Kunst og underholdningFilm

Talentfulde skuespillere, "Unge Rusland" bekræftet status for deres genialitet

I 1982, på skærmene af Sovjetunionen var der en film om den æra af Peter den Store. Flot spillet af skuespillere. "Unge Rusland" - en historisk bånd, tager os tilbage til en tid, hvor staten har været en masse ændringer, som ikke alle er enige.

Begyndelsen af de herlige gerninger ...

Med stort besvær, det fremmer opbygningen af det nye Rusland. Den unge konge Peter sætter en stor indsats for at få det. I den russiske Nord er i færd med at den berygtede Skæring gennem vinduet til Europa. De mennesker, der bor her, livet er fuld af fare og eventyr. Mange stærke og modige mænd udføre feats til ære for fædrelandet. Det var dengang, i begyndelsen af det attende århundrede, der var dannelsen af russiske flåde.

1689. Zar Peter den Første var kun 17 år gammel. Hans fascination af skibet brast i livet forretning. Nu bygger han skibe og skibsværfter. Alt dette sker under Pereslavl-Zaleski. Hjælp den unge konge har dygtige ingeniører, de sejlere, der ankom her fra Holland. Han forsøger at lære af dem alle, at de kan. Men ofte fortælle ham på ikke mindre dygtige russiske mestre, der bor i Arkhangelsk i Hvidehavet.

royal spor

Peter forlod en betydelig avance i historien om den russiske stat. Og det så skete, at hans succes, blev han forsøger så hårdt at få, ikke bringe en særlig forståelse og respekt blandt folk i andre lande. Men kongen ikke tage det til hjerte og trygt gik til at sætte sine egne mål. Og forsøgte at spille skuespillerne. "Unge Rusland" fortæller om en meget kompleks og vanskelig historisk periode. I den meget vanskelige tider skæbne almindelige mennesker hænger nøje sammen med den skæbne af staten.

Meget i modsætning til de andre, lignende i tema, jeg få et billede af "Unge Rusland". Filmen beskrives omhyggeligt lang tid, når opførelsen af det nye Rusland fandt sted. Det var en meget vigtig periode i livet i staten. Det var ganske vanskeligt at "åbne" et vindue til Europa, fordi den gamle nord var altid alvorlig nok som en følgesvend og rival. Han bliver ofte præsenteret for folk uventede overraskelser. Og ikke altid behageligt. Det var en tid med stærke og modige mennesker, og deres arbejde til gavn for staten.

Dannelse af den russiske flåde

På tv-skærme et reelt billede, som er meget detaljeret, trin for trin, talte om, hvordan dannelsen flåde indtruffet på det område af Rusland. Denne opgave var ikke let. Der var mange forhindringer. Alt dette skete i begyndelsen af det attende århundrede. Meget ung dengang, kongen måtte stå over for en masse problemer i livet og vanskelige situationer, som var på grund af byrden af sin magt.

Begyndelsen blev lagt rundt om søen. Det var der, i et naturskønt område, tæt på russisk monark og ideen til at lære det grundlæggende i søværnets anliggender. Ja, tiden var meget vanskelig. Ikke alle lineal klare alle vanskeligheder. Men Peter, som en kompetent statsoverhoved, var i stand til at bringe det (staten) til de mange vigtige skridt fremad i historien.

historie

Alle arrangementer finder sted i en tid med malerier af Peter den Store på det russiske nord. Plottet - skæbne tre personer. Dette er kaptajn-Commander Sylvester Ievlev (Stepan Starchikov), Lieutenant toldområdet tropper Athanasius Krykov (Alexander Fatyushin) og kormschik-Pomorie Ivan Ryabov (Boris Nevzorov). Det er på dem og holde alle de begivenheder devyatiseriynoy tape.

Alt dette er godt spillet af skuespillere. "Unge Rusland" - filmen er helt sikkert historisk, viser styrken af ånden i det russiske folk. Hver kunstner, der kom til det sæt, gøre alt for at holde dette billede at huske. Uanset hvor vigtigt han havde en rolle eller en mindreårig. Vi taler om Nicolae Olyalin (rolle Molchan Pasha), Evdokia Alekseeva (rolle Evdohi), Sergey Parshin, der spillede Menshikov, Leonid Kharitonov (rolle Longinov), Aleksee Mironove (rolle Semisadova) og mange andre. Og Konstantin Severny og Fedor Valikov så forvandle deres karakterer - Mokiy bedstefar og farfar Theodore - at aktørerne umulige at være adskilt fra svingere spillet dem.

Af den måde, for ikke at nævne det faktum, at Ivan Ryabov og Sylvester Ievlev var virkelige historiske tal.

Feeling fra det, du ser

Det vigtigste, du kan se på billedet - det er noget, folk gør en indsats for at skabe det, med stor ærefrygt og kærlighed hører til kulturstof. Russisk nordlige charme, charmerede øret sprog, smukke sange. Fantastisk historie og - så vidt muligt - en troværdige rekvisitter. Må ikke sakke bagud i deres dygtighed og skuespillere. "Unge Rusland" samledes i skyggen af sin storslåede ensemble cast.

Billedet er meget omhyggeligt præciseret alle tegn - både små og store. Tsar Peter viste sig præcis den måde, det skal være - en aktiv, målrettet, nogle gange - grusom. Kunstner Zolotukhin Dmitri viste sin meget reelle og menneske. Arten af de boyarerne udledt forfatter præcist.

Det er umuligt at selv gætte, hvad Athanasius Petrovich Krykova (Alexander Fatyushin skuespiller, der i disse dage var ganske ung, men allerede velkendt for massen publikum) vil blive dræbt, og Sylvester Petrovich Mekhonoshin sende på ordre fra dommerne til fængslet. Nå, det zar Peter troede ikke det ondsindet bagvaskelse. Faktisk den kloge, den nuværende kejser konverter. Og takket være Dmitry og Alexander Zolotukhin Fatyushin der flittigt og omhyggeligt skabte hans skærm karakterer, få en generel stemning af billedet: Her hersker den skønhed og spændingen ved de unge. Tais'ya Ryabov, tegnet Aleksandry Yakovlevoy, slående skønhed og oprigtighed. Øjne Ivan Lapikova, der spillede i filmen ærkebiskop Athanasius, visdommens lys og forståelse.

Du kan naturligvis kritisere kejseren, men spytte i Ruslands historie - besættelsen, ikke værdig til en klog og kulturelle rettigheder. Kongen kan være en lille smule kritiseret for indenrigspolitik, men i den ydre, han gjorde alt i sin magt. Peter arbejdede i navnet Ruslands interesser, fordi han var en sand patriot af sit land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.