FormationVidenskab

"Tit stor, flyve op til os hurtigt, indkalde bullfinches": teknologi organisering af kognitive aktiviteter med førskolebørn

Teknologi i undervisningen - en plan for gennemførelsen af nogle metodiske handling til en bestemt algoritme til at sende til børn den nødvendige viden, dannelse færdigheder. Undersøgelse med børn i førskolealderen, både levende og overvintrende store tit, kan du følge et fælles mønster, som kan bruges til at studere andre arter af fugle.

Trin I. Berigelse udvikle medium i en gruppe

Mentor forhånd forbereder illustrationer, bøger, lydoptagelser, hvorigennem børnene kan forbedre deres viden om bryster. I hjørnet af den tegning og farvelægning er fastlagt mønster for maleri fugle farve og gouache maling og gul, grøn og sorte farver. I hjørnet af naturen hang en kalender med datoen for udpegning af en national helligdag - Dag Sinitsyn, som traditionelt fejres den 12. november. I deres fritid til at undervise børn kan se på elektroniske medier billeder af fugle, lære at skelne mellem forskellige former for bryster (stor, crested, chickadee, blåmejse), genkende dem efter farve.

Trin II. Observation af levende objekt

Tit er til rådighed til at overvåge hende under hendes ankomst til den menneskelige boligen, så det er i november, når det bliver koldt, og maden i skove og parker er ikke nok, musvit flyver i byområdet. Observation kan udføres gennem et vindue, hvis der er tæt på træer og fugl foderautomater. Bemærkningerne kan foretages i hele vinteren, indtil fuglene begynder at erhverve reder i skoven bælte i midten af marts. Observation på gåturen er afholdt i forbindelse med at lytte triller bryster, der på solrige dage, "melder sig" højt nok for den karakteristiske lyd af 2-3 stavelser, der gentages op til tre gange. Bør være opmærksomme på de børn, som den store tit bor i en pakke, hvor fuglene beskytte hinanden, efter det sted af truget.

Trin III. af lektioner

I henhold til kravene i moderne førskolebørn ikke holdes klasser og uddannelsesmæssige aktiviteter, når børnene tilegne sig viden om objektet, der undersøges i forskellige uddannelsesområder. Men jo ældre børnene er, jo mere den form for videnoverførsel førskolebørn matcher formen på en skole lektion, dvs. klasser. Brug af kognitive domæne "Kunstnerisk kreativitet", børn kan male, forme en fugl, skabe en kreativ ansøgning til vinter tema. Under kunstlærer yderligere kan informere forskellige tegn: at bryster ankomst markerer begyndelsen på vinteren og varsler ankomsten af bullfinches, og kan også indeholde rekord triller bryster. Den pædagogiske område "Arbejde" regulerer uddannelse af børn til at skabe håndværk ud af papir, pap, der kan anvendes til fremstilling af foderautomater. Pædagog samtidig med fremstillingen af håndlavede artikler henhold til de børn, som de fleste vinter chickadee spiser frø, krummer, korn, usaltet bacon skiver i mangel af insekter, som det ødelægger i sommeren i stort tal. Den pædagogiske område "Kommunikation" forudsætter fortrolighed med børn folklore, har folk været overleveret fra generation til generation, samt læsning informative historier om fuglene.

Trin IV. sikring viden

På sport og musikundervisning børn lege udendørs spil og teater forestiller bryster synge sange om dem. Med forældre til at observere livet af fugle i parker og skove, i gården og på altanen. Big tit kan være et tegn opfundet af børnene eventyr, tegn på morgenen eller i organiseringen af underholdning. Hele vinteren børnene regelmæssigt kontrollere foderautomater, forny fødevareforsyninger for fugle.

I læse de andre fugle eller dyr under ordningen af fase II-teknologi kan erstattes ved at se en film på livet af dyret, hvis der ikke kan observeres objektet i karakteren af hans hjemegn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.