LovStat og lov

Contract Manager til en 44-FZ: Stillingsbeskrivelse, ansvar, pligter

Omfanget af aktiviteterne i budgettet organisationer kræver gennemførelse af offentlige indkøb, så der er et behov for at skabe en særlig afdeling og positioner, som kaldes en kontrakt manager. Federal lovgivning indeholder mange bestemmelser, der regulerer arbejdet i en sådan stilling. Den grundlæggende lov er en 44-FZ. Dybest set, i overensstemmelse med det, og der er en arbejdskontrakt manager.

Hvilken slags job?

Contract Manager til en 44-FZ - er godkendt af den person, der er ansvarlig for gennemførelsen af indkøb, herunder udførelsen af kontrakten.

Denne position vises, når den samlede årlige værdi af kundens køb af ikke mere end 100 millioner rubler., Og ingen servicekontrakt.

En kunde kan have en stab af nogle få kontrakt ledere, der er involveret i indkøb i forskellige områder. For eksempel kan en leder udføre køb byggeri og reparationsarbejder, den anden - produktet kurv, den tredje - diverse udstyr osv ...

pligter

Bestemmelserne i del 4 i artikel 38 i 44-FZ beskrive hvad de skal gøre kontrakt manager, hvis opgaver er som følger:

 • Udvikle indkøb plan, klar til at foretage ændringer i planen om at placere den plan i et enkelt informationssystem, bringe ændringer i planen.
 • Udvikle en tidsplan, for at forberede ændringer for ham at lave en tidsplan på ERC, at foretage ændringer i tidsplanen.
 • Forbered og sende meddelelser i ERC om gennemførelsen af indkøb, udbudsdokumenterne forberede og sende invitationer om deltagelse i udvælgelsen af leverandører af det lukkede metode.
 • Foretag indkøb og indgå kontrakter.
 • Deltage i behandlingen af sager, der involverer appellerer sourcing resultater og forberede materiale til gennemførelsen af krav arbejde.
 • Organiser konsultationer med leverandører, hvis det kræves af sagen, til at deltage i sådanne konsultationer for at identificere det konkurrencemæssige miljø, identificere de bedste teknologier, som omhandler spørgsmål vedrørende give statslige behov. Dette arbejde skal udføres i den fase af planlægningen indkøb.
 • Udføre andre opgaver, som er foreskrevet 44-FZ.

krav

Føderale lovgivning indeholder ikke specifikke krav for at sikre, at medarbejderen ansøger om placeringen af "kontrakt manager" forbedre deres færdigheder. Ikke desto mindre, i henhold til artikel 39 i lov 44, kan Kommissionen for kunden omfatter kun de personer, der er uddannet eller har visse færdigheder.

Føderale lovgivning definerer kravene til de medarbejdere, der ønsker at blive kontrakt ledere. For det første skal den ansatte have en universitetsuddannelse, og for det andet, bevis for eksistensen af yderligere uddannelse inden for indkøb.

Der er også sådan noget som faglige standarder for 44-FZ. Loven besluttede ikke at bruge mere i almindelig sprogbrug udtrykket "uddannelse". Har faglig uddannelse og omskoling. Hvorfor ikke træne? Den første koncept har til formål at opdatere eksisterende kompetencer og professionalisme inden for den eksisterende uddannelse. Den anden koncept er rettet mod at opnå en ny kvalifikation, det vil sige, at medarbejderen vil blive omskolet.

Loven er blevet etableret, den tid før 2017/01/01, for alle medarbejdere, der er i den situation, kontrakt manager, blev omskolet og er i overensstemmelse med de anførte krav.

Contract Manager til en 44-FZ - en arbejdstager med følgende dokumenter:

 • certifikat for faglig udvikling: for de medarbejdere, som er blevet undervist på seminarer med tiden 72-100 timer;
 • certifikat for faglig udvikling: for dem, der har studeret mere end 100 timer;
 • eksamensbevis for omskoling: for dem, der studerede mere end 1.000 timer.

faglige standarder

Baseret på del 1 i artikel 9 i 44-FZ, bør arbejdsgiverne sikre, at deres aktiviteter, og dem af den kontraktlige kontrol på et professionelt grundlag. Derfor er kunden forpligtet til at give positionen af "kontrakt manager" kun til de medarbejdere, der har de nødvendige færdigheder og viden i relation til området for indkøb.

Desuden er sådan en specialist har ret til, mens du arbejder for at højne niveauet for uddannelse, viden om indkøb færdigheder passende til den position, samt niveauet af færdigheder inden for offentlige indkøb.

En medarbejder, der har besluttet at gennemgå omskoling, bør uddannes på kontrakten manager. Træning kan foregå enten personligt eller in absentia. Nu meget populære online kurser. Denne form for træning involverer korrespondance undervisning af selve arbejdet. Disse kurser består af teoretiske og praktiske dele.

At vælge fjernundervisning, at arbejdsgiveren skal stadig være klar til at give en medarbejder en smule fritid til at passere de praktiske opgaver. For de medarbejdere, der forbedrer deres færdigheder, da mindst 16 timers træning. Og for dem, der er under omskoling, da et minimum på 250 timer.

Kontrakten manager kan være en ny medarbejder, en medarbejder, der flyttes til denne position ved rækkefølgen af, eller en medarbejder, der kombinerer denne holdning med de vigtigste.

Jobbeskrivelse

Loven har ikke nogen noter, at det skal indeholde TOR af kontrakten manager og at det generelt bør være. Derfor kan lederen vælge det dokument, som vil regulere arbejdet med at forvalte kontrakten, som præciserer de pligter og rettigheder medarbejderen.

Du kan angive job forpligtelser i ansættelseskontrakten eller i annekset, men i dette tilfælde de skal være affattet i overensstemmelse med faglige standarder for kontraktens manager.

