SundhedMedicin

Melilotus officinalis. Beskrivelse, brug og kontraindikationer

I en verden af et stort antal planter vokser i dag, er folk anerkendte narkotika. Selvfølgelig næsten alle kender eksistensen af den såkaldte traditionel medicin. At det betyder anvendelse til behandling af mange sygdomme af forskellige lægeurter. Disse omfatter søde kløver stof. Et anlæg af denne type indbefatter en gruppe, der kaldes en familie af bælgplanter. Generelt er det temmelig almindeligt toårig plante, som kan findes selv i ørkenen. Dette frem for alt en ukrudtsplante, der vokser næsten overalt i engene, eller for eksempel marker. Sin rod er ofte trænger ned i jorden til en dybde på halvanden meter. Melilotus officinalis er meget høj, og på samme tid, lige stilk. Højden af planten over jorden når to og et halvt meter.

Denne plante bærer frugt omkring oktober. Det er værd at bemærke, at Melilotus officinalis blomstrer hele sommeren. Men som et lægemiddel gjort brug af kløvergræs direkte. For at gøre dette, folk indsamle det skyder i de varmere måneder, og derefter tørret. Hold denne form for råstoffer på et tørt og mørkt sted. Eksperter siger, at de mest nyttige egenskaber holder græsset, som blev holdt i lukkede beholdere.

Melilotus officinalis, eller snarere dens antenne del, indeholder mange nyttige stoffer. Denne store mængde organisk syre type, såsom coumaric eller melilotovaya, tanniner, vitaminer, essentielle olier, og så videre. Det er imidlertid værd at bemærke, at Melilotus officinalis generelt betragtes ganske en giftig plante.

Selvfølgelig, i verden er der mange planter, der ligner et lægemiddel kløver. Deres ansøgning er ikke begrænset til kun de opskrifter af traditionel medicin. For eksempel er søde kløver anerkendt af officielle videnskab og sundhed fagfolk som et værktøj, der kan tildeles selv med angina. Desuden ekstrakter af urter anbefales til anvendelse som et antikonvulsivt lægemiddel. Clover stor hjælp i behandlingen af gigt. Men de gavnlige egenskaber af denne plante ikke ende der. Listen bliver ved og ved. Melilotus officinalis repræsenterer smyagchitelnoe, stærk slimløsende, sårheling, smertestillende, og selv lactogenic løse middel. På grundlag af denne nyttige plante producerer en masse af produkter, som en masse mennesker, der blev behandlet dagligt.

Som allerede nævnt ovenfor er søde kløver betragtes som en giftig plante. Men hele pointen her er dens korrekt håndtering. Kun farmaceutiske virksomheder gør det. Men vi må erkende, at nogle mennesker er ganske velbevandret i urter selv indsamle søde kløver og tørret. Påfør i sådan en situation, så farlig græs Kun reelle fagfolk, eksperter på deres felt.

Hvert hjælp af et lægemiddel eller en plante der og den dårlige side, bivirkningerne. Ingen undtagelse, og søde kløver. Kontraindikationer for brug og anvendelse som en komponent til ethvert middel, først og fremmest, reduceret blodkoagulation hos mennesker. Desuden er det vigtigt at overholde doseringen. Ellers kan det medføre hovedpine, kvalme, svimmelhed, og endda blødning af slimhinderne.

Afslutningsvis skal det bemærkes, at det ikke er nødvendigt at engagere sig i madlavning, indsamling søde kløver stof på egen hånd, hvis du ikke er en professionel. Tal med din læge. Kun på grundlag af sine anbefalinger, kan du enten tage infusioner af urter af denne type, eller glemme alt om det én gang for alle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.