ComputereOperativsystemer

10 Windows Mobile: udgivelsesdatoen i Rusland, anmeldelser, anmeldelser. Sådan installerer Windows 10 Mobile?

I denne artikel vil vi diskutere Windows 10 Mobile, betegne udgivelsesdatoen i Rusland, vi laver en lille gennemgang, vi diskutere nogle af de anmeldelser, og finde ud af , hvordan du installerer Windows 10 på din telefon.

Varigheden af den officielle frigivelse af systemet

Systemet skabte stor opstandelse endnu inden lanceringen, og så, endelig, at selskabet Microsoft på en offentlig tale i New York, annoncerede den formelle periode for forekomst af 10 Windows Mobile. Udgivelsesdato - i slutningen af juli 2015. Det blev også oplyst, at operativsystemet vil være tilgængelige ikke kun dyre smartphones, men også low-end enheder, der opfylder kravene.

Hvad kom først?

Company, sagde Microsoft, at de vigtigste muligheder for Windows 10 Mobile (udgivelsesdato blev afholdt i 2015) var oprindeligt anderledes. Denne version var planlagt til at bringe ud i det tidlige forår 2015. Men af tekniske årsager, blev datoen udskudt. Dette operativsystem vil være i stand til at bruge mobiltelefon, som har et hukommelseskort på 8 GB, og de enheder, som en modifikation OS tidligere har været installeret under navnet Phone 8.1 Lumia Denim.

En lidt tidligere, har Microsoft givet oplysninger på sin hjemmeside om, hvilke af de smartphones vil være i stand til at finde 10 Windows Mobile i første omgang. Dette vil være enheden Lumia: 430, 435, 532, 535, 540, 640, 640 XL, 735, 830, 930. Det vides ikke hvad grunden i denne liste er ikke specificeret tablet-telefon Lumia 1520, men programmet Windows 10 Insider Eksempel skrives at han kan deltage i beta-test.

grænseflade Oversigt

Blandt de nye funktioner i Windows Mobile 10 er nødvendigt at fokusere på andet end størrelsen af de tidligere versioner af "live" fliser i menusystemet. Der blev foretaget ændringer og tastaturet, eller rettere, stemmen start, administrator filer, assistent Cortana og ansøgning "Camera", "Maps", Outlook og Office. Internet Explorer er udløbet, og nu er den vigtigste web browser er Microsoft Edge. Ændret mange komplekse investeringer.

Der er her og dialog beskeder. Du kan besvare dem via varsel. I øvrigt er det "Notification Center" tilsluttet computeren Windows 10 og andre mekanismer på baggrund af dette styresystem, hvis de er tildelt til den samme Microsoft-konto.

apps

Blev lagt særlig vægt på programmer, så mange facetter software til alle former for enheder med Windows. Denne nyskabelse har naturligvis ført til to resultater, der kommer fra dette: den inducerede orden i butikken Windows Store, og der Continuum funktion, der bidrager til arbejdet på computeren. Tilslut din smartphone via USB, så skærmen viser telefonen funktionalitet og alle dens applikationer.

Mindre vigtige nyheder er, at systemet kan vinde i den nærmeste fremtid en masse popularitet blandt stabiliteten af ansøgningen. Visual Studio tager koden skabt til Java og Android, samt Simbion. Vi kan sige, at bruge Microsoft-værktøjer let at næsten flytte koden i Windows 10 Mobile uden skotter. Skot Visual Studio selv kan gøre, vil linker nødt til at tage sig kun af funktionaliteten og reducere energiforbruget, og i tilfælde af konventionelle applikationer behøver ikke engang at tænke - det vil virke.

Du ved ikke, hvordan du installerer Windows 10 Mobile? Dette vil blive beskrevet senere. I mellemtiden vi husker dem, der ikke kender operativsystemet er allerede til rådighed for mange smartphones.

Således Windows Mobile operativsystem 10, udgivelsesdatoen i Rusland, som fandt sted 29. juli 2015 er en af de nye OS i verden. Lad os nu tale mere om systemet ratings.

anmeldelser

10 diskuterer Windows Mobile, et overblik over hvilke præsenteres i denne artikel, eksperter det blev klart, at folk tror, at operativsystemet til en god fremtid. På dette stadium, i henhold til den samme bruger, er systemet stadig ikke perfekt. Desværre, Windows 10 Mobile, en revision, som viste, at systemet er stadig "skaldet" er ikke helt færdig endnu. I øjeblikket er udviklere gradvist rette fejl, men stadig dette OS kræver stadig en anstændig forbedring, selv om det har sine fordele.

Godbidder

Således er Windows Mobile 10 anmeldelser har både positive og negative. "Notification Center" var den vigtigste positive funktion i operativsystemet. Han stiller avancerede tumblere liste, slette nogle advarsler, gør det muligt at besvare dem. Det antages, at dette ville være den rigtige løsning til Windows Phone 8.1.

Også af fordelene er:

 • Den første skærm. Udendørs type bordet til arbejde og en liste over programmer skal roses, fordi det er sådan en optræden var Windows 8.1. Du tror måske, at det er en mindre ændring, men det er kun ved første øjekast.
 • Joyce på tastaturet. Meget interessant udskiftning markøren.
 • Upload flere programmer samtidigt i "marked".
 • De nyeste system applikationer. Det skal bemærkes, at dette ikke påvirker alle programmer. Denne fordel er på randen af både nye funktioner og bugs. Disse omfatter de nyeste programmer til "kontoret" postkasse og chislenniki, afspiller, en regnemaskine, et ur, samt en forbedret browser.

