ComputereOperativsystemer

Hvordan man åbner proceslinjen? Proceslinjen i Windows 7

Proceslinjen, som regel placeret i bunden af skærmen og er designet til hurtig adgang til ofte anvendte programmer og filer. Tilpas det som du har brug for, kan du åbne et program med et enkelt klik. Dette er især nyttigt, når dit skrivebord er en bred vifte af mærker, så for at finde det rigtige program, er det nødvendigt at bruge tid.

Sådan åbnes Proceslinje og sætter den op? Hvad hvis hun var væk? Alt dette, så læs videre.

Hvordan at komme ind i PP?

I det nederste område af skærmbilledet kan du se en tynd strimmel. Til venstre er der ikoner faste programmer. Når du har kørt et program, vil dens ikon blive vist i den midterste del. Til højre er meddelelsesområdet (uret, volumenkontrol, værktøjslinjen Sprog), som også kan sættes op.

Vælg afsnittet "Egenskaber" for at komme ind i Windows 7 proceslinjen, Højreklik på tom plads på det nederste bånd (standard) fra rullemenuen. Et vindue med tre faneblade, hvor du kan tilpasse som du ønsker, ikke blot PP men også menuen og "Start" værktøjslinje.

Der er en anden metode til at navigere i PP. Åbn "Start" menuen og vælg derefter "Control Panel". se eksponere "Små ikoner" for nemheds skyld. Gå i PP og "Start" -menuen.

Indstillinger i PP

Nu skal du finde ud af at tilpasse proceslinjen for at gøre dig så behageligt som muligt for at arbejde på computeren.

Så du flyttede ind i ejendommen. Her kan du se, hvilke operationer det kan gøre:

  • Lås proceslinjen. Ved at vælge denne indstilling, du vedhæfte det til et bestemt sted. Flyt panelet vil ikke fungere.
  • Skjul automatisk. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet ud for denne indstilling, vil panelet forlade kun, når du flytter markøren til det.
  • Brug små ikoner. Ændrer størrelsen programmer ikoner, der er monteret på PP. De egenskaber, du kan ændre deres placering (på siderne, toppen eller bunden). Når du åbner flere dokumenter, for eksempel Word, vil de blive grupperet, hvis du vælger den tilsvarende funktion.

I indstillingerne meddelelsesområdet kan du vælge meddelelsen af visse programmer (såsom en computer opgradering).

Hvordan at tilføje et program til PP?

Du ved allerede, hvordan man åbner proceslinjen. Det næste skridt - at der til det af programmer, du bruger mest.

Start for eksempel Paint. Ikonet panelet vises. RMB klik på den for at bringe op i genvejsmenuen. I drop-down boks, vil du se 10 (afhængigt af indstillingerne i menuen "Start") de sidste dokumenter, du har arbejdet med i denne ansøgning. Der er også en funktion, der lader dig foretage i Windows 7, skal du åbne programmets målsætninger.

Hvis du vil fjerne fra panelet enhver applikation, og klik på det med RMB og vælg "Slet program".

Ønsker du at ændre antallet af nyligt åbnede dokumenter i genvejsmenuen? Klik derefter RMB på proceslinjen, gå til Egenskaber og derefter på fanen "Start" -menuen. Du vil se en knap "Tilpas", hvor du skal klikke på. Nederst, angive antallet af programmer, der vil være synlige i drop-down menuen.

PZ trække

Sådan indstilles proceslinjen sted på skærmen? Som standard er det placeret i bunden af skærmen, men nogle brugere ønsker at flytte den til en anden placering.

Træk det på to måder:

  1. RMB klik på den og se, om afkrydsningsfeltet ud eller ikke at "Lås proceslinjen" funktionen. Hvis der er et afkrydsningsfelt, derefter fjerne det. Nu holder LMB, kan du flytte panelet til enhver praktisk sted.
  2. Gå til egenskaberne af PP, ved at klikke på det med RMB. Der er et afsnit, hvor du kan drop-down menu til at ændre dens placering.

Når du installerer panelet i et behageligt sted, skal du sørge for at sikre den, så den ikke kunne flytte rundt på skærmen ved et uheld trykkes på venstre museknap.

Hvad hvis den manglende proceslinjen?

Der er tidspunkter, hvor PP forsvinder fra skærmen. Ingen grund til panik på én gang, scanne din computer for virus eller geninstallere styresystemet.

Kontroller, om du tjekket i indstillingerne vælge "Auto-skjule panelet." Flyt markøren først til bunden af skærmen. Hvis den ikke vises, ser til venstre, højre og top. Hvis computeren er i brug, ikke kun dig, derefter ændre indstillingerne ville ethvert andet medlem af familien, betyder det ikke advare dig eller gøre det ved et uheld. Du ved nu, hvordan man åbner proceslinjen, så gå til ejendommen og returnere de tidligere indstillinger.

Problemet er ikke løst? Så på skrivebordet, gå til "Denne Computer" og åbn PU ved at trykke på den relevante knap. Så gå til "Proceslinje og menuen Start." I det vindue, der åbnes, fjerne markeringen i feltet, der står i nærheden af auto-panelet størkne funktion.

Proceslinjen er ikke genoprettes

Hvis proceslinjen er væk, og de ovennævnte metoder ikke hjalp opsvinget sandsynligvis vil påvirke er malware, der er trængt ind i systemet og redigerer registreringsdatabasen gren ansvarlig for PP. I dette tilfælde, skal du tjekke din computer for virus og desinficere inficerede filer. Hvis skadedyr skulle redigerer registreringsdatabasen, skal du foretage operativsystemet opsving. Vælg et gendannelsespunkt, når systemet fungerer korrekt, og lave en rollback.

Der er en anden måde. Genstart computeren, tryk på F8. Der vises en menu med muligheder for at downloade "Vindous" i fejlsikret tilstand. Vælg "Med den seneste vellykkede konfiguration." Denne metode er især vigtigt, når du har på skrivebordet hænger et banner med kravet om at betale en sum penge for at låse den op. I dette tilfælde vil du ikke engang være i stand til at åbne værktøjslinjen.

konklusion

Så nu ved du, hvordan man åbner proceslinjen, så vil være i stand til at tilpasse det på din egen. Føj til panelet kun de programmer, som du regelmæssigt bruger og ikke ønsker dem lang tid at finde på en travl skrivebord.

Hvis panelet er forsvundet, den første ting du skal tjekke sin indstilling. Og først derefter træffe en beslutning, hvad de skal gøre næste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.