LovStat og lov

Hvor længe kan en ansættelseskontrakt? Artikel 58, 59 af LC RF

Labour aktivitet af enhver borger begynder med det faktum, at han underskrev en aftale med den kommende leder om værket. Det er nødvendigt at tage hensyn til alle de nuancer vedrørende sin straf. Fordi registrering af en ansættelseskontrakt for en bestemt tidsperiode er kun mulig i de tilfælde, der er nedfældet i arbejdsloven. Alle andre ordninger indgås på ubestemt tid.

registrering

Før borger vil tage op dens ydeevne, er det nødvendigt at underskrive en ansættelseskontrakt, i henhold til hvilken det er nødvendigt at bestille sin indskrivning i staten organisation. I dette tilfælde bør hovedet ikke glemme, at gennemløbstiden kan være angivet i det kun til situationen, hvis det ikke er forbudt ved lov og udtrykkeligt præciseret i arbejdsloven.

Den mest almindelige ansættelseskontrakt er den, der ikke angiver den periode af dens gyldighed. Det er hovedsageligt anvendes alle sine arbejdsgivere, der tager en ny medarbejder ansat i virksomheden.

Hertil kommer, at ikke alle ledere af organisationer er klar over, hvor længe kan en ansættelseskontrakt, og tillade derfor ulovlig fejl, når du tilmelder. Efter dette, de forsøger at forsvare deres sag til højere myndigheder, hvis en utilfreds medarbejder, hvis rettigheder er blevet krænket, bad om beskyttelse af deres interesser ved domstolene.

Udtrykket er ikke defineret

I de fleste tilfælde ansættelsesforholdet mellem medarbejderen og chefen indgået på ubestemt tid, hvilket er ganske rimeligt for mange erhverv. Om denne funktion viser også artikel 58 af LC RF. Det er nødvendigt at foreskrive følgende betingelser i kontrakten:

- proceduren for dens ophør;

- den periode opsigelsesvarsel på anmodning af en af parterne;

- perioden med fratrædelsesgodtgørelser;

- tid til rapportering og deling af rigdom.

Alle andre elementer i aftalen skal overholde de almindelige regler i sin konklusion.

Kontrakten for en bestemt periode

Artikel 59 i arbejdsloven beskriver alle tilfælde, når det er muligt at indgå en aftale mellem medarbejderen og hans chef på et givet tidspunkt. Det udstedes i følgende tilfælde:

- hvis det kræves af arbejdets art selv, samt betingelserne for dens gennemførelse;

- efter aftale mellem arbejdsgiveren og en medarbejder.

Hertil kommer, arbejdslovgivning er der en vis liste over grunde, i henhold til hvilken det er muligt at indgå en ansættelseskontrakt med en borger i en bestemt periode:

- (en anden national kan vedtages for eksempel under sin sygdom) under fraværet af den ansatte;

- hvis det er nødvendigt for at udføre deres opgaver i to måneder;

- for sæsonarbejde (modtagelse overtøj klædeskab i klinikker, hospitaler);

- Hvis det er nødvendigt praktisk uddannelse og træning i form af et praktikophold;

- for den alternative tjeneste.

I praksis er denne form for aftale med:

- folk, der er pensioneret;

- pluralists;

- lederne af organisationer og deres stedfortrædere, Chief revisorer.

Artikel 58 i arbejdsretten bestemmer, at en ansættelseskontrakt indgået for anses tilsyneladende uden grund for en tidsbegrænset abonnerer på ubestemt tid. Ellers ville det overtræder loven.

under aftale

Artikel 59 i arbejdsloven direkte peger på, at, efter aftale mellem den ansatte og vejlederen kan udstede en ansættelseskontrakt for en tidsbegrænset periode. Derfor er det nødvendigt at tage højde for, at en sådan aftale er kun med bestemte kategorier af borgere. Disse omfatter følgende personer:

- kommer til at arbejde for en individuel iværksætter (staten ikke mere end 20 personer);

- kreative medarbejdere;

- hoveder og deres stedfortrædere, Chief revisorer;

- studerende, der studerer på fuld tid;

- dem, der vil gennemføre nødforanstaltninger for at forhindre konsekvenserne af forskellige katastrofer, ulykker og andre nødsituationer;

- pluralists;

- valgt af konkurrencen.

Du kan også indgå en ansættelseskontrakt for en bestemt tidsperiode, og i andre tilfælde er fastsat ved lov.

Udløbet

Efter den udløbne periode, hvor arbejdstageren til at udføre sit hverv, skal han være omfattet af afskedigelse. I tilfælde af at ingen af parterne i aftalen ikke krævede opsigelse af en ansættelseskontrakt, vil han blive betragtet som udstedes på ubestemt tid.

