ForretningInternational virksomhed

Udsigterne for israelske eksport af naturgas

Indtil for nylig har Israel ikke været betragtet som et land med betydelige energiressourcer. Alt ændret i 2009, da landets kyst er store forekomster af naturgas blev opdaget. Nu løst spørgsmålet om, hvordan man korrekt bortskaffelse af rigdom, uventet fundet sig til rådighed for den jødiske stat. Og russerne kan meget vel ophidse den mulige indvirkning på økonomien i landet vises på markedet kulbrinte er stadig en vigtig aktør, især da mange analytikere i Vesten, primært i USA, forudser forskydningen af "Gazprom" af hans sædvanlige salgssegmenter. Hvorvidt disse prognoser er berettiget?

Hvor der er gas?

Fire felter, "Marie-B", "Dalit", "Leviathan" og "Tamar", de to sidstnævnte af disse anses for at være den største, er de samlede reserver anslås til ca. 800 milliarder kubikmeter. Det er mere end nok til ikke kun for at opfylde alle indenlandske behov hos Israel, men også for at få adgang til udenlandske markeder.

Ansøgere

Umiddelbart efter opdagelsen af indskud i deres udvikling har vist stor interesse for det amerikanske selskab Noble Energy, som har erfaring i offshore produktion og endda underskrevet en kontrakt, men den afgørelse, som Højesteret i Israel, blev han anerkendt som ugyldig (dvs. ugyldig) med det. En kommerciel virksomhed fra USA insisterede på en fast skattesats, som var i strid med forfatningen af den jødiske stat. Men bortset fra amerikanerne til den israelske gas bemærket naboer, der ønskede at få ret til at arbejde sammen. Rørledningen endnu, og kraften i fortætning har Jordan og Egypten. Og Tyrkiet er tæt, men forholdet er ikke særlig godt med det.

Pipeline eller LNG?

Allerede i slutningen af sidste år, pressen rapporteret om de israelsk-tyrkiske konsultationer om eventuel opførelse af en rørledning tværs af Middelhavet. Selv kaldte perioden, i 2019, da det vil gå på gas i mængden af 30 milliarder. Cube. m om året, hvoraf 10 milliarder vil købe Ankara, mens de resterende 20 mia. sendes til Sydeuropa. Spørgsmålet om investering, som Tel Aviv opfordrer de berørte parter til at skabe et konsortium lande. Alternativ Projektet omfattede lægning af rør til Cypern, og gennem ham til Grækenland og Italien. Begge muligheder er ikke blevet realiseret. Tiden var meget uheldigt i kulbrinte priserne faldt, ønskede ikke at sætte nogen i branchen infrastruktur, og eventuelle objektive økonomiske vanskeligheder. I form af langtrækkende strategiske perspektiver af rørledningen er at foretrække, men dens konstruktion er bekostelig. LNG salget til at etablere enklere, men omkostningerne stiger fortætning og dyre transport af LNG-tankskibe.

Tyrkisk vanskeligheder

I Europa, tror mange mennesker, at den maksimale spredning af naturgasforsyningssikkerheden er kritisk, og dette udtryk refererer til ønsket om at reducere forbruget af russisk naturgas. I denne stilling af de pågældende af den amerikanske LNG-producenter, de vil, hvilket er helt naturligt, markedsføre deres produkter, er det tilstrækkeligt, ved den måde, kære. Israel tættere på deres interesser end Europa, dette land ønsker at eksportere gas som muligt uden at investere i dyre projekter. Dette er muligt, hvis der findes købere et sted i nærheden, i Mellemøsten eller nordøstlige Afrika. Det er helt acceptabelt partner i Tyrkiet kunne være, men i Tel Aviv, er der bekymring over den mulige forværring af de bilaterale forbindelser. Et eksempel på uhensigtsmæssig adfærd forvaltning af landet på baggrund af meget gunstige, men modarbejdet, en aftale med Rusland om den "South Stream" er skræmmende. Og hvis der efter starten på opførelsen af rørledningen til Israels kyster igen vil svømme en slags "frihed flotille", eller planet for IDF ramt af F-16 tyrkiske militær? Hvad skal man så gøre?

