ComputereOperativsystemer

Sådan tænde computeren sprog på forskellige måder?

En af de mest almindelige spørgsmål, som nybegyndere - hvordan at tænde en computer sprog. Faktisk en af de hyppigst udførte operationer, mens du arbejder på PC - en ændring af tastaturlayout. Hvad gør det praktisk at indse, jo mindre tid på dens gennemførelse. Dette kan gøres på tre måder:

  • Brug af sprog bar.
  • Tastekombination.
  • Specialiseret software.

Brug af sprog bar

Sådan skifter på en computer sprog med proceslinjen? Efter installation "windose" i nederste højre hjørne er forpligtet til at have et ikon af det aktive tastaturlayout i øjeblikket. For at ændre det, er det nok til at rengøre musen og gøre en enkelt venstre-klik. En liste over installerede sprog. En anden lignende handling på den anden linje i listen, kan du vælge en ny tastaturlayout. I dette tilfælde betegnelsen «Ru» - er russisk, og «En» - engelsk. Den største fordel ved denne metode er at tænde for computeren sprog - enkelhed. Det er nok til at gøre to klik manipulator og alle. Men før, at du skal rense det markøren til det rette sted, og det er ikke særlig praktisk i tilfælde, hvor der er en hyppig ændre tastaturlayout. Hvis dette sker kun én gang i begyndelsen, kan så godt blive brugt denne metode.

tastaturgenvej

Lad os beskæftige sig med det faktum, hvordan du skifter sproget på computeren ved hjælp af en særlig tastekombinationer. Først skal du sørge for, hvor man er aktiv i øjeblikket. For at gøre dette, skal du gå til følgende adresse: "Start \ Kontrolpanel . \ Og sproglige indstillinger" I det vindue, der åbnes, skal du gå til fanen "Tastaturlayout og sprog". Så skal du klikke på knappen "Skift tastaturer". I det næste trin, vi er interesseret i at æglæggende "Switching". Nederst er der en knap "Change kombination." Når du har klikket på den venstre museknap vil åbne et vindue med muligheder. De mest almindeligt anvendte «Alt Venstre» + «Shift» eller «Ctrl» + «Shift». De er karakteriseret ved enkelhed og bekvemmelighed. Det er foran en af dem, og vil blive kontrolleret. Hvis det er nødvendigt, kan du flytte den og derved ændre den nuværende aktive kombination. Dernæst skal du lukke alle vinduer, der er blevet åbnet. Tryk nu på den indstillede kombination af taster ( «Alt Venstre» + «Shift» eller «Ctrl» + «Shift»), og sproget skal udskiftes.

Særlige programmer

En anden mulighed ændre input sprog - er brugen af særlige programmer. De mest populære blandt dem er i øjeblikket Punto Switcher. Det er nok til at hente fra internettet og installere den. Efter at have startet sporer den automatisk input tekst og foretage ændringer, hvis det er nødvendigt. Dette er den bedste løsning for dem, der ønsker at vide, hvordan at oversætte sproget i computeren. For eksempel har du begyndt at indtaste ordet på engelsk tastaturlayout, men russisk. Han vil bemærke og automatisk rette fejlen. Ulempen ved denne løsning - er behovet for at installere speciel software. For den uerfarne bruger er opgaven med høj kompleksitet, men om ønsket kan udføres uden problemer.

konklusion

I denne artikel beskrives vi forskellige måder at hvordan at tænde en computer sprog. Den første er meget simpelt, men ikke meget komfortabel. Når hyppige forandringer det ikke anbefales. I sådanne tilfælde er det bedre at vælge den anden eller tredje mulighed. Minus det sidste - er behovet for at installere speciel software. Resten er den bedste løsning for dem, der arbejder meget med tekster på en pc.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.