TravelingHoteller

Hotel Infinity Hotel 3 *. Beskrivelsen og anmeldelser, billeder og priser

I denne artikel vil vi tale om et lille privat hotel Infinity Hotel 3 *. Dette hotel - ikke en fem-stjernet palads klub "Tusind og én nat", er vant til mange turister i Tyrkiet. Bare en beskeden familiedrevet pensionat. Og skulle han ikke på stranden og i byens centrum. Men mange af hans gæster kan lide det meget. Stort set skovområde med frisk luft, og på samme tid - tæt på restauranter og shopping gader. Rolig, målt liv og dragende bjergruter. Dybblå hav og ungdom hangouts. Og det er ikke alle, der kan tilbyde dig dette mini-hotel i Taurus bjergene. Ikke underligt at gæsterne ofte kaldte sin bedste "trojka" af alle mulige i Kemer. Men vi fortælle dig om alt dette i detaljer.

Kemer - byen, hvor hotellet ligger

Infinity Hotel 3 * er beliggende i et af de mest populære steder og rave Middelhavskysten i Tyrkiet. Dette Kemer, historiske Lykien, hvor han vidste, i de dage af Aleksandra Makedonskogo. Det er tæt på Antalya. Dens vigtigste aktiver er de grønne skove på skråninger og blid varme hav. Og også de huler, vandfald, huler med frisk vand og smuk natur. Havet er badet klassisk - mellem maj og oktober. Men nogle mennesker formår at blive dyppet i saltvand og vinter. Hvis tidligere under navnet "Kemer" skjult gammel tyrkisk landsby, er det nu, så det er et stort resort område, som består af de nærliggende landsbyer. Dette Tekirova Goynuk, Beldibi ... Men selve hotellet Infinity Hotel 3 * på kortet over Kemer er i den centrale del af det.

Hvordan man får her

De fleste turister kommer til Infinity Hotel 3 * (Kemer / Centre) fra Antalyas lufthavn, hvilket er omkring halvtreds km fra her. Grupper af turister bruger transfer service fra din virksomhed eller et hotel, men individuelle turister bare sidde på dolmushi, der afgår fra busstationen hver femten minutter eller påfyldning. Men den direkte forbindelse mellem lufthavnen og stationen til vejtransport er det ikke. Vi er nødt til at gå med forandring. Til stationen, hvor taxier afgår fra lufthavnen shuttle busser. Udviklet transportforbindelser og er meget behagelig, så du kan få her er næsten til sen aften.

Området hotel: at det er placeret

Infinity Hotel K Hotel 3 * Selve bygningen (som det undertiden forkortet som rejseselskabet) fire-facade er malet med rødt. Struktur smuk, har et stilfuldt interiør. Hotellet er omgivet af en temmelig kompakt område og en halv kvadratkilometer. Selve hotellet er nyt - det blev bygget i 2005. Alt det repareret. Der er parkering for gæster. Turister skrevet, at hotellet er hyggeligt og smukt. Alt fremkalder en atmosfære af ro og ægte orientalsk lyksalighed. Den lille have har at hvile. Grow granatæble træer, kravle lille fejl. Ingen fortrængning, køer, galskab og væddeløb. Det bedste sted at flygte fra hverdagen.

Hvad der er i gå afstand

Infinity Hotel 3 * hotel ligger på tværs af gaden fra den smukke fyrreskov, hvorfra mange vandrestier begynde. Fem hundrede meter fra hotellet bygning er en af de mest populære blandt turister disco ungdom - "Aura". Byens centrum er at gå mere end fem til syv minutter. I nærheden af hotellet er mange natklubber: "Crystal", "Inferno" - for enhver smag. Den største shopping gade med de vigtigste butikker (Ataturk Boulevard med dens berømte tårn) ligger syv minutter gå lige. Her kan du lave de vigtigste shopping og med undtagelse af souvenirs og slik, der sælges gode ting - tasker, tøj, strand tilbehør. Gåture område med café og levende musik - i en ti minutters gang fra hotellet. Men vigtigst af alt - uanset hvor du går, hvor som helst du venter på en behagelig oplevelse og skyggefulde parker. Og gåtur om aftenen er langt sikrere end fx i Hurghada.