terrortrussel

Gasproduktionen i det åbne hav, og på land, også er farlig i sig selv, af teknologiske årsager. Israel har i årtier levet i en atmosfære af konstant trussel. De vigtigste kræfter forsøger alle måder komplicere enhver proces af statens aktivitet - er de terrorgrupper: den palæstinensiske "Hamas" og libanesiske "Hizbollah". Der er ingen tvivl om, at disse organisationer vil gøre alt, hvad de kan, for at skade den gas platforme og industri infrastruktur. Til dette formål en række midler, kan herunder missiler anvendes. Hertil kommer, ifølge lederen af flådens planlægningsafdeling Israel Ilan Lavi, kunne terroristerne bruge droner. Ikke udelukket angreb ubåde og speedbåde drives af selvmord-martyrer. Således et pålideligt sikkerhedssystem, og det vil koste ikke mindre end 700 millioner $. En tid med en årlig udgift på 100 millioner $. Med henblik herpå især Israel har brug for fire nye fregatter.

Farlig ved at "Gazprom" den israelske gas?

Problemer, der ramte Israel i forbindelse med den uventede lykke med at finde gasressourcer i dette land, selvfølgelig, vil beslutte i selv er der ingen tvivl. Ledelsen af "Gazprom" værd et andet spørgsmål, og det er at vurdere de sandsynlige virkninger af den nye mængde af varer, der indføres på det europæiske marked. Vil den israelske brændstof underminere styrken i det russiske selskab, at tage væk hans del af forsyningen segment og bringe prisen ned? Med hensyn til omkostningerne, kan du være helt rolig. Ikke alene er de gas exchange citater direkte relateret særlig mekanisme med olien, er det også, at den flydende råvarer transporteres i gastankskibe, naturligvis dyrere. Som for volumen, har de en tendens til at have en kompenserende karakter. Udvinding af de nordafrikanske leverandører, herunder Algeriet og Libyen er de vigtigste falls, forskellige årsager. "Gazprom" for en tredjedel af det europæiske forbrug, tegner sig for en fjerdedel af Norge, og resten er stadig rapporteres derfra. Bole kommer, Algeriet, Libyen og Egypten gradvist omlægge sin egen infrastruktur fra eksport til import. Ifølge direktør for Center for internationale energimarkeder Studier af det russiske videnskabsakademi Vyacheslav Kulagin, israelsk gas simpelthen erstatter opstår underskud, og det vil være meget godt, hvis det vil være nok for det.

Startdatoen for leverancer

Konstruktion af rørledningen - en dyr og lang, og før den er færdig til at sige, at den israelske brændstof begynder at blande sig i det europæiske marked for den russiske bekymring, er det ikke nødvendigt. Hertil kommer, at levering af LNG til Tel Aviv hidtil er ganske overkommelig løsning, der giver fleksibilitet markedsføring politik: ikke købe her så heldig andre steder. Imidlertid er tilbuddet om flydende naturgas vokser hvert år, henholdsvis og konkurrencen øges, således at spørgsmålet om tunnelen før eller senere, vil stige kraftigt. I det mest gunstige fald investorer har pålidelige og gode markedsbetingelser projektet kunne være afsluttet i 2022.

Den nuværende situation og politikker

I efteråret 2015 selskaberne Nobel Energy Inc. og Delek Group Ltd. Han underskrev en femten-årig kontrakt om levering af israelske gas til Jordan i alt 15 milliarder dollars, som i øjeblikket er i kraft, og henrettet. Denne vigtige handel og diplomatisk gennembrud vil uden tvivl bidrage til at forbedre de politiske forbindelser mellem de to lande. Problemer uoverensstemmelser i vurderinger af den internationale situation der og i Europa, Mellemøsten. Israel er nu den største leverandør af gas til Jordan, sagde han, at spørgsmålet om Palæstina i Tel Aviv ser anderledes end i Bruxelles.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.