Mad og drikkevarerOpskrifter

Pandekager lavet af rugmel - en nyttig sødme

Pandekager - en traditionel ret af slavisk kultur, mere end et århundrede er stolt af sted i hjemmet kost. Gennem årene har spisevaner ændret prioritering, hvilket giver overlegenhed mindre kaloriefattige, og mindre kulhydrat mad. Kun pandekager lavet af rugmel endnu mere elsket af gastronomer for deres fremragende smag og gavnlige egenskaber.

De mest lækre pandekager og mel frodig rug opnås, hvis de forbereder sig til at brygge. Bagepulver i form af soda ikke giver styrke og unik sur smag af gæret mel surdej. Faktisk, sodavand og æg ikke forberedt pandekager og crepes. De er mere subtile, velegnet til kørsel i deres forskellige toppings. Hvis en del af mel af rug at erstatte hvede pandekager vil vende mere elastisk og porøs.

Have startet pandekager lavet af rugmel, bør du først fortyndes og sættes i et varmt sted bryg. Du skal bruge halvdelen af mælken, som er nødvendig for opskriften, og den tredje del af færdigretter. Gær tilsættes melet eller mælk, alt efter kravene i de instrukser til gæren. Konsistensen af dejen skal være tyk sædvanlige creme fraiche. For bedre udvikling af gær i bryg, kan du tilføje en teskefuld sukker.

Når dejen stiger, bliver det resterende ingredienser tilsættes den resterende mælk og mel, 2-3 æg, slået salt. Lydstyrken kan være ethvert produkt, er det vigtigt at følge vis andel. 0,5 liter mælk normalt nødvendigt at 400 g mel, pose (11 g), tørgær og salt. Desuden kan dejen tilføje lidt vegetabilsk olie til pandekagerne ikke holde sig til panden. Den nemmeste opskrift på pandekager med rugmel kan indeholde kun mel, gær og mælk eller vand. Sol bageri sætte på 1 teskefuld pr 400 g mel.

Udlægning i bryg ingredienserne, skal dejen grundigt røre og lad den hæve igen. Når dejen vil stige omkring 3 gange eller endnu mere, kan du begynde at bage pandekager, få slev dej uden omrøring det. Bagte rugmel pandekager i pander med en diameter på 25-28 cm med tyk bund og ikke-klæbende belægning.

Før du hælder første testdel bør gryden være godt varmet op med en ske af vegetabilsk olie, derefter dræne det overskydende fedt. Korrekt bagt pandekage skal have en tykkelse på ca. 3 mm, zarumyanennuyu skorpe og saftigt uden over-tørret pulp. Rye pandekager er mere tæt og fugtig end hvede. De fjernes til en opvarmet plade, udtværing hver med smør.

Flere pandekager fra rugmel, der er udarbejdet uden en gær leveres med forskellige lækre toppings. De kan pakkes sød ostemasse, bær marmelade eller æble smør. Creme fraiche sauce som et fremragende supplement til smagen og duften af rug pandekager.

Pandekager er vinter retter. Når, efter Shrove kommer stillingen, kan du bage uden æg og mælk, kaster vand eller øl. Yderligere rug pandekager nemt konverteres til en sød fad, bare drys dem med sukker eller honning, eller serveret med en salt fuld sol. Som anvendt Pripek ristede løg eller svampe, som er lagt med et tyndt lag i en gryde og hældes test.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.