetlana. Til min datter, er hun tvunget til at tage sig af en, ressourcer er ikke nok kræfter i slutningen. Irina Dacko og et halvt år er i forfærdelig stand, hendes behandlende læger udtales ham død hjerne.

Den tragiske historie Iriny Datsko

Før tragedien liv hovedpersonen blev dannet på samme måde som mange af hendes jævnaldrende over hele landet. Irina er født og opvokset i landsbyen Selenduma Buryat Republik. Tidligt om hun giftede Konstantin, en almindelig fyr, der boede ved siden af. I ægteskabet, parret havde en datter, Julia. Ifølge slægtninge til Irina, familie opgør, slutter overfald og batteri, i denne familie altid skete. Flere gange pårørende selv forsøgt at overtale pigen til at skille sin mand, en tyran. Men Irina stærkt glattede alle konfliktsituationer og forsøgte at redde sin familie. Selenduma - er en lille landsby traditionel russisk bagland. Arbejde og der er få muligheder, alle de unge mennesker gik til den nærmeste storby. Og Irina gik Dacko, til at arbejde i Ulan-Ude, efterlader lille datter med sin far og bedsteforældre. Hun ankom i sin fødeby på dagen for fødslen af Julia. Om aftenen, efter ferien, gik hun til et møde med en ven i en lokal café. Da Irina kom hjem, hendes mand mødt hende med en anden skandale jalousi. Under opgøret begyndte Konstantin at slå sin kone. Som etableret efterforskere senere, Irina lidt flere slag til hovedet, hvorefter hendes mand skubbede hende ned på jorden og begyndte at sparke ham.

Forbrydelse og straf

Konstantin benægtede ikke sin skyld til forbrydelsen en forbrydelse, men sagde, at "bragte sig selv." En mand dømt for at forårsage grov legemsbeskadigelse, retten dømt til fængsel i et Correctional institution i en periode på generel ordning for 6 år. Konstantin sig utilfreds med dommen. Han ønsker at slippe så hurtigt som muligt, fordi han forlod et spædbarn datter, hvor opdragelse han har planer om at deltage aktivt. Den "Let Them Talk" detalje indviet liv som Irina sig selv og sine kære. Om den skadede pige tager sig af sin mor. På trods af den alvorlige tilstand, lægerne nægter at tage Irina til hospitalet. Hun ser forfærdeligt, blev hun meget udmattet, på kroppen adskillige store liggesår. Læger i lang tid ikke giver en gunstig prognoser og anerkende den aktuelle tilstand af den vegetative patient. Ifølge familien, Irina reagere på, hvad der sker rundt, og da hendes datter kommer på besøg, selv græder og forsøger at gøre lyde.

Livet efter udsendelsen "Let Them Talk"

Frigivelse af det populære tv-show med deltagelse Iriny Datsko spændt og rørt mange mennesker i vores land. Umiddelbart efter udsendelsen på bekostning mor forkrøblede kvinder begyndte at modtage midler til behandling. Svarede og lægerne tilbød deres hjælp på et kommercielt grundlag. Næsten umiddelbart efter den skandaløse sendetid Irina Dacko blev placeret i republikansk klinisk hospital opkaldt efter Semashko. Denne institution blev undersøgt og fik behandling. Men trods alle de bestræbelser, som lægerne, at patienten døde den 17. juni. Eksperter siger, at gjorde alt, hvad de kunne, men hun oprindeligt var i alt for dårlig stand. Mange af vores landsmænd meget oprørende nyheder som Irene døde Dacko. Begravelsen fandt sted i pigens fødeby, kom de næsten alle de lokale. I dag er historien ikke længere selv diskutere Selendume, men det kan ikke blive glemt. Efter alt, mange af vores landsmænd konfronteres dagligt med vold i hjemmet personligt ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.