TravelingRetninger

Den pensionat "Sunny Meadow". Anmeldelser, priser, fotos

Den pensionat "Sunny Meadow" nær hver russisk hvis blot fordi den er placeret i en granskov på bredden af Moskva-floden. Hvilket skaber en stabil tilknytning til hjemlandet, hovedstaden, noget nær og kær. I virkeligheden er dette en vidunderlig område nær Moskva. Hvis du var heldig nok til at få en rundvisning i den gyldne Ring, eller du beslutter at få et par dage ud af den travle by, er du velkommen her. Et klart plus for budget rejsende - en relativt lav pris ferie.

Hvor er pensionatet "Sunny Meadow"

Ikke langt fra Moskva. Du forlader stress og jag byen, køre 65 km, og magisk finde dig selv i en helt anden verden. Det er stille raslen af skoven, langsomt ruller sine majestætiske flod bølger, duftende bær modnes. Som allerede nævnt, er et pensionat "Sunny Meadow" beliggende i skoven. Dens område er enorm, så udvej er indhegnet og omhyggeligt bevogtet, men vandreture i skoven er ikke forbudt. Pensionat beliggende i Moskva-regionen, nær byen Zvenigorod, i Odintsovo distriktet, i landsbyen Volkovo.

Som den nemmeste måde at få

Hvis du bruger de tjenester af jernbaner, jernbanen til byen Zvenigorod station, du nødt til at få de ruter, der forbinder det med din bebyggelse. Derefter kan du komme på en bus og stå af ved Belorussky Station. Her stopper rute nummer 24, der tager dig til et sted. Hvis du vælge vejen til motorvejen, så ville han ligge på Minsk motorvejen. Du har brug for at komme op til 62 km, og følg derefter skiltet "Hotel" Sunny Meadow ""

driftsperiode

Her kan du komme hele året rundt. Selvfølgelig i sommeren tilstrømning af turister mere. Dette er forståeligt: sæson af ferie og badeferie. Men Moskva vinter natur bemærkelsesværdigt er charmerende. Så hvis din ferie faldt på en kold tid af året, vil en sjov gruppe og gå til pensionatet "Sunny Meadow" (Moskva-regionen). Ridning og diskoteker, live musik, performance ensembler, og mere at gøre din ferie uforglemmelig.

indkvartering af turister

Dette er normalt det første spørgsmål, der vedrørte turister. Især for dem, der rejser med familien, er det vigtigt at vide, hvad deres levevilkår vil være der. Du vil elske "Sunny Meadow" (Zvenigorod). Det kan samtidig rumme op til 300 gæster. Hovedbygningen - et standard hotel bygning, hvor 98 komfortable værelser. På grund af højden (8 etager) af den fantastiske udsigt over floden og granskov. Der er en elevator, som er bekvemt for ældre gæster og familier med børn. Der er dobbelt, enkeltværelser klasse "økonomi", "Standard", "klassiske". I hver af dem er der senge, en sofa, et tv, to stole, et køleskab og et badeværelse. Derudover er der dobbelt og firedobbelt værelser.

På stedet er en ny hyggelig bygning med 14 lejligheder. Der er værelser enkelt, dobbelt og firedobbelt. Det supplerer komfort og bekvemmelighed af huset tilgængeligheden af pool, sauna, tyrkisk bad, og en lille restaurant, et billardrum og legerum for børn. Det kan fjernes helt ud, hvis du kommer fra en stor gruppe på omkring 50 mennesker. Moskva billige pensioner billige, så disse virksomheders ture er meget populære.

Fem to-etagers huse, som hver især kan rumme 6 til 8 personer er placeret for en familieferie 200 m fra pensionen. Alle er udstyret med nødvendige møbler, senge er bløde steder af hvile i stuer, tv og andre husholdningsapparater. Hver hytte har et køkken og et badeværelse.

Det er ikke alle muligheder, der giver dig et pensionat "Sunny Meadow" (Zvenigorod). For elskere af ensom rekreation tæt på naturen er der en række af etværelses sommerlejre. De er placeret direkte i skoven (150 m fra pensionen). Hvert hus er opdelt i to værelser, et med to enkeltsenge, den anden med en sovesofa. Også har TV, telefon, køleskab, et sæt af nødvendige husholdningsapparater og redskaber. Hvert hus har adgang til en kebab-området, hvor der er grillfaciliteter, borde og bænke.

catering turister

På trods af at der er ture til forstæderne pensioner billige, har du endnu ikke yderligere omkostninger. Måltider er ikke inkluderet i deres indledende omkostninger, og tilbyder et udvalg af fritid, café, bar og restaurant. Selv du kan tage maden med dem, og lave mad i køkkenet (i tilfælde af indkvartering i hytterne). Men som folk kommer til at hvile, ofte foretrækker køkkenet pension. Fra kokken vil du blive tilbudt traditionelle russiske retter samt diætetiske menuer. Feedback fra turister, mad velsmagende, men uden dikkedarer.