Om den forestående opsigelse i overensstemmelse med art. 79 af arbejdsretlige regler, skal medarbejderen underrettes tre dage før arrangementet. Bortset fra tilfælde, hvor en person udfører hvervet en midlertidigt fraværende medarbejder.

prøvetid

Dybest set den er indstillet, kun de ledere, der er ikke meget tillid til kompetencen hos nyansatte medarbejdere. Lignende regler bør fastsættes af arbejdsgiveren handler uafhængigt i den lokale organisation. Betegnelsen af ansættelseskontrakten er ikke nødvendigt at nævne her, men under de givne omstændigheder er det nødvendigt at bemærke, at lederen af den ret i tilfælde af svigt af testperioden, at opsige den ved at underrette den ansatte i tre dage forud for den påtænkte dato for afskedigelsen.

nuancer

Tidsbegrænset kontrakt bliver ubestemt, hvis i slutningen af hans handlinger medarbejderen fortsætter med at udføre sit arbejde, og hovedet er ikke imod det.

For eksempel:

Leder af Institut for Uddannelse har hyret direktør på skolen. Ansættelseskontrakten blev angivet gyldighedsperiode - 5 år, men efter dette tidspunkt hovedet ikke har tilbudt sin underordnede forlade stedet, fordi han var tilfreds med arbejdet i sidstnævnte. Citizen selv også ønskede ikke at droppe ud af skolen og gik på at udføre opgaver. Dette faktum indikerer direkte, at udtrykket af ansættelseskontrakten nu anses for at være udefineret, og den person - en permanent leder af agenturet.

prøve

Hvor længe kan en ansættelseskontrakt? Dette spørgsmål er rejst af næsten alle lederne af institutioner, der tager på arbejde i den nye slave. Men ikke alle er klar over, at den maksimale af hans embedsperiode er fem år. Desuden er det nødvendigt at udarbejde en sådan aftale om arbejdet og give det alle de betingelser, og det vigtigste - er den periode af dens gyldighed.

Omtrentlige prøve:

Ansættelseskontrakten nummer ___

00.00.00, byen _____________

Ltd ________________ ______________ repræsenteret af direktøren, der handler på grundlag _____________ det følgende benævnt "hoved", og borger _____________ herefter "arbejdstager", har indgået denne aftale på følgende måde:

1. Emne:

Hoved tager en underordnet position på ___________.

Sted for udførelse af officielle pligter __________________.

Medarbejderen er underlagt i sin aktivitet kun til hovedet.

2. gyldighed:

Kontrakten med 00.00. 00 00.00.00.goda at udføre midlertidige reparationer arbejde kontorer (basis -. Punkt 59 TC).

Start opgaver: _________

Slut på _________, samme dag lederen af arbejdstageren udfører den endelige afregning og fyrer ham.

3. Mode:

Medarbejderen er indstillet en fem-dages arbejdsuge fra 00.00 til 00.00, frokost pause fra 00.00. 45 minutter.

Weekend - lørdag og søndag.

4. Underskrifter

Leder ___________ _________ Citizen

Som det kan ses af ovenstående eksempel, en forudsætning her er udtrykket af ansættelseskontrakten, som han er. Hvis det ikke er angivet, så aftalen vil blive betragtet som udstedt på ubestemt tid.

Højdepunkter

Inden du tager på en ny medarbejder hver leder skal huske på, at med dem bliver nødt til at indgå en ansættelseskontrakt. Desuden, hvis registreringen af arbejdstager planlagt kun for en vis periode, så er du nødt til at lave en aftale i overensstemmelse med alle standarder for TC.

I dette tilfælde skal hver leder af organisationen huske hvor længe kan en ansættelseskontrakt. Også, skal du angive det i udarbejdelsen aftaler. Hvis kontraktens løbetid ikke er registreret - så det gjort for ubestemt tid.

retspraksis

Citizen afregnes som ingeniør i et byggefirma. Ansættelseskontrakten indgået med lederen af organisationen, dens varighed er specificeret, som beløb sig til 6 måneder. Efter udløbet af denne periode blev en kvinde fyret fra sit job med betaling af alle bestemmelserne i midlerne. Uenig med afgørelsen af hovedet, hun gik til retten.

Ved en gennemgang af sagen, er blevet afsløret et ganske stort antal overtrædelser af arbejdsgiveren. Fordi anvendelsen af artikel 59 i Code of Labour ikke har fundet en ordentlig bekræftelse. Desuden retten påpegede, at tilsyneladende uden grund afvises at udstede officielle forbindelser med borgere i fastsat periode. Derfor skal der være en ansættelseskontrakt indgået på ubestemt tid.

Desuden har en kvinde ikke passer ind under kategorien af de personer, med hvem muligt at underskrive en sådan aftale. Det er hverken pluralistisk eller pensionist, foruden, blev hun ikke valgt til stillingen af konkurrencen. Under dette hoved meget åbenlyst krænket art. 58 TC.

Citizen er blevet genindsat med betaling tid tvunget passerer.

Baseret på dette eksempel, kan det konkluderes, at de afskedigede medarbejdere stadig har brug for retten, når deres rettigheder krænkes af ledelsen. Fordi grundløse registrering tidsbegrænset ansættelseskontrakt er forbudt ved lov. På dette faktum indikerer elementet. 58 TC.

Hertil kommer, at ikke alle ledere er klar over, hvor længe kan en ansættelseskontrakt - det kan ikke være mere end fem år. Derfor tillader visse fejl i betingelserne for den aftale, der udarbejdes. Også her er værdien af karakteren af det udføres af medarbejderen arbejde, eksklusive dens sammenhæng (for eksempel rengøring af lokalerne efter reparation).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.