indkvartering af gæster

Infinity Hotel 3 * har næsten halvtreds værelser. Disse er standard værelser (toogtyve meter firkantet, for to eller tre personer) og værelser til gifte personer (30 kvadratmeter, for op til fire gæster). Værelserne kan ses bjergsiderne er dækket med fyrretræer. Hotellets gæster siger meget ren og grundigt rengøres værelser. Gulve - keramik. Der er aircondition (du kan tilpasse, nyt udstyr, rummet køler hurtigt i varmen), tv, telefon, badeværelse - toilet, bruser og hårtørrer. Der er sæbe og shampoo, som det skal være. I hvert værelse - en stor balkon eller terrasse. Alt VVS arbejder, og fungerer godt, smukke og komfortable møbler. Praktisk spejl, skab med bøjler. TV kan du se og på russisk (arbejder mindst fire kanaler). Rengøres hver dag, sengetøj, håndklæder skiftes to eller tre gange om ugen.

service hotel

Infinity Hotel 3 * (Tyrkiet) giver gæsterne med billeje og motorcykler, hvilket er meget godt for at udforske den lokale skønhed. Du kan også få adgang til internettet (effektiv dækning af hele området, herunder puljen), valutaveksling, rene og vaske tøj. Hvis du føler dig dårligt, så har hotellet en læge og en medicinsk kontor. For et gebyr, kan du også sætte dine værdigenstande i et skab i lobbyen. Til børnene er der et legerum. Du kan bestille en speciel stol i en restaurant, og en ekstra seng på værelset. Hele området er videoovervåget, og fordi tilfælde af tyveri ikke blev bemærket på hotellet. Hvis det er nødvendigt, en yderligere omkostning til lobbyen, du kan bruge fax, scan eller fotokopiere de nødvendige dokumenter, og udskrive dem.

personale

Medarbejdere Infinity Hotel 3 * (Kemer / Centre) dybest set modtager anerkendelser. Den mest fremtrædende er cook og servitricer er altid smilende og venlige, næsten alle taler russisk. De reagerer godt og bartender. Medarbejdere modtagelse lydhør og besætte besøgende som muligt med det samme, det vil sige før tid, uden nogen ekstra omkostninger, selv om de ikke er forpligtet til at gøre det. Meget holde orden, så hotellet er altid fred og ro. Om natten, ingen "kabiner." Personalet lever lige på stedet, så det er altid på plads. Han er lille og udskiftelige. Den reagerer på anmodninger omgående. Fra medarbejdere til turisterne er der ingen arrogance eller uhøflighed. Alle er meget hårdtarbejdende, forsøger at behage. De fleste ros går til administratoren, som altid løse eventuelle konflikter eller problemer.

underholdning

Hotellet Infinity Hotel 3 * (Kemer) er der en lille spa, hvor man kan slappe af i saunaen og slappe af i hænderne på en massør. Af sport underholdning - billard, dart, bordtennis. Du kan se en stor virksomhed i et tv speciel kabine. Om aftenen, lejlighedsvise shows - mavedans, diskotek - lige før udgangsforbud, det vil sige, indtil ti om aftenen. deres er ingen animation, men underholdning - business bartender hænder. Det er muligt at spille volleyball og fodbold, samt vandsport. Publikum på hotellet er anderledes, primært internationalt: polakker, tyskere, hollandsk. Så at parterne kan komme i nærkontakt.

Barer og restauranter

Infinity Hotel 3 *, på trods af sin tre-stjernet, ikke et pensionat typen "End brekfest problemer", og tilbyder sine gæster alle de samme "all inclusive" system. Du kan spise i hovedrestauranten og to søjler (en af dem - ved poolen). Morgenmad er stor, rigelige mælk, marmelade, honning, ost, yoghurt. En masse bagning. På den varmeste del af kylling, fisk og et udvalg af grøntsager. Gode oste og supper. Hver søndag arrangeret brandbomber "part-grill" med grill og grill. Baren serverer hovedsageligt lette snacks, øl og lokale vine. Måltiderne kan nydes på værelset. Men denne, ligesom is, frisk juice, drinks i diskoteket, for et gebyr. Det skal også huskes, at "all inclusive" ikke virker døgnet rundt, og før der lægges på. Barer serverer drinks og snacks gratis til toogtyve timer. Under turen, turisterne giver tørre rationer. Mere kræsne feriegæster, der ønsker at smage tyrkiske køkken vil finde i nærheden i Kemer mange restauranter og caféer, hvor man billigt kan få en snack. Turister skrev, at maden er lækker og ligner hjemmet. Hver dag - frugter og meloner. Ros og vertuty kager med ost.

