TravelingHoteller

«Bridge Resort», Sochi fotos og anmeldelser

Når man planlægger en ferie og ved at vælge mellem ferie i udlandet, og varianter af den indenlandske turistindustrien, flere og flere landsmænd foretrækker Sochi. Havet og solen er ikke det eneste argument for dette valg. Kræsne og sofistikerede udenlandske turister, der søger en værdig udformning af ønskerne i de indfødte åbne rum. Det er blevet moderne at hvile nøjagtigt på de bedste indenlandske resorts.

På ferie i Sochi? Det rigtige valg!

Fantastisk natur af Kaukasus i sin storslåede mangfoldighed: med mystiske huler, ufattelig skønhed af vandfald, hurtige bjerg floder og huler, det tiltrækker flere og flere turister. Historiske seværdigheder, monumenter for kultur, naturskønne udsigt over den majestætiske natur - alt dette vil fylde statskassen af erfaringer enhver rejsende. Og når man tænker på, at efter den olympiske region blev udviklet moderne infrastruktur, der kan konkurrere på et højt niveau med de bedste resorts i verden, så kom her på ferie, vil du ikke blive skuffet enten tjenesten eller priser, eller nye muligheder.
Hvil i Sochi - en masse sjov, ikke kun på stranden, men også på pisterne. Den stigende popularitet af Sochi som havet og skisportsstedet gør det muligt i dag at sige med sikkerhed, at det er det største feriested i Rusland, hvor hver lejer en unik mulighed for en mangefacetteret ferie. Men for en god nattesøvn har brug for et anstændigt hotel. En ideel mulighed for turister er hotellets Bridge Resort (Sochi), spredt ud komfortabelt i et roligt Imereti lavland by på den sydlige skråning af Greater Kaukasus.

hotel placering

Store placering i en smuk placering er afgørende, når du vælger et hotel til enhver turist. Hver autocamper ønsker at bo i et sted, der er tæt på lufthavnen, banegården, og vil være anderledes sikkerhed og højt serviceniveau. Bare alle disse komponenter er indeholdt i Resort Bridge hotel. Sochi - en stor by, hvor der er, hvad man skal se. Et førsteklasses hotel giver hurtig adgang til lufthavnen, som ligger 19,5 km til tog / banegården, som ligger blot 5,5 km væk, mens byens centrum er kun 7 km fra hotellet komplekse. Hertil kommer, beliggende nær Kunstmuseum og Sochi Central Stadium, den berømte Sochi Arboret og cirkus, et monument over det gyldne skind og Stalins dacha. Hotellet har en privat strand og ren dæmning rundt - smukke parker og dale. Folk kommer her for at slappe af og til at løse forretningskritiske problemstillinger. Ejendom er fuldt ud i stand til at opfylde kravene i hvile:
• børn;
• dyr;
• Disabled;
• der ønsker at holde et forretningsmøde på et højt niveau;
• en base for udendørs aktiviteter;
• der ønsker at forbedre deres sundhed.

Hvad er det vigtigste element i Bridge Resort?

Sotji - en by værd at se! Spredt over et stort område af hotellet er omkring 6 hektar økologisk rent Sortehavskyst. Anlagt område er udstyret med en visning af alt, som du måske brug for at hvile på højeste niveau. Den fire-stjernet hotel var oprindeligt tænkt som et unikt objekt, som dybest set har en unik obligation idé. Arkitekter inspireret af tanken om broen, som kan forene forskellige folkeslag sammen i en enkelt kompleks. Således opstod Bridge Resort. Sotji - en by, hvor organisk indskrevet ideen om et multietnisk samfund. Komplekset - en hovedbygning og elleve bygninger, med Europa et andet land - alt dette er i den komplekse oprindelige sted hvor du kan ikke kun leve, men også at rejse. Hver krop - dette er en af verdens store turist hovedstæder: Tokyo, Paris, Rio de Janeiro og New York, Wien og Athen, Sydney og London, Istanbul og Beijing samt Rom. Gennem indsatsen fra high-end designere afleveret fuldt atmosfæren i disse lande. Gennemtænkt hver detalje i udformningen af hver af bygningerne er korrekt matchede trim elementer, under hensyntagen til alle muligheder for farver og vælge den bedste.