Omkostningerne ved helligdage

Ofte er dette er et centralt punkt, når der vælges en turist base, hvor du vil tilbringe din ferie eller weekend. Vi giver nogle priser til orientering. Den pensionat "Sunny Meadow" (Odintsovo distrikt), giver følgende priser for 2015. Et-værelses dobbelt "standard" vil koste 2800 rubler. en dag, "klassiske" - 3500 rubler. Tema værelse med det samme sæt omkostninger 3700 rubler. per dag. Næste er en to-værelse for 2 personer - 4300 rubler, og to-værelses til 4 personer -. 6100 rubler.

Gæst sommerhus-typen boliger adskiller sig en smule på priserne. For eksempel vil én plads til 2 personer koster 2800 rubler, to-plads til 2 personer -. 4300 rubler. Endelig vil to-værelses lejlighed til 4 personer koster 6100 rubler. Små to-etagers hytter til 8 personer koster 8000 rubler. per dag, og camping - 2800 rubler. Det er nødvendigt at præcisere, at det er prisen i ugen. De weekenden stiger svagt - til 1000-2000 rubler. per dag afhængigt af værelset. Husk det, hvis du planlægger at blive længere eller komme til weekenden.

Hvad er inkluderet i den angivne værdi?

Hvis du aldrig har hvilet i Moskva-regionen, Zvenigorod besøg. "Sunny Meadow" (guesthouse) - dette er hvad du har brug for efter en række kedelige, grå hverdage. Sommer udstyrsstykke af farver og springvand levende indtryk i lang tid, vil glæde dig. Som du har set, priserne er ganske fornuftig. Dette beløb inkluderer overnatning, parkering og førstehjælp. Derudover kan du bestille mad (tre måltider om dagen vil koste 900 rubler. Per dag). Hvis du ønsker at tilføje et andet nummer seng, skal du betale 400 rubler. om dagen, mens børnenes sted er billigere, kun 300 rubler. En separat tema - de er dyr. Hvad gør man med hunden, når du kommer til at have en pause? Dette er ikke et problem, hvis du kommer her. Bo firbenede ven er en samlet værdi af 400 rubler. På dagen. Glem ikke, at du skal have en dyrlægeattest og en mundkurv. Lad ikke dit kæledyr uden opsyn i offentlige steder, for at undgå en ubehagelig situation med de andre gæster.

Det er også muligt uden begrænsninger at svømme på stranden, besøge volleyball og basketball marker, et børneværelse og legeplads for børn. Dygtige og erfarne arrangører tilbyder en bred vifte af programmer til optimering af fritidsaktiviteter for børn og voksne.

yderligere tjenester

Det er en række ture, spændende ridning og vandreture. Bedøvelse ballonflyvning og drageflyvning og karting. Om vinteren, 200 m fra pensionen driver et skisportssted med en skilift, hvor du kan ride på ski. På særlig anmodning, kan du spille en venlig virksomhed i paintball. Til dette formål er der alle betingelser omkring en storslået skov. Og hvis du kan lide at skyde, så velkommen til skydebanen!

genopretning

Ligesom mange resorts, sommerhuse i forstæderne, "Sunny Meadow" har ingen særlige terapeutiske områder. Men gæsterne tilbydes en bred vifte af programmer kalorie begrænsning og hydroterapi. Derudover kan du vælge forskellige cyklusser af massage og body wrap. På personlig anmodning kan du bruge sauna og skønhedsbehandlinger. At dømme efter de anmeldelser af turister, en kosten menu fra kokken bare dejligt. Denne tabel giver dig mulighed for at spise velsmagende og varieret, samt at rydde op i din fordøjelseskanalen.

Corporate hvile

For en god tid og nyde din ferie her med alt, hvad de havde brug for. Du er inviteret til en bar, en udendørs café og en pavillon til grill. For at fordrive aftenen, velegnet biograf hal til 260 mennesker. Fans hvile i det fri vil sætte pris på den opvarmede havepavillon "jagt", en sommer havepavillon på stranden, et telt og en sommerterrasse. Derudover vil du blive tilbudt 3 finsk sauna, tyrkisk dampbad, billard, interaktiv laser skydebane, dart og en reel fiskeri. For at gøre dette, kan du tage en tackle til udlejning. Tilføj en smule af din egen fantasi og aktivitet - og din virksomheds begivenhed vil være en ægte perle, og den venlige personale vil længe huske det med et smil.

anmeldelser

Ligesom alle de andre moteller og pensioner Moskva, "Sunny Meadow" har sine plusser og minusser. De er nemme at lære, hvis vi henviser til udtalelse fra dem, der ofte har hvilet på disse steder. Som deres kommentarer, er dette stedet for elskere af ren luft, skov, rolige og smukke omgivelser. Lovet yde lokal service. Personalet er altid glad for at hver gæst og er klar til at gøre dit ophold mindeværdigt. Erfarne rejsende siger, at der er en ganske række værelser for enhver smag. Alle er rene og hyggelige. Selv om der er også utilfredse ferierende. Det er ofte dem, der mangler i den europæiske chic. Men der bør være rimeligt at anslå prisen kategori af pension. Især turister siger det naturskønne område og masser af underholdning. Der er en masse polemik omkring magten i pensionen restaurant. Nogen genkender det velsmagende, men ikke særligt raffineret. Andre er enkle retter udelukkende skylden på inkompetence kok. Men i det hele taget, at dømme efter de fleste anmeldelser, lækker mad, høj kvalitet og ikke for dyrt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.