Nogle gange, denne mulighed er ikke meget bekvemt at gennemføre, så organisationens ledelse kan gøre dokumentet ikke specifikt for medarbejderen og for stillingen som helhed. Specifik prøve skal ligne jobbet beskrivelse af kontrakten manager, nej. Derfor kan enhver organisation, der har en lignende stilling, skabe sin forenet formular.

Der er en detalje, der skal tages i betragtning, og det skal underrette den ansatte, hvilket indebærer tage fastsætter stilling. Manuel styring af den kontraktlige 44-FZ skal indeholde oplysninger, som den officer er ansvarlig for loven og kan straffes med bøde eller pådrage sig administrative sanktioner for manglende overholdelse af deres opgaver eller til magtmisbrug.

ansvar

I betragtning af den position i del 5 i artikel 38 i lov 44, har ansvaret for at forvalte kontrakten falder inden for de opgaver, han udfører. Instruktionerne bør klart beskrive hvilke opgaver den medarbejder, der er i denne position, og det ansvar, den bærer for manglende opfyldelse af disse forpligtelser.

Medarbejderen er i henhold til arbejdsloven ansvaret for manglende eller forsømmer deres pligter som anført i vejledningen, samt forårsager væsentlig skade for arbejdsgiveren.

Derudover kan kontrakten leder pådrage strafferetlige, civilretlige eller administrative sanktioner for overtrædelser, der finder sted i løbet af sin ansættelse.

Lovligt etableret, at kontrakten ledere kan holdes individuelt ansvarlig for overholdelse af krav, som loven af kontrakten system i indkøb. Personer, der overtræder bestemmelserne i loven og bestemmelser kan straffes op til den kriminelle.

sanktioner

Som nævnt ovenfor, en kontrakt manager for 44-FZ, jobbeskrivelse hvilket indebærer eksistensen af ansvar, skal være opmærksomme på deres arbejde. Ved de sanktioner for manglende præstationer eller brud af sine opgaver kan nævnes:

 1. Administrativ straf. Bøderne er defineret loven om administrative forseelser.
 2. Disciplinære foranstaltninger.
 3. Strafferetlige sanktioner.

tid

Ved udpegelsen af kontrakten leder kunden skal overholde følgende algoritme:

 • indført en ny position i den aktuelle bemanding af organisationen;
 • kompileret jobbet beskrivelse af kontrakten leder;
 • Det udstedte en ordre om udnævnelse af kontrakten manager i organisationen.

proces Automation

I øjeblikket er en masse programmer, der har til formål at hjælpe med at gøre ledelsesbeslutninger. Automatisering inden for offentlige indkøb bliver stadig mere populære.

Særlige programmer til at overvåge, lave planer-skemaer, anmelde leverandører, og udføre mange andre nyttige operationer. Men ikke snart fortrænge menneskelig arbejdskraft maskine. Selv på trods af, at programmet gør det meste af arbejdet, skal medarbejderen re-check alle oplysninger. Men ikke desto mindre, automatisering reducerer den tid og lønomkostninger.

Oprettelse af en servicekontrakt

Iht gentagne gange henvist til 44-FZ, den afgørende faktor i at skabe servicekontrakten er den samlede årlige mængde af offentlige indkøb i overensstemmelse med den tidsplan.

Kunden skal skabe en servicekontrakt, hvis tallet vil overstige 100 mio. Gnid.

Lovgivningen giver kunderne et valg - at ændre den strukturelle system organisationen, at skabe en ny afdeling, eller distribuere de opgaver blandt de medarbejdere, der arbejder ved sort arbejde. Og det på trods af indekset under 100 millioner. Rubler. Hvis servicekontrakten er oprettet, tildeles en kontrakt manager for 44-FZ, hvis jobbeskrivelse omfatter alle opgaver foreskrevet ved lov.

måder at skabe

Hvis arbejdsgiveren er fokuseret på at skabe en servicekontrakt, så han har et par måder at gøre dette:

 1. Kunden opretter en separat strukturel enhed, chefen for der er leder af servicekontrakten. En sådan metode er relevant for meget store virksomheder, hvor afdelingen omfatter et stort antal medarbejdere, der arbejder i staten på en regelmæssig basis.
 2. Kunden forbereder orden, hvilket indikerer en fast stab af medarbejdere. Dette resulterer i en separat tjeneste (ikke at forveksle med den strukturelle enhed). Den forrang antager souschef i organisationen. Den største fordel ved denne metode - den hurtige opløse afdelingen hvis det er nødvendigt. Typisk er en sådan tjeneste, der består af flere personer.

Offentlige Kommissionens indkøb

I henhold til artikel 39 i lov 44, skal kunden træffe en beslutning om dannelsen af forud for indkøb til at identificere leverandører kommissionen. Han udpeger kommissionen, drift og formanden. Undtagelsen er, når en leverandør.

Den kommission omfatter mindst fem mennesker, hvis det er:

 • konkurrencer;
 • auktioner;
 • citerer anmodninger om forslag (single Kommissionen).

Kommissionen bør være mindst tre personer, hvis det er:

 • for bud;
 • Kommissionen for behandling af ansøgninger og endelige tilbud.

Hvis du opretter et udvalg fandt, at inden for det er den person, der er personligt interesseret i valget af en bestemt leverandør, skal kunden straks erstatte det med en anden fysisk personer, der ikke er interesseret i det endelige resultat af indkøb.

Kommissionen kan udføre deres opgaver og træffe beslutninger, hvis mødet er mindst halvdelen af dens sammensætning.

Kommissionens medlemmer skal gives tilstrækkeligt varsel af dato, tid og sted for mødet. Afstand beslutningstagning, samt overdragelse af stemmeretten, er forbudt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.