Betingelser for erhvervsturisme

Populær til møder beznes GK Bridge Resort: Sotji - en ideel by, ikke kun for fritid, men også for partnerskabet. Den plads inde tilrettelægges således, at offentlige bygninger danner et atrium, de omfatter restaurant kapacitet på 450 pladser med en stor festsal 65 pladser lobbybaren imødekommende sæder 80, med en kop kaffe bar, 50 pladser. Til rådighed for gæsterne der er værelser giver forvandling, samt 5 konferencelokaler. Så gæster, der var kommet for at kombinere afslapning og komfort med løsningen af alvorlige problemer, være i stand til fuldt ud at bruge denne mulighed for at gennemføre vigtige forhandlinger og møder, kurser og seminarer. Erhvervscentre er nemt kombineres med en spiseplads at stige i løbet af forretningsmøder i forskellige formater Bridge Resort. Sochi tiltrækker samarbejdspartnere fra hele verden. Det giver softwareløsninger plads til partnerskab problemer med det nyeste tekniske udstyr. Hver af husene har en high-end udstyr til at arbejde effektivt i en organiseret virksomhed plads. Der er også Wi-F-internet.

Restauranter

Komplekse hotellet er til rådighed for netværket tema restauranter, som er placeret i hver af bygningerne i nøje overensstemmelse med den kultur og traditioner i de lande, der er repræsenteret. I hovedbygningen, i den eksisterende restaurant med 450 pladser, er det tilbudt mulighed for at holde et højt niveau banketter og fester, corporate fester og familiesammenkomster. Efter alt, har det bedste sted for deres adfærd ikke finde noget Bridge Resort. Sotji - en attraktiv by for samarbejdspartnere, så hotellets lobbybar er ideel til et glas god vin til at løse vigtige spørgsmål i en uformel intime omgivelser. Den største restaurant, som ligger i hovedbygningen, som du kan besøge fra 6 til 23 timer præsenteres i en række russisk, fransk og italiensk køkken.

Restauranten på sagen "Rio de Janeiro" venter på besøgende i den friske luft. Hookah til gæsterne på taget af kroppen "Istanbul". Luften er fyldt med aroma af øst, atmosfæren overfører farven og karakteristika af landet: en masse puder og orientalske tæpper, som du kan mageligt sidde ved lave borde. En første sal "Paris" krop er repræsenteret i den franske stil. Her, i en café, du kan fuldt ud nyde den storslåede desserter og friske franske kager.
Overraskelser og overrasker gæster Hotel Bridge Resort. Sotji - en vidunderlig by, hvor dette hotel giver mulighed for rejsende at fordybe sig i kulturen i de forskellige lande, at komme i nærkontakt med de traditioner førende rejse beføjelser, samt nyde et udvalg af etniske køkken af forskellige nationer, uden at besøge andre lande.

værelser

11 bygninger, bekvemt placeret omkring de vigtigste syv-etagers bygning af hotelkomplekset med i alt 700 værelser. I hovedlegemet 236 placeret på tallene 42 og numre 11 i husene. Hotellet tilbyder værelser til gæster med handicap er udstyret med alle de krav og internationale standarder, der positivt kendetegner Bridge Resort - 4. Sochi - en by, som er tilgængeligt for alle! Overnatning omfatter 14 værelser suiter, 6 juniorsuiter og 680 standard. Alle værelser i 12 bygninger er udstyret med: TV, aircondition og te, samt toiletartikler. Værelserne har fremragende lydisolering, som giver hver gæst komfort.
Når du tjekker der er ingen begrænsninger alder, så dette hotel er ideel for familier med små børn. Børn under 6 år får lov til at leve med deres forældre gratis, men ikke mere end ét barn pr familie. Hvis det er nødvendigt, at en barneseng placeres i rummet. Tilladelse er befolket med kæledyr, men under overholdelse af alle sanitære og hygiejniske normer og regler for adfærd uden at forårsage ubehag for andre gæster.
Værelserne rengøres dagligt tjenestepiger, håndklæde ændring tager også placere hver dag. Hvis det ønskes, angiver en tid, hvor vacationers ren komfortable værelse.

Service: obligatorisk og valgfri

Hotelkomplekset i Sochi, i hovedbygningen tilbyder lejere til at besøge spa-center «Wellness Club SQ», som er udstyret med en skønhedssalon og fitnesscenter, phyto-bar og en dance studio, en finsk sauna og swimmingpool kompleks. Blødt flyder ind i en stor swimmingpool på en stor terrasse, hvor stedet ligger til at slappe af med en udendørs swimmingpool. Badning i det kan være, selv i koldt vejr, fordi vandet opvarmes. For at nyde den store udendørs, er der bordtennis og tennisbaner, legepladser til basketball og volleyball.
I en af bygningerne af komplekset ( "Rom") er en moderne medicinsk center, der er udstyret med førsteklasses medicinsk udstyr, gør det muligt at anvende en bred vifte af wellness-behandlinger for gæster i alle aldre.
For gæster på hotellet giver:
• Overnatning i betalte rum;
• brug af Wi-Fi, pool, strand;
• helpension, halvpension eller poluzavtraki valg af "buffet" systemet;
• bevogtet parkeringsplads;
• brug af fitnesscenteret.

