LovOverholdelse om regulering

I nogle tilfælde, at det er nødvendigt at udveksle rettigheder og hvordan passere proceduren uden problemer.

Før eller senere, er hver chauffør konfronteret med behovet for at udveksle rettigheder i den nye prøve. Forskellige situationer, hvor der er behov for denne procedure - mere. For det første - er udløbsdatoen for dit kørekort. Normalt modtagelsen før udskiftningen skal gennemgå ti år. Denne periode er fastsat af staten, samt vilkårene for udskiftning af pas i Den Russiske Føderation.

Udveksling ret - det er en standardprocedure, der bør ikke skræmme dig eller skabe forvirring. Med ordentlig forberedelse, indsamling af alle nødvendige dokumenter og ingen ubetalte bøder, det tager ikke meget tid.

Udveksling af kørekort vil også være forpligtet til at producere, når de er beskadiget. Favorit kæledyr glad nappede dine dokumenter? Du glemte rettigheder i jeans lomme, og deres elskede sat i vaskemaskinen sammen med resten af det beskidte vasketøj? Har du bemærket i førerens identitet uforståelige etiketter? Ikke så vigtigt, under nogen omstændigheder, dette vigtige dokument er blevet beskadiget. De vigtigste ting - er, at du nødt til at gøre en udveksling af rettigheder.

En anden grund til, at der er en ændring af dokumenter - er at erstatte navnene som følge af ægteskab eller skilsmisse. Selv i dette tilfælde, tvinge dig til at ændre slave af ingen mand. Indtil udløbet af denne klausul, vil du sikkert køre bil, drage fordel af rettighederne til det gamle navn. Selv i de fleste tilfælde, at blive gift, eller at komme af med en forhadt mand, pigerne prøve alle de dokumenter, så hurtigt som muligt at ændre.

Lad os se på, hvad det tager at udskifte rettighederne. Efter udarbejdelsen af en komplet pakke af nødvendige dokumenter i forvejen, kan du spare en masse tid og nerver. Det er ingen hemmelighed, at stå i store køer og kommunikere med embedsmænd giver en masse besvær og lidt sjov. Derfor tage sig af din komfort kun du kan.

Til at begynde, skal du finde ud af tidsplanen for arbejde, der kræves adskillelse af færdselspolitiet. Besøg hans forhånd eller få råd via telefon for at bekræfte den tid og dage med indlæggelse på dette spørgsmål. Tjek gyldigheden af den medicinske førerens hjælp. Du kan have til at gennemgå en undersøgelse i klinikken. Med fremragende lægeerklæring ændre tilladelser vil ikke fungere. Vær sikker på at pre-betale sagsomkostninger og lave kopier af alle nødvendige dokumenter. Det kan være nødvendigt at medbringe et foto 3x4 cm.

Komplet liste over dokumenter at udskifte VU:

  • Ansøgningen. Klar formular kan udfyldes færdselspolitiet afdeling, med angivelse af årsagerne til erstatningen reglen.
  • Et gyldigt pas, militær ID eller et andet dokument, der attesterer din identitet.
  • Ethvert dokument, der beviser din bopæl eller er registreret i lokalområdet. Hvis du går til Gai på hans bopæl, er det nok at stemple i passet.
  • En gyldig lægeattest med obligatorisk markerer en psykiater og psykiateren.
  • Kørekort med en gyldighed frigivet.
  • Modtagelse af betaling af statens pligt.
  • Foto, hvor ingen automatiseret produktion TDM trafik på dit værelse.
  • Dokument om et uddannelsesforløb i en køreskole. For bilister, der har bestået den eksterne undersøgelse, er dokumentet ikke nødvendig.
  • En vielsesattest eller skilsmisse, hvis reglerne ændres af den grund.
  • Fotokopier af hele pakken af dokumenter.

Du skal vide, at ud over de dokumenter, der er nævnt i denne liste, har du ikke noget mere at give til medarbejdere i færdselspolitiet. Hvis du har brug for hjælp eller kopier af andre end de i denne liste dokumenter, bede om at give dig en skriftlig benægtelse af et kørekort og skrive en erklæring til anklagemyndigheden.

Der er situationer i livet, der forhindrer en udveksling af rettigheder i tid. Du kan være på et hospital eller være i udlandet. Du kan ændre et kørekort til enhver tid. Ingen sanktioner for sent til højre er ikke givet. Men glem ikke, at for at føre et køretøj med gamle dokumenter er forbudt ifølge reglerne i vejen. I dette tilfælde kan du give op 2500 rubler, som familiens budget ikke er unødvendig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.