Af teknologiMobiltelefoner

Microsoft Lumia 430 mobiltelefon: overblik, features og anmeldelser

En mobiltelefon, der har været genstand for dagens anmeldelse er ikke for ingenting kaldes den mest tilgængelige af de modeller, der er baseret på Windows Phone-operativsystemet. Og vi taler om Lumia 430 Dual SIM. I øjeblikket er de anslåede omkostninger af denne enhed er omkring tres dollars. En bruger i bytte for de penge modtaget basale evner, der er placeret inde i en moderne smartphone, klædt i en lille, men elegant krop. Så præsenterer vi dig Lumia 430 Dual SIM - den mest tilgængelige og "ufølsom" enhed, der kører Windows Phone-operativsystemet.

tekniske egenskaber

Til at begynde, kort liste over de parametre, for at gøre det klart, hvad vi har at gøre. Så hvad er en enhed? Om bord operativsystem Windows Phone-version 8.1 med et shell kaldet Lumia Denim. Dimensionerne i tre dimensioner er: højde er 120,5, bredde - 63,2, og i tykkelsen - 10,6 mm. I dette tilfælde er den omtrentlige vægt af en smartphone - kun 128 gram.

Microsoft Lumia 430 udstyret med en skærm med en diagonal svarende til fire inches. Display opløsning på 800 x 480 pixels. Massefylde - ikke højere end 235 dpi. Matrix skærm dannet på LCD-teknologien. Systemet kan styres af de enkelte taster er ikke justeret med skærmen.

For at lagre brugerdata ejer Microsoft Lumia 430 er udstyret til 8 gigabyte. Enheden understøtter installationen af ekstra eksternt lager. Vi taler om format MicroSD hukommelseskort. Den maksimalt understøttede kapacitet - 128 GB. På samme tid til at bruge operativsystemet og anvendelse ydeevne giver kun 1 GB RAM. Det vil være lille, men det er ikke kritisk for at nulstille din smartphone fra.

Nokia Lumia 430 vil ikke behage sin ejers batterilevetid. Et batteri, der er indbygget i enheden, angår en aftagelig type og er udformet til kapaciteten af størrelsesordenen 1500 mAh. Dette antyder, at i standbytilstand smartphone "live" i flere dage, i uafbrudt taletid - 13 timer, og når du lytter til musik - 46 timer. Af den måde, det var et værk af anden generation af mobilnetværk. I 3G tid vil blive reduceret.

Som chipset 430 Nokia Lumia Qualcomm indlejret processor familie. Denne model Snapdragon 200. Hvis du gør stadig intet siger, at det vil forklare. Processoren arbejder med en dual-core, driftsfrekvensen af gennemsnittet. Det er omkring 1,2 gigahertz. Et sæt af trådløse grænseflader omfatter Wi-Fi, der arbejder i en række B, g, n, «Bluetooth" version 4.0, samt GLONASS og GPS.

Nå, det er tid til at fuldføre overførslen af de tekniske egenskaber. Det gør vi ved at fortælle kameraerne. Således, det vigtigste har en opløsning på 2 megapixel. Video hun medvirkede i resolutionen 848 af 480 pixels, med en frekvens på 30 billeder i sekundet. Den forreste vender kameraet er til stede, men kvaliteten af ulækkert. Det er kun 0,3 megapixel.

Valgmuligheder

Som man siger, folk mødes på tøj. Men smartphone mødes på den kasse, som det er placeret, såvel som dens leveringen. Det kan bemærkes straks, at Lumia 430, en gennemgang af som præsenteres i dette papir, er det væsentlig forskellig fra størrelsen af det tilsvarende antal ældre modeller.

Det er derfor, folk der lige er begyndt at komme i nærkontakt med folk som modeller, huske, hvordan den finske producent har udgivet deres kreationer i den hyggelige til synet og touch-kasser, malet i blå farve. Af den måde, i form af den pakke, var den mest komprimerede, som er meget interessant. Så telefonen Lumia 430 revision, som kredsede det internationale netværk, kommer i samme boks. Emballage er malet i lyse farver, og selve billedet er anvendt på hendes køretøj.

Men fra ord til handling, og hvad vi vil finde inde i boksen? Der vil være emnet for vores dagens gennemgang, udskifteligt batteri kapacitet på 1500 mAh, oplader, samt alle de nødvendige dokumentation, herunder en hurtig start guide og garantibevis reparation. Wired stereo headset, finder vi ikke her, uanset hvor hårdt du søgte: fabrikanten har besluttet, ser det ud til, denne gang for at gemme og ikke at medtage den i den originale emballage. Udskrivning på høj kvalitet boks, da vi ikke kan nævne. Der er ikke noget særligt blandt papirerne. Men Oplader - monolitisk. Kablet er ikke aftagelig. Derfor, hvis du ønsker at synkronisere din smartphone med din computer eller bærbare computer, er du nødt til at skallen ud en ekstra MicroUSB kabel - USB.

Et par dårlige ord om opladning

I øjeblikket oplevet en støt tendens i den finske producent af mobiltelefoner. Det er at udstyre udstyr opladere forkert (simpelthen frygtelig) kvalitet. Så det er i vores tilfælde. Adapteren føles meget, meget dårlig. Wire - virkelig tonyusenkoy. Derfor er der ikke brugervenligheden af sammensætningen i praksis ikke leverer.

