ForretningInternational virksomhed

International handel - hvad er det? Definition, funktioner og typer

Menneskelige samfund er utænkelig uden international eller global handel. Det er historisk set den første form for økonomiske forbindelser i forskellige lande. I denne henseende, international handel - en handel afvikling og messer, hvis aktiviteter er kendt i umindelige tider.

I øjeblikket spiller hun en lige så vigtig rolle. Den nuværende definition hedder det, at den internationale handel - er en særlig form for råvare-penge relationer, baseret på eksport af råvarer eller færdige produkter.

Den er baseret på arbejdsdeling. Forenklet sagt lande producerer visse varer, som de, der træder i samarbejde, udveksling. Derfor kan vi roligt sige, at den aktuelle internationale handel - er udveksling af nationalstater i verdensøkonomien med varer og tjenesteydelser.

Faktorer, der fremmer udviklingen af den internationale arbejdsdeling :

- socio-geografisk: forskellen i den topografiske placering, størrelse og mentale egenskaber af befolkningen;

- klimatiske: forskelle for at sikre vand- og skovressourcer, samt mineraler.

Også vigtigt er teknologi, udvikling og ændringer i de økonomiske indikatorer. Alt dette bidrager til de stærke relationer de nationale økonomier.

Produktionen vokser langsommere end den internationale handel. Dette bekræftes også af Verdenshandelsorganisationen. Ifølge resultaterne af sin forskning for hver stigning i mængden af produktionen 10% tegnede sig for 16% af væksten i verdenshandel.

Verdenshandelsorganisationen er ikke muligt uden en sådan noget som en "udenrigshandel". Den er opdelt i: handel med færdigvarer, udstyr, råvarer og tjenester.

I en snæver forstand, international handel - er den samlede omsætning i de udviklede lande, udviklingslande varer cirkulation af enhver kontinent eller region.

Som praksis viser, at interessen for landet i verdenshandelen på grund af følgende fordele:

- introduktion til verden resultater;

- rationel udnyttelse af de tilgængelige ressourcer;

- evnen til at genopbygge strukturen i økonomien så hurtigt som muligt;

- befolkningens behov.

Der er forskellige former for international handel:

- handel med varer og tjenesteydelser;

- udveksling handel;

- fair;

- auktioner;

- tæller handel;

- handel med kompenserende transaktioner.

Hvis en varer og tjenesteydelser, alt er klar, resten af punkterne gøre du tror, så lad os se på dette spørgsmål for mere fuldstændig forståelse af billedet.

Således handel udveksling - en sammenslutning af leverandører, forhandlere og kunder. Sådanne alliancer bidrage til at forbedre handel, fremskynde omsætning og fri prisfastsættelse.

Fair - det handler, periodisk holdt på det aftalte sted. De er af den regionale, internationale og lokale. På dette tidspunkt, udbredt messe, hvor du kan bestille varer.

Auktioner - en form for salg af varer, der tidligere udstillet til gennemgang. Sådanne transaktioner finder sted på det aftalte tidspunkt i et nøje defineret sted. Et karakteristisk træk ved auktionen - begrænset ansvar for produktets kvalitet.

Tæller handel passerer gennem flere områder: byttehandel og counter-køb.

Byttehandel - det aftalt på værdien af udveksling af varer. Sådanne transaktioner foregår uden deltagelse af kontanter.

Sidstnævnte type af den internationale handel - en kompenserende transaktion, som adskiller sig fra den byttehandel, idet det involverer ikke én men flere produkter.

Således er den internationale handel udføres på flere typer af transaktioner, som er løbende udviklet og forbedret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.