Nyeste messaging applikationer og kontakter ikke nyde fordelene.

mangler

 • Problemet med at vælge skalaen: refererer til ubegrundet tekstombrydning i butikken, for store eller for små interface komponenter. Det ser uinteressant. Det er håbet, at det var bare en fejl, men ikke en mislykket "chip" applikationer.
 • Fejlen i de "gardin" meddelelser. Vi kan sige til dette hotel inkluderer et bebrejdelse, men hvad nu hvis du virkelig virkelig fanger øjet er delvist uforståelige tegn, når nedstigningen "blind", som derefter forsvinder. Hvis dette er gjort for at vise, at de er der, hvorfor skulle "udvide" -knappen?
 • Tastatur fejl - det er nok det mest irriterende fejl i systemet. Hvis teksten er indtastet manuelt, kan i stedet for specifikke breve kommer ud de andre elementer. Autokorrektur arbejder ofte fejlagtigt som et resultat, få ordet med et stort bogstav i midten af en sætning. Direkte til tastaturet har lille størrelse (meget mindre end 8,1).
 • Baggrund applikationer ikke fungerer ordentligt. Alt her er meget dårligt for Brugere- "dummies". Når indstillingen ansøgning baggrunden er gjort forkert, kan det ikke ringe hronofor (Service), når du tænder for strømbesparelse. Med andre ord, hvis du slukker baggrunden jobansøgninger, nogle af dem vil sende push-beskeder.
 • Multitasking. I denne menu (sammenlignet med 8,1) applikationer er lukket for længe. I forbindelse med mangel på "luk alle" kommando er en lille smule trist. Når du åbner denne menu, automatisk rotation af skærmen bliver utilgængelig.
 • Fejl låse skærmen. Efter oplåsning sensoren kan ikke lyser eller lyser på en gang, dato og klokkeslæt vises også med en forsinkelse.
 • Der er ingen stemmeinput.
 • Der er ingen mulighed for arbejde på to SIM-kort.

Så, og nu om, hvordan du installerer Windows 10 Mobile?

installation

Vi må advare om, at installationen af systemet tager lang tid. Men alt er ikke så skræmmende som det ser ud ved første øjekast.

Installation af Windows Mobile 10 fremstilles som følger:

 1. For at komme i gang er at bekræfte, at din smartphone og computeren har den samme version af operativsystemet.
 2. Så skal du registrere i evaluerings- program test Windows - den er tilgængelig for alle. Gå til hjemmesiden og klikke på "Start".
 3. Vi er enige med traktatens bestemmelser, vi trykker på "Send".
 4. Her er det klar, skal du trykke på "Telefon".
 5. Den side Download Windows Mobile Insider Eksempel enterprise Microsoft er igen minder os om, at de uerfarne bruger eksperimenter kan ende dårligt for sin touchscreen telefon. Hvis du er tilfreds med alt, se på, om din model er en smartphone fra listen over egnede anordninger.
 6. Næste installere Windows Insider app.
 7. Download det fra Microsofts websted, eller direkte fra Windows Store, skrive i søgefeltet Windows Insider.
 8. Ved overførslen er færdig, skal ansøgningen Hit "Get forsamling."
 9. Insider Hurtige filer vil komme "skaldet". Så snart valget af Insider Slow ansøgning vil komme allerede noget udviklet.
 10. Næste du nødt til at dokumentere, at du er ansvarlig for de handlinger, der produceres, og Microsoft påtager sig intet ansvar for dem. Hertil kommer, at de betingelser, der er nævnt, at dine handlinger kan forårsage skade på telefonen og garantien bortfalder. Men bare rolig, på Windows Insider hjemmeside har alle de oplysninger, der kræves til reparation af din enhed, men for at forstå det uden instruktion vanskeligt.
 11. Ved at acceptere, kan ansøgningen komme ud, se efter knappen "Opdater telefon" i indstillingerne. Vælg "Søg efter opdateringer" i dette tilfælde kan være en uventet udfordring - kontrol starter ikke på grund af en fejl 80072f8f der går, hvis den tid og dato for din smartphone asynkron med distriktet tid.
  Hvis telefonen angiver det rigtige tidspunkt, og du har, for eksempel, er indstillet til fabriksindstillingerne, kan det skyldes, at telefonen er aktiveret i et andet område, der som standard ville betyde et hjem.
  Disse vanskeligheder bør forberede mentalt. De nogle gange er der mange svar der på eventuelle spørgsmål. For ikke at få de vanskeligheder, er det bedre at smide installationen til fabrikken før indstilling 10 Windows Mobile vil blive udført.
 12. Enheden vil finde en ekstrem version af korrektioner, indlæse det og vil anbefale at tage. Enig, vent overførslen er færdig.
 13. Nu har du 10 Windows Mobile på din smartphone.

For at opsummere

Som det blev anført, Windows 10 Mobile, udgivelsesdato i Rusland, som fandt sted 29. juli 2015 er nu tilgængelig for installation på mange smartphones. Mens hun er i testfasen, så downloade det, husk det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.