HjemlighedKøkken

Mixer Bosch MFQ 3520: egenskaber og fordele ved anordningen

Når man overvejer køkkenmaskiner er det umuligt at ignorere mixeren Bosch MFQ 3520. Denne kompakte, elegante, let, effektiv og alsidig instrument - en rigtig assistent i køkkenet anliggender, trofast følgesvend af alle, der sætter pris på bekvemmelighed, komfort og hastighed i madlavning og præparater. Denne nedsænkning blender klarer enhver opgave: at slå dejen, sauce og cocktail blande grøntsager og frugter. Og den pris, det lave: lidt over to tusind.

generel beskrivelse

Mixer Bosh MFQ 3520 er iboende i alle teknologi Bosch klassisk look, harmoniske linjer med moderne konturer. På samme tid i hans fænomenalt pålidelige, er det allerede blevet den legendariske "boshevskaya" elektronachinka. Huset er fremstillet af en fin detalje miljøvenlige materialer. Mixer Bosh MFQ 3520 behager øjet udseende og bringer glæden ved at bruge. Det er pålidelig og funktionel. Ergonomien på enheden og dets dimensioner er valgt på en sådan måde, at det passer perfekt i hånden, og lette vægt gør det muligt at håndtere det i lang tid uden at føle ubehag og træthed.

karakteristika

Apparatet har følgende funktioner: det er en hånd mixer med en temmelig høj kapacitet, der har 5-trins rotation og sættet af dyser med to rustfrit stål piskeris og to dyser til den samme test. Dette giver mulighed for denne enhed til at udføre en bred vifte af køkken opgaver. Han nemt klare sådanne typiske opgaver for mixeren som piskning og æltning. Breddegrad hastighedsregulering sikres det, at blanderen Bosch MFQ 3520, dyser som er fremstillet af en moderne og miljøvenligt materiale stand til at løse disse problemer lige godt uanset densiteten og tykkelsen af udgangsmaterialet. Han pisker samt mejeriprodukter og vegetabilske produkter, uden at skabe et plask. Dette lettes af en særlig form for dyse uovervindelige. Uanset mix du har betroet ruske op i instrumentet, mixer Bosch MFQ 3520 gøre jobbet udmærket. Ælte dej - det samme mål, som er bedre at overlade denne mixer, det gode han gør det meget hurtigt. For fremragende resultater opfylder den legendariske pålidelighed mærke fremstillingsteknologien af blanderen og hertil fastgjorte anordninger.

yderligere fordele

På trods af, at indretningen har sådanne ubestridelige fordele som ydeevne, alsidighed, lavt støjniveau, vægt og ergonomi, betyder det ikke udtømmer dens mange fordele og muligheder. I indretningen er der andre positive egenskaber:

  1. Det bruges til neddeling og blanding af produkter, samt for at udarbejde cocktails. Til dette formål kan du bruge blender-mixer vedhæftet fil til Bosch MFQ 3520. Det har en stål knive optimale form, som takket være den brede funktionalitet af enheden, hurtigt og nemt izmelchat alle de nødvendige ingredienser. Med denne dyse mixer omdannes til en fuld blender i stand til at slibe en flerhed af produkter af forskellig hårdhed.
  2. Ergonomi og funktionalitet af apparatet bidrager til den bekvemmelighed i drift i køkkenet, hvilket sparer tid brugt direkte på madlavning, og lokkemad udskiftes. Efterbehandling til enheden er også ganske enkel. Alle vedhæftede filer til blanderen egnet til vask i opvaskemaskinen.
  3. Værtinde vil sætte pris på den europæiske forsamling og tilstrækkelig strøm ledning, som i øvrigt ikke vride.
  4. Stille motorkraft på 350 watt og en fem-trins styring er indstillet på en sådan måde, at der sikres et godt resultat og dermed sikre fred og ro til de andre familiemedlemmer.

Mixer Bosch MFQ 3520: anmeldelser

På grund af sin ubestridelige fordele, denne enhed er en af de mest populære i sin klasse og er stolt af sted på sættet af køkkener over hele kloden. Consumer bedømmelser bemærke, at det er praktisk, pålidelig, funktionelle og alsidig. Mange mennesker kan lide sin kompakthed og stilfuldt design, andre henrykte over et stort antal dyser. De fleste anmeldelser påpege, at det er let, kraftfuld og kører stille og roligt. Alt dette gør det et uundværligt redskab for det umålelige antal husmødre, og hans fremragende kvaliteter lade det være det mest værdifulde redskab til at skabe et storslået kulinariske lækkerier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.