Strandene og havet

Hav fra hotellet Infinity Hotel 3 * ret langt. Landsbyen kun to strande, og begge kommuner. Én grus, og det er placeret næsten alle hoteller i den første linje. En anden (nær parken "Moonlight") - sandet, uredt. Den nærmeste strand til at gå hundrede meter. Strand småsten, så vil du sandsynligvis brug for sneakers. Men før den sandede strimmel tæt ved havet, som er fastgjort bag hotellet - en kilometer og en halv. Men fra hotellet til stranden er en særlig bus går. Han har en tidsplan for flyvninger og sendt til havet tolv gange om dagen. Denne tidsplan er normalt hænger på de oplysninger bevoksning af modtagelsen. Ikke langt fra sandstranden Callisto har en lille vandland og delfinarium. Så at børnene vil der være en masse sjov. Eftersom alle offentlige strande, naturligvis, paraplyer, liggestole og liggestole der er betalt. Og på sandstranden er der også en havepavillon med gardiner og bløde sæder. For nylig, hotel bussen bærer turisterne endnu en ny strand Kindi (grus, til molen, tæt på Goynuk). Hertil kommer, at hotellet selv har to puljer, hvoraf den ene er designet til meget små børn. Det er rigtigt, at svømme der efter klokken seks om aftenen er det umuligt. Men det var ren, følger det, og vandet er næsten ikke mærkes kloring. Særlige træterrasse solbadning omgiver poolen. Gratis liggestole og madrasser er altid til rådighed.

Lokale udflugter

Mange vacationers finde et godt udgangspunkt for at udforske amtet er Infinity Hotel 3 *. Billeder af landskaber omkring hotellet er fantastisk. Mange steder kan du komme dertil til fods. Det faktum, at hotellet ligger i byens centrum, gør det muligt at tage en tur og se seværdighederne. Gå til den havn, hvor du endeløst kan beundre lystbåde. En spadseretur gennem de omkringliggende skove og bjerge. Gå langs havnefronten og parker langs de forskellige hoteller og fotograferet på baggrund af det skulpturelle gruppe "Den kærlighed og ømhed." Besøg Kemer parker: "Moonlight" Etnografisk Yoryuk og underholdning Tja, hvis du ønsker at se seværdighederne længere væk, kan hotellet arrangere en rundtur i de fantastiske omgivelser i byen. Du vil se, og de antikke ruiner af Phaselis og Olympos, som ligger i de nåleskove over havet, og ildsprudlende bjerg af Musa Dag i landsbyen Cirali og den zoologiske have i landsbyen Tekirova (samt prøve den fantastiske fisk, der er forberedt kun her). Nå, selvfølgelig, så glem ikke at Antalya - Tag mindst en dag tur til denne smukke by. Der er også mulighed for at besøge flere nærliggende vandlande.

priser

Ture i hotellet er ganske billigt, ofte rabatter. Typisk for en to-ugers ophold løn fra elleve til at fjorten tusind. Derfor er forholdet mellem pris og kvalitet på hotellet er meget god. Wi-fi i hotellets gebyr, koster omkring ti dollars om ugen. Solarier og et sted på stranden, der bærer bussen - tre betingede enheder per person (for en udenlandsk strand). Under alle omstændigheder, den dyreste ophold i dette hotel er billigere end de fleste budget ved Sortehavets kyst Kaukasus. Og tjenesten her er meget bedre. Betal på Infinity Hotel 3 * (Kemer) kan være og kort. Her, tag den "visum" og "MasterCard" ( "Eurocard").

Infinity Hotel 3: Gæstevurderinger og generelle egenskaber

Dette hotel er anbefalet for unge, elskere af rejser på et budget og ønsker at forblive aktive, tage på udflugter, gå rundt i byen, og vandre gennem bjergene. Mange ringer til din ferie perfekt, herunder familier med børn. Gæsterne opmærksom på, at turister ofte flytter ind "Infinity" fra andre lignende klasse hoteller på grund af det faktum, at der er mindre rene, komfortable og rolige. fødevarekvalitet i hotellet er også bedre end i nabolandet "treshki." Mange positive kommentarer om den vidunderlige natur omkring, som er lige behagelig for øjet. Hotel ungdom ligesom kærlig "hænge ud". A udflugter tilbydes så mange turister klager eller nedokupalis fordi det gik, eller overset, fordi det afviste fristelsen rejse. Fremragende hotellet for at se den smukke natur, svømme i det varme hav og leve i et rent roligt sted - så opsummere mit indtryk af hotellet, vores landsmænd. Hvis du stiller ind på en god hvile, er det ikke på alle "fem" kan være så cool.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.