ForretningBusiness Idéer

Udendørs cafe - den bedste forretningsidé i 2013!

Nu, i den varme årstid, for mange mennesker er der ingen større glæde end at gå i aften i den hyggelige udendørs cafe. Her kan du skjule fra varmen af toppen sol, slappe af midt på arbejdsdagen eller under en gåtur. Og at du nemt kan drage fordel af at åbne sin egen udendørs cafe! Hvad du nødt til at indse denne idé?

dokumenter

Start udarbejde dokumentation bedre umiddelbart efter afslutningen af den foregående sæson, omkring november, da denne proces tager tid.

 • Vælg og blive enige om et sted for udendørs cafe i distriktet administration (landdelens).
 • Kom op med foreløbige design institutioner.
 • Match den til den kommunale administration, udvalget om råvaremarked.
 • Yderligere er det nødvendigt at koordinere projektet i Direktoratet for arkitektur, arealanvendelse regulering og planlægning.
 • Endelig, behovet for at koordinere projektet i ansvaret for forbedring af byens udvalg.
 • I nogle tilfælde kræver det koordinering med færdselspolitiet.
 • Lav en anmodning til Land Department og distriktet administration erklæring henvendt til lederen af byen.

Du bliver også nødt til at godkende valget og få tilladelse fra Rospotrebnadzor.

Valg af en placering

Bedst af alt, at området var livlig og acceptabel. Optimalt egnet centrale gader og parker i byen togstationer. Men i de sovende områder af udendørs cafe ikke vil bringe den forventede indkomst.

Lokaler og omkostninger

Lease vil koste dig ca. 5,5% af den matrikulære værdien af jord. Det er omkring 10-15 tusind rubler per 1 kvadratmeter, hvis det kommer til de centrale områder. Paraplyer til et bord koster omkring 1500 rubler. Mellemstore telt (4h7 m) til flere tabeller - 100 tusind. Omkostningerne pr meter hegn kan variere fra 800 til 1200 rubler. din cafe udstyr skal opbevares et sted. Til disse formål vil være plads nok 25-30 kvm Individuelt design kan udvikles i 15-20 tusind rubler, og i udformning af sit liv vil koste omkring 100 tusind rubler. Hvis du ikke har planer om at genoptage operationer i cafe næste sæson, så prøv at holde omkostningerne på et minimum.

udstyr

For det første, bare tænke over, hvad slags møbler, du ønsker at installere i en café. Den billigste og mest praktiske er plast. Pris ét sæt (tabel 4 + stol) er omkring to tusind. Rubler. Er dyrere metal møbler -. Omkring 5 tusinde kits med bløde sæder kan koste 5,3-5,5 tusind rubler .. Den dyreste anses kurvemøbler.

Vær sikker på at der er et sted for urner (hun selv vil koste dig 0,8-1,5 tusind rubler).

Et minimum af udstyr til sommer cafe inkluderer:

 • bar (3500-5500 gnide.);
 • flere køleskabe med glaslåger for øl, juice og andre drikkevarer (fra 12000 rubler.) .;
 • desktop udstillingsvindue (afkøling), som vil blive opbevaret salater, sandwiches og andre snacks (10.000-15.000 RBL.);
 • Rack til dosering øl (30.000);
 • kedel og mikroovn;
 • Professionel Rustfri ovn (1500-7000 gnide.);
 • et kasseapparat (20.000 gnide.).

månedlige udgifter

Cafe kræver sin ejers månedlige udgifter. Disse omfatter personaleomkostninger (2 vagter til at arbejde på nathold, 2 tjener, 2 bartender, renere toiletter og en pedel). Vagterne får et skift i gennemsnit omkring 400 rubler, tjenere - 5-6 tusind om måneden, bartendere - (. Fra 12.000 rubler / måned) 6-8000 Hvis du ikke ønsker at selvstændigt styre driften af institutioner, skal du muligvis en administrator ..

menu

I menuen i sommer caféer vil helt sikkert være til stede elementer såsom øl, is, sodavand, chips, nødder. Pluk et par retter - efterspørgslen efter dem er næsten altid. Marginen på øl i gennemsnit omkring 60-70%. Drikkevarer realisere en præmie 100-150% og måltidet - fra 200% og op til 450-1000%.

overskud

I gennemsnit kan en god udendørs café bringe til ejeren af 30-40 tusind rubler om måneden. Det vil sige, for en sæson får du 120-160 tusind. Sådanne projekter afbetale et gennemsnit på 1,4-1,6 måneder, og deres avancer nå op på 30% -mærket.

Skal jeg åbne en sommer cafe? Hver vil drage konklusioner om selve emnet, men vores dom - afgjort ja!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.