Mange fagfolk forstår stadig ikke, hvorfor den finske producent ikke arbejder hårdt på at gøre endelig en normal oplader og udstyre dem med alle de kasser smartphone produktlinje "Lyumiya". Vi taler om et netværkskort og kabel er adskilt af sammensætningen. Men situationen er meget godt afgrænset ved hjælp af at sige "gnier betaler to gange." Derfor sparer på din telefon, du vil blive returneret til butikken (mest sandsynligt) for en ekstra kabel.

design

Vi kan ikke sige, at Lumia 430 smartphone hævder at være den smukkeste telefon af året. Dette er ikke tilfældet. Faktisk, i første omgang er det svært at forstå, og det er så nemt at sige, om enhedens design beskrevet i stor detalje. Men når vi startede revisionen, så gør vi det. Boliger, som forventet, en klassiker. Al den finske producent gør på en bestemt formel, verificeret gennem årene. Det ændrer hver gang hardware udstopning. Det er afkortet, det suppleres, men formen af kroppen, udseende - alt er næsten den samme.

ekstra aftagelig bagpanel er beregnet til at dyppe telefon. De er ved enderne og på bagsiden af stramtsiddende enhed. Således bemærk hardwaren udstopning Lumia 430 Black gennem panelet vil ikke fungere. Hvorfor har den finske producent gøre det? Sagen er, at hvis telefonen tabes, for eksempel, på forsiden af asfalten, det kan spare kun et mirakel. Og hvis ryggen, her i sagen endnu blot indtaste panelet. Det skader ikke den "hardware" enhed, og også beskytter funktionstaster placeret på siderne. Broken sokkel - så den let kan erstattes med en ny!

gennemsnit

Udseende af enheden er vanskeligt at vurdere, hvor generelt forfærdeligt. Men for at være den smukkeste enhed, han tydeligvis ikke finder anvendelse. Sådan er den gennemsnitlige telefon. Vi kan sige, at dette er den mest, at hverken er et almindeligt stykke orange (eller sort, afhængigt af designet farve) plast. Den berøringsfølsomme - ikke meget og behageligt. Men hvad der ellers kan forvente af en billig plastik? Du kan kontrollere dette ved blot at snuse det bageste stik. Cheapness, synlig for det blotte øje. Så det er.

opbygge kvalitet

Typisk er den finske producent lancerer en smartphone produkter nok kvalitet i denne henseende. Men i dette tilfælde, byggekvalitet ikke behage ejerne af enheden. Nogle gange kan du høre den knitrende af bagsiden. Det også flex indad under stærkt pres. Kort tid efter begyndelsen af at bruge det simpelthen begynder at synge, knirke, og generelt gøre, hvad han ønsker, og hvordan han ønsker. Som konklusion på dette punkt: hvis du konstant bekymrer sig om, hvad dit udseende er den enhed for dig er virkelig vigtigt, ikke haste til at købe denne model. Ellers risikerer at blive frustreret. Ridser på kabinettet er gratis, det er praktisk taget intet sikret.

Men her er gode, så er, at fingeraftryk på bagsiden af enheden ikke forbliver. For at forlade på vores dagens gennemgang af emnet sagen spor, skal du være meget, meget hårdt arbejde. Det er dog ikke skærmens belægning. Pris på en skala kan det være bortset fra en fast enhed, uden nogen chance for at hæve scoringer. Tør fingeraftryk fra displayet er næsten umuligt. Det eneste, der kan redde øjeblikke enhed ejer dem, så det er kun en speciel klud fremstillet af egnet materiale. For eksempel en mikrofiber.

kontroller. Den venstre side

Faktisk er alle dine smartphone kontroller placeret i de sædvanlige steder for dem. På venstre side har vi en dobbelt knap giver dig mulighed for at justere lydstyrken af tredjeparts-applikationer, samt ændre lydtilstand af enheden. Dual taster også kaldet rocker. De er små, men meget behageligt at røre ved. Forskellen i materialerne i huset og fremstiller alle nøgler følte individuelt dramatisk, så bange for, at du går glip af ved en knap, selv bør ikke.

Den øvre ende

Det kan rumme sokkel beregnet til tilslutning af en kabelforbundet headset 3,5 mm. Hovedtelefoner kan være involveret i tredjepartsprogrammer.

Den nederste ende

På den modsatte side oppe stik MicroUSB standard sync kabel - USB 2.0. Som tidligere nævnt, leveres strømkablet ikke inkluderet. Hvis du vil regelmæssigt tilslutte telefonen til en pc eller laptop, med henblik på at udveksle oplysninger mellem enheder, skal du købe kablet vil være i salonen for cellulær kommunikation, f.eks.

frontpanel

På forsiden kan vi se en skærm med en diagonal svarende til fire inches. Straks og er tre berøringsfølsomme knapper. De viser kommandoen "søg", "tilbage" og "hjem." Skærmen er placeret på toppen af sensorer og front kamera, der har på ingen måde den bedste løsning. Generelt et sæt af målere vil, er det nyttigt, når du bruger din smartphone.

Opsummering og anmeldelser

For at være ærlig, telefonen Lumia 430 - det er bare det samme apparat, som ikke forårsager absolut ingen følelser, når det tages, køb og brug. Det er usandsynligt, at ejeren af telefonen vil blive noget længe beundret. Bortset fra, at kun den første gang, og da kun, fordi det er bedre end den forrige enhed. Nævnes kan fremstilles ved hjælp af apparatet smartphones. Hvorfor? Fordi så snart du købe det og begynde at bruge, at noget ønske fortsat have den samme enhed forsvinder straks ved hånden.

Generelt andet end taleopkald, sms og korrespondance i sociale netværk, emnet for dagens anmeldelse er ikke i stand til. Svagt batteri, dårlig samling, lille skærm og imponerende kamera kvalitet - alt dette er kun de første afsnit af de negative kvaliteter af listen systemet, som tegnede sig for sine ejere. Tale taler ikke om hardware udstopning. Men hvis du kommer til at gøre en gave til dit barn, den bedste udfordrer til dette sted - bare "Nokia Lyumiya 430".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.