ForretningInternational virksomhed

Varer, der indføres - er et effektivt redskab til succesfuld forretning

Hvad er import? Den er importeret til de statslige varer, arbejder eller tjenesteydelser i toldområdet fra udlandet uden reeksport. Der er et andet koncept - genindførsel, som er import af varer, der udføres før, men ikke genbruges. I de seneste år, at vinde sit momentum importerede varer i Rusland. Dette skyldes primært den stigende efterspørgsel efter private forbrugere såvel som attraktiv pris og kvalitet af dem. Det er derfor, i denne artikel, vil dette spørgsmål blive lagt særlig vægt.

Fordelene ved import

Gennemførelse af indkøb af varer i udlandet, kan du få en god indtægt. For eksempel kan nogle bilmærker gøre så meget billigere (ofte to gange) end deres kolleger i det indenlandske marked. Ved den positive kan tilskrives det faktum, at de varer, der importeres - er sådan en position på markedet for erhvervelse af som er underlagt visse rabatter, som er en nødvendig del af storindkøb.

Et andet plus - køberen, at købe produkter direkte fra den europæiske producent, beskytter dermed mod forfalskning af både sig selv og sine kammerater. Det er muligt at opnå en ægte mærkevarer på første hånd.

Vi bør ikke glemme sådanne negative faktorer som inflation, og de varer, der indføres - det er en ganske effektiv mekanisme til at bekæmpe den.

Territorialitet - en vigtig faktor i import

Økonomer bemærkes, at i Polen og Litauen, pris, næsten aldrig ændre sig, og rabat på de importerede varer - det er en konstant udvikling værktøj af handelen. Hovedsageligt fordi disse stater er importeret fødevarer, prisen er 20% lavere end for indenlandske modparter. Og under indflydelse af inflationen i Rusland gavn af import af produkter vil fortsætte med at vokse i et stykke tid.

Russiske iværksættere fordelagtige at gennemføre indkøb i de europæiske lande. Med henvisning til den officielle statistik, skal det bemærkes, en betydelig stigning i mængden af varer importeret fra Frankrig.

Hvor bedre at gemme importerede varer?

Dette er en ganske vigtigt spørgsmål i forbindelse med gennemførelsen af denne form for aktivitet.
Således importerede varer er meget rentabelt at gemme i pakhuse, der er udstyret i Kaliningrad-regionen, der grænser til de europæiske lande. Hvis betalingen af moms og afgifter i henhold salg af varer, til fortoldning, når det er muligt at spare, såsom driftskapital.

Vi bør ikke glemme de menneskelige kvaliteter, der kan være en fordel ved denne form for virksomhed. I dette tilfælde er en stor investering ikke nødvendig, men du skal have de diplomatiske evner, kommunikationsevner, og held og lykke.

Betingelser for en vellykket start

For at starte virksomhed var en succes, skal løses på følgende spørgsmål:

  1. Hvor og hvad de skal købe?
  2. På hvilket grundlag for at vælge leverandører og hvordan man arbejder med dem?
  3. Hvilken rute de importerede varer vil blive transporteret og deres toldbehandling?
  4. Hvad bliver kostprisen?

Også en iværksætter skal besidde mindst en grundlæggende viden om de retlige rammer for produktionen af import spørgsmål fra udlandet.

Den gradvise udvikling af virksomheden i importen af varer

Som nævnt ovenfor, er denne type virksomhed ikke kræve en betydelig startkapital. Du kan starte med at have adgang til internettet og telefon ved hånden.

Det første skridt er at danne en kreds af nødvendige forbindelser og kontakter. Men den parallelle brug for at sikre tilgængeligheden af visitkort og papirvarer virksomheder.

Den anden fase - valget af varefortegnelse med henblik på import til fremtiden. Denne vigtige spørgsmål kan bidrage til at løse den russiske ambassade i andre lande. Gennem dem kan du få fuldstændige oplysninger om de virksomheder, der har en høj anseelse og solvens. På dette stadium er det nødvendigt at foretage omfattende overvågning af priserne for de forskellige udenlandske onlinebutikker. Det er også meget vigtige resultater af analysen kan bringe hele det europæiske marked.

Den tredje fase - at bestemme den bank, der har specialiseret sig i at arbejde inden for international business. En sådan finansiel institution kan give spirende iværksættere med nyttige oplysninger om udenlandske markeder.

Robust udenlandsk producent er fundet, leveringskontrakten underskrevet, så du kan gå videre til det sidste skridt - den direkte gennemførelse af sine aktiviteter. Betalt varer, der indføres - er blot begyndelsen på handel, skal det transporteres til Rusland. I dag er der sådanne former for klassiske transport: luft, veje, jernbaner og multimodal. Hver af disse typer er karakteriseret ved deres dato for. Det er også nødvendigt at være opmærksom på placeringen af elementerne selv - som en destination og forsendelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.