SundhedMedicin

Sko Processing svamp: formuleringer og fremgangsmåder

Fod svamp henviser til sygdomme på infektiøse natur, som overføres fra en syg person til et sundt. Sygdommen bærer ubehag kan transmitteres og resten af familien. Ifølge statistikker, er omkring en tredjedel af verdens befolkning er inficeret med en type svamp.

Sygdommen kræver omhyggelig behandling, men nogle gange ét stof er ikke nok. Derfor er det nødvendigt at observere personlig hygiejne og foretage desinfektion af fodtøj. Dette er for at forebygge tilbagefald af sygdommen. Hvilke redskaber og sprays til behandling af fodtøj af svampen kan anvendes?

Hvad skal behandles på en svamp?

For svampe primære levesteder - vådrum. Derfor har de infektionen forekommer oftest i pools, bade, saunaer og andre svampesporer i lang tid, kan være .:

 • på badeværelse gulvet;
 • på gulvtæppet;
 • i strøelse;
 • i trikotagevarer;
 • i selve badet;
 • på personlig pleje produkter;
 • på sko.

Der bør udøves særlig vægt på at behandle alle disse elementer, så de resterende sporer kan føre til re-infektion af ham selv eller hans familiemedlemmer manden.

Desinfektion af personlig hygiejne, når en svamp

Den vigtigste betingelse for vellykket behandling af mund svamp - daglig skift, vask og korrekt håndtering af sokker. For at gøre dette, kan du bruge følgende metode:

 • Sokker gennemvædet i vand, som blev tilsat i "Chlorhexidin", eddike eller hydrogenperoxid;
 • vask producere økonomisk eller tjære sæbe;
 • hold kogning i sæbe vand i 20 minutter.

Du kan ændre processen: først gennemblødt, derefter kogt og derefter vaske med sæbe. Efter tørring skal stryges sokker jern. Vask ikke denne gang i maskinen. Efter bedring, disse sokker bedre ikke at bruge, men bare for at slippe af med dem. Alle strømper af syntetiske stof sokker umiddelbart efter kast, fordi de ikke er underlagt høje temperaturer.

Ved foden svamp anvendte produkter til personlig pleje, såsom:

 • pimpsten;
 • neglefil;
 • negleklipper.

De skal desinficeres, fordi de kan opbevares svampesporer. Efter alt, kan disse elementer bruges familiemedlemmer, der fører til infektion af sygdommen. Efter hver brug skal alle sakse og neglefile behandles med en alkohol-opløsning. Pimpsten svamp og desinficeret med sæbe og vand.

Efter gendannelsen bør der lægges særlig vægt på tæpper, hvorfra patientkontakt. For at gøre dette, er det bedre at aflevere til forarbejdning til renserier. Efter det tæpper kan desinficere "klorhexidin", eller en speciel spray. Alle linned nødvendigvis slettet, kogt og strøget. Fliser på badeværelse gulvet rengøres og behandles med en desinficerende opløsning.

Hvad er behandling af sko?

Proces fod svamp behandling er ødelæggelsen af de faktorer, der har forårsaget dens forekomst. Den vigtigste opgave er at forebygge udviklingen af sygdommen, og ikke kun i at reducere symptomerne på sygdommen. Der er fokus på kampen mod det agens.

Den sko og sokker syg person kan være partikler af huden, hvor infektionen fortsætter. Hvis du ikke beskæftige sig med deres behandling, kan svampen genoptage dens negative indvirkning. Hvad er behandling af fodtøj af svampen eksisterer?

Behandling garderobe elementer anses for nødvendig proces, der hjælper med at slippe af sygdomme.

Den mand, der står over for et lignende problem, bør være i det arsenal af værktøjer til at hjælpe effektivt behandle sko. Eksisterende enheder kan ødelægge svampen og dens sporer.

Hovedretninger sko forarbejdning

Hvorfor udføre behandlingen af sko fra en svamp? Den mest gunstige grobund for svamp - en mørk og fugtige steder, som mangler i en lukket sko. Dette er, hvad der kan forårsage en øget udbredelse af mycelium. Han er bange for lys og sollys. En anden faktor i nærvær af svampen i skoene er tilstedeværelsen i det af døde hudceller. Derfor er alle midler til at bekæmpe svamp fat på de faktorer, der er gunstigt for ham. Samtidig med deres anvendelse bør udføres aktiviteter med henblik på pleje af fodtøj:

 • permanent tørre sko og indlægssåler;
 • indersiden af skoen tør i solen;
 • Periodisk behandling af de midler, der er afsat til at bekæmpe svampen.

