FormationVidenskab

Alkymistiske cirkel som en kilde til naturlig energi

Alkymi var en af de mest populære aktiviteter i middelalderen. Selv i dag, fans af usædvanlig, mystisk og magisk interesseret i denne videnskab, overvejer det er ikke så meget sjov og søgen efter noget ikke-eksisterende, da det er en reel måde at trænge ind i mysteriet om universet. Et vigtigt begreb deri er en såkaldt cirkel Alchemist konvertering.

Og i dag, som i middelalderen, alkymi klasser forbliver relativt lukket for offentligheden. Hvis før det var på grund af den generelle uvidenhed om det store flertal af almindelige mennesker, men nu er mange ikke er klar over i deres studier af frygt for latterliggørelse fra andre. Det er kendt, at det primære formål er Alkymi konverteringsprocessen. Samtidig kan konverteres som en ganske håndgribelige objekter og immaterielle stof. Den vigtigste rolle spilles her af alkymistiske cirkel.

Dette koncept er det vigtigste symbol, som har lang og fast blevet en af attributterne for fans af denne videnskab. I sin kerne, en alkymistisk cirkel er et system arrangeret i en vis specialtegn, der, i udtalelsen fra tilhængerne, magiske kræfter og egenskaber. En enorm rolle spilles her er der en grafisk mærke af forskellige former.

Det skal erindres, at den alkymistiske cirkel ikke nødvendigvis at opfylde alle kravene i den geometriske form. Det vigtigste er at holde den generelle opfattelse af omkredsen, var klart synlige alle de nødvendige proportioner. Det er derfor helt almindeligt cirkel, da det bestod af flere sektorer i form af trekanter, den oktaeder eller pentacle. En stor rolle spilles her af skaberen af dygtighed, samt hans medlemskab i en bestemt retning.

Nybegynder forskere ofte brug alkymistisk cirkel, som er domineret af symboler af de fire grundlæggende elementer - luft, ild, vand og jord. Det anvendes fortrinsvis på en hård overflade, der forfølger enhver pædagogisk formål. For eksempel tegne en cirkel på døren, hvor den fremherskende betydning vand spiller karakterer, man håber, at før det vil åbne alle de store mysterier i verden, at vejen til dem er, selvom tornet, men heldig.

Alkymistisk cirkel, som er domineret af symboler på jorden, afspejler ønsket af forskere til at producere nok simpel konvertering, som vil blive brugt elementer taget direkte fra det naturlige miljø. En særlig rolle spilles af en cirkel, der bruger symboler for alle elementerne. Med dem er det muligt at forårsage global naturkatastrofer eller vende tilbage til menneskelivet, er gået til den anden verden.

Hvor mange mysterier holder alkymi?! En person, der ansøger om en bestemt overflade af billedet magiske cirkel, opfordrer derfor til at hjælpe alle de stærke naturkræfter, mobilisere sine omgivelser. Ved at kombinere vores indsats med energi af naturen, kan han til sidst opnå meget betydelige resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.