Fås også og ekstra services:
• Alarm;
• At give sikker;
• Porter;
• Vaskeri;
• renseri;
• Overførsel;
• cykeludlejning bil og med den tilsvarende udstyr (sæde, hjelme, albuebeskyttere med knæ);
• bestille en række udflugter.

Børn kan nyde:
• Legeplads;
• privat pool;
• Børneklub;
• animatorer;
• sygeplejerske (valgfrit).

12:00 - Check-out tid 14 timer - check-in tid. Hvis en tidlig check-in eller sen check-out, mens den på forhånd forhandlet. At befolke det er bydende nødvendigt at have et pas, fødselsattest af mindreårige børn under 14 år, og i mangel af forældrene - den fuldmagt til den person, der ledsager barnet, som en medicinsk forsikringspolice. Ankommer her på ferie, kan vi se, at den rimelige pris af et hotel Bridge Resort. Sochi priser på ferie er værd i dag, der er designet til gæster med forskellige finansielle kapaciteter.

underholdning

Dette kompleks er kendetegnet ved, at det giver en pakke "all inclusive". Opholder sig i hotelkomplekset, vil hver af gæsterne her finde noget for alle, er det ikke underligt hotellet har vundet popularitet i både vinter og sommer. Der er alle betingelser for genskabelse af forskellige turister. Ski ferie om vinteren vil give et spændende program for de ferierende. Sportsudstyr, skole for begyndere voksne skiløbere og snowboardere, børn ski lektioner - alt dette er fastsat til afslapning med maksimal nydelse. I løbet af sommerferien på rene strande under den varme sydens sol vil ligne bronze tan til tidsforbrug i Sochi.

Personalet tog sig af behageligt ophold her som en familie, fordi underholdningsprogram i løbet af dagen, i aftentimerne og om natten gør det muligt at nyde alle de fritid, der er grunden til hotellet Bridge Resort (Sochi) Gennemgangen har overvejende positive, fordi personalet gør alt for, vacationers at føle sig godt tilpas.

strand

Det komfortable hotel har en privat strand med adgang til Sortehavets kyst. Alle gæster er inviteret til en behagelig og afslappende ferie ved stranden. Kun 150 meter adskiller komplekset fra havet. Omfang af en strand - 300 meter. På sit område er placeret:
• liggestole og brusere;
• omklædningsrum og parasoller, der beskytter mod solen.

I receptionen erhvervet alle de nødvendige faciliteter for et behageligt ophold ved havet. Strandhåndklæder gæster hotellet giver. På forespørgsel kan gæsterne leje VIP-skure, der vil nyde din ferie på en vidje sofa, brug af ydelser fra en mini-bar. For romantisk skrå besøgende inviteres organisation morgenmad og middage i forskellige nationale stil. Fans af massagebehandlinger tilbydes tjenesteydelser af erfarne massører.

Amazing hotel Bridge Resort 4! Sotji - en moderne, økonomisk overkommelige, bekvemt og sikkert

Den enorme område af hotelkomplekset er beskyttet fra alle sider. Spørgsmålet om sikkerhed af turister er en prioritet for de ansatte. På 6 tønder anlagte behagelig spadseretur i en rolig, afslappet atmosfære og varme aftener til at sidde på bænkene. Gåture stier indrammet af grønne områder, der endnu ikke yder tilstrækkelig skygge. Udviklet transportinfrastruktur muliggør 20 minutter af uhindret adgang til tog / banegård eller lufthavn, ved siden af hotellet er der busstoppesteder. Du kan bestille sightseeingture for enhver smag og lære en masse erfaring ved at besøge nærliggende attraktioner.

Unikt hotel Bridge Resort 4. Sochi - Imereti udvej fortjener respekt. Det venlige personale bekymrer sig om det ry af hotellet, så gør alt for at matche niveauet for fire stjerner og tage deres ansvar meget alvorligt. Efter en hviledag her, gæster ønsker at komme her igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.