Vinteren er bedre at købe sko med naturlig pels og syet på en sådan måde, at du hurtigt kan komme ind.

Håndtering af sko?

Hvad er sekvensen af behandlingen af skoen fra en svamp? Desinfektion af fodtøj du skal følge den rigtige rækkefølge:

 • før behandlingen til at bære beskyttelsesudstyr til at beskytte sig fra midlerne til kontakt med huden;
 • før processen af sko rene for snavs og støv;
 • alt er overladt til tørre i solen;
 • med en vattampon, der behandles i organerne er den indre del af skoen påført desinficerende opløsning;
 • i hendes sokker sætter en disk for at opnå den ønskede virkning;
 • efter behandling med garderobe elementer stablet i poser, fastgjort stramt og placeres i et varmt sted, hvis du bruger enheden til behandling af fodtøj af svampen, så det bør sættes i og tilsluttet netværket.

Medicin sko forarbejdning

Ved hjælp af medicinsk art kan nævnes: "Miramistin" ( "chlorhexidin") og spray "Mikostop".

Sko Processing svamp "klorhexidin" afholdes for ødelæggelsen af svampen på den artikel i tøj. Det er ikke farligt for sundheden og lugter ikke, er det praktisk at bruge. I tilfælde af kontakt med slimhinden i vaskevandet. Til desinfektion formulering de anvendes til skoen og behandlet tampon dets inderside. Så placeret i skoene slid vatrondeller med "Hlokgeksidinom" og pakket i poser om dagen. Efter en bestemt tid, tage ud og tørret i solen.

Spray "Mikostop" kan bruges ikke kun til at bekæmpe svampen, men også som et desinfektionsmiddel til fodtøj. På behandlede overflader spray Spray og lad i flere timer. Sko i pakken vil ikke blive pakket, så lufter det kan heller ikke være. Spray fjerner ubehagelig lugt, der opstår, når stoppe sygdommen, men han lugter ikke. Sko brug for at håndtere i forbindelse med behandlingen for at opnå den største effekt.

Traditionelle metoder til desinficering fodtøj

garderobe elementer kan rengøres folkemusik retsmidler:

 • Sko Processing svamp eddike. På grund af indflydelsen af penge på dine hænder før desinfektion er bedst at bære handsker. Sko Processing er magen til medicin terapi med en vatpind. Desinfektion emne indre, ydre overflade og bindsålen. Risiko for eddike er den mulige skade på lædersko, så behandlingen udføres det er sjældent. Oftere podepinden med eddike behandlingsmiddel og placeres inde i et stykke, først at anbringe i emballagen. Denne fremgangsmåde fører ikke altid til den ønskede effekt, og således forbliver duften. Korrekt anvendelse - komplet bearbejdning af hele overfladen.
 • 25% formalinopløsning. Dette værktøj betragtes som effektiv i desinfektion sko, men det er meget giftigt. Efter påføring af en ubehagelig lugt anses for at være ren ildelugtende salte. Inden forarbejdningen bruge værnemidler (maske, handsker). Ren formalin refererer til farlige stoffer, så det vil være svært at finde. Der er et derivat ( "Formidron"), men det har en lav effektivitet, vil de nødt til at håndtere mange gange.

Vådservietter med desinficerende effekt

Hvordan til at udføre behandlingen af sko fra en svamp? Bleer anses hypoallergen og sikker middel, som kan anvendes til behandling ikke blot bremsen, men også fodtøj. De er nyttige, når du har brug for at desinficere hjemmesko, udstedt i solariet eller saunaen.

Wipes hjælpe med at forhindre infektion af svampen, og kan bruges ikke kun for voksne, men også for børn.

Sko Behandling med specielle enheder

Behandlingen foretages af skoen formen? Mange fonde har en negativ indvirkning på lædersko, så særlige udstyr anvendes til forarbejdning. De er designet til desinfektion og tørring af tøj elementer ved hjælp af ultraviolet stråling.

Denne metode er helt uskadelige, ikke kun for sko, men også for folk. På grund af UV-stråler opstår ødelæggelse af sporer af svampe og forskellige bakterier. Enheder fungerer ved en temperatur på 70 grader, og kan derfor anvendes til behandling og tørring.

For at desinficere enheden er indsat i skoene, omfatter stikkontakten og lad det i flere timer. Efter denne tid, kan den bruges til andre formål.

I tilfælde af mund svamp patienten er absolut nødvendigt at overvåge renholdelse af gulve, hygiejneartikler og sko, der vil bidrage til at undgå en ny infektion sygdom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.