HjemlighedReparationer

Rengøring af kloakrør: flere måder at komme af med tilstopning

Rensning af kloakrør er obligatorisk, hvis du opdager, at vandet begyndte at gå meget langsomt eller er ophørt med at flyde. Årsagen til dette kan være en fed plaque fanget i skraldespanden eller enhver genstand, såsom en klud. Også, kan problemet ligge i den dårlige kvalitet af vandet (hvis det er for stramt). Conduct regelmæssig rengøring er nødvendig for at få systemet til at fungere i lang tid og regelmæssigt. Der er flere effektive måder: mekanisk og kemisk.

Så hvis du fandt ud blokeringen, den første middel til at håndtere det er et stempel. For at bruge det, skal vandet ringe til en vask eller badeværelse (under forudsætning af en tilstoppet afløb), og de andre afløb åbningerne er godt tæt på. Nu forsøger at arbejde energisk stemplet og trække det skarpt. Denne procedure skal udføres flere gange. Som et resultat, kan du fjerne blokeringen er ikke meget vanskeligt uden brug af ekstra midler.

Rensning af kloakrør i tilfælde af en kompleks involverer anvendelsen af et særligt kabel, som ved udgangen være forsynet med små blade. Produktet skal være stiv nok til ikke at bøje, snublede på forhindringen, men det skal være let at overvinde alle de drejninger systemet. Skubbe kablet i afløbet, skal det samtidig rullet i én retning. Humpe på blokeringen, så prøv at blidt og langsomt dreje produktet, så længe det ikke bryder proppen.

Rengøring kloakrøret kan også udføres ved anvendelse af stærke vandstråler under tryk. I dette tilfælde, alle huller undtagen tilstoppet, bør være tæt tilstoppet. Hvis fedt deponeres i rørene, så at fjerne det er muligt at anvende varmt vand (kogende vand). Det skal også tilføres under tryk. Undertiden tilsættes væsken forskellige yderligere stoffer, som nedbryder fedt.

Der er også en tør rengøring kloakrør, som indebærer anvendelse af specifikke værktøjer, der kan opløse blokeringen. Disse organiske stoffer kan blødgøre stikpropper og fjerne dem fra systemet. Desuden denne måde kan du bruge ekstra desinfektion af rør. Det skal bemærkes, at denne fjernelse af blokeringer er ikke egnet til meget vanskelige tilfælde. Bedre udnyttelse af kemi til forebyggelse af forekomsten af aflejringer.

Rensning af kloakrør kan gøres sikre og folkemusik retsmidler. For eksempel, hældes i afløbet flere store skefulde af soda (med rutsjebane), og derefter hælde den samme mængde eddike og luk proppen. Efterlad i flere timer og derefter vaske med varmtvandsrør. Den eneste ulempe ved denne metode er, at efter det ikke er meget behagelig lugt. Men det hurtigt forsvinder, og dit system er desuden desinficeres.

I dag kan vi regne en masse organisationer, der tilbyder sådanne tjenester som rengøring kloakrør. Pris på samme tid afhænger af kompleksiteten af det arbejde, brugte værktøjer og midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.