Kunst og underholdningFilm

De fleste sitcoms. Rating. Russiske og udenlandske sitcoms

Det er svært at forestille sig en moderne mand, der ikke har set en enkelt serie, dele med venner, ikke kopier af heltene fra tv-skærme eller hørt fra de mest kendte navne, "højest" føljetoner malerier. Det var på disse sitcoms, vil blive diskuteret. Hvorfor er de "på hørelse"? Hvad tiltrækker millioner af seere til skærmen, når de udsendes? Og hvorfor så mange farende hjem at gennemgå din favorit "sæbeopera"?

Disse serie skal se hver

Sitcom, eller i forkortet form "sitcom" - en slags føljetoner historier opstod i Amerika 20-erne. XX århundrede. Først var det en radio show, men over tid de flyttede på tv-skærmen. Nu er det en komedie serie, der er den grundlæggende struktur af hovedpersonerne, en permanent plads af action, den vigtigste historie og individuelle situation for hver episode, hvor tegn falde (deraf navnet på genren).

Varigheden af hver episode af sitcom - 20-30 minutter, hvor der er redegørelsen, udvikling og afsløring af en mini-historier. Dette er et stort plus for dem, der ser showet fra den første serie, og dem, der bare har tilsluttet. Først se historien udvikling, andre - for den enkelte situation.

Under eksistensen af genren, et væld af serier, hvor der er det svært at følge. Men det er også muligt at identificere de bedste sitcoms. Rating dem stort set uændret i årenes løb, så disse historier allerede kan betragtes som klassikere af deres slags.

De fleste sitcoms: ratingen ledes ...

Hvis vi analyserer ratings af forskellige kilder, er der flere sitcoms, der er til stede i hver af dem. Denne komedie serie i stigende grad findes i high-end bedømmelser, der naturligt dokumentation for deres kvalitet og uudtømmelige kærlighed til publikum i mange år. Således førende stilling:

 1. "Friends". Legendarisk amerikansk historie om seks venner, der bor stammer fra 1994, hvor Devid Kreyn og Marta Kouffman skabte den første sæson. Dens pilot episode blev filmet i traditionen fra de første sitcoms - i pavillonen med publikum og grine spor. Denne form, oprigtige og livsbekræftende historie om ægte venskab og kærlighed straks vandt beundring af seere over hele verden. Og stadig tiltrækker opmærksomhed. Dem, der så "Friends" kun én gang, nøje gennemgået serien endnu. Efter alt, behøver sådan et gebyr på positive følelser ikke få det, måske, ingen andre comedy shows. navnene på helte - Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe og Joey - er blevet et kendt navn. Og han citerede showet, og voksne og børn. De, der ikke kender det, "Joey deler ikke mad," uvant med sangen om en kat laset, grim nøgen fyr og det faktum, om Ross og Rachel "pause", et presserende behov for at møde "venner." 10 sæsoner af denne serie ledes nogen liste over "bedste sitcoms". Rating af "Venner" har tjent ikke kun på grund af publikum ros, men også en masse priser, som de vandt.
 2. "How I Met Your Mother" - en anden mangeårig tradition for mere langsigtede venskab charmerende fem venner - Ted, Marshall, Barney, Lily og Robin. Hovedpersonen, en arkitekt og en del-uforbederlig romantisk Ted Mosby fortæller sine børn i 9 sæsoner, hvordan han mødte deres mor. Det ser ud til, at så meget tid som muligt for at holde publikum i mørke? Og hvis der er en risiko for, at mange ikke vente på et svar på de vigtigste spørgsmål? Det er simpelt. Historien i sig selv er så interessant, at mysterium, som stadig er den udvalgte vil være Ted, det svinder i baggrunden. Det har alt - kærlighed erfaringer, filosofiske tanker om livet, sjove eventyr og - vigtigst af alt - kvalitet humor. Og isolation er ikke så unik! Kan karakteriseres sitcom Barney favorit sætning - en "legen ... vent, vent ... Legendary Darnay!"
 3. "The Big Bang Theory" - en anden amerikansk produkt fra listen over "bedste sitcoms". Rating-liste sitcoms nødvendigvis nævner historier om unge forskere Sheldon Cooper og Leonard Hofstadter, hvis geni og en doktorgrad i fysik hjælper ikke dem til at håndtere mennesker. Det mest interessante ting begynder, når i deres liv ser smuk blondine Penny. Forgodtbefindende, naboerne nødt til at begynde at kommunikere og til at vænne sig til hinanden. Især, at en af mændene bandt et romantisk forhold med en pige. Serien blev udgivet i leje for russisktalende publikum i 2007, er hans skydning i øjeblikket ikke færdig. Derfor kan elskere af ikke-standard opførsel Sheldon og hans venner eventyr fortsætte med at nyde historien i den oprindelige stemmeskuespil studie "Courage Bamba."
 4. "Clinic" lukker en rangordning af de bedste internationale komedie sitcoms, sæbeoperaer, ikke kun kendt i Vesten. Populariteten af dette produkt er bevist ved adskillige remakes af hans motiver. En lignende historie er beskrevet i de russiske "praktikanter", som også vandt enorm popularitet. Tilsyneladende, mange mennesker ønsker at kende svaret på spørgsmålet - hvordan man overlever en ung professionel læge i et stort hospital. "Clinic" fortæller, hvordan medicinsk skole kandidater, den kommende terapeut Dzhon Dorian og hans ven kirurgen Turk, forsøger at vænne sig til holdet medicinsk personale til at anvende deres viden i praksis og opnå succes. Denne tornede vej bliver sværere, når det vises Romantik, ond og kynisk mentor arbejdsgiver. Kun dette vil hjælpe i godt humør og optimisme, præget showet.

Hvilke priser har disse sitcoms?

Disse serier har vundet ikke blot en kærlighed til publikum og titlen "bedste komedie sitcoms". Rating dem blev meget højere efter indregning i konkurrencen niveau.

"Venner" var rekord for antallet af priser og præmier. I sit arsenal: Amerikansk Television Award "Emmy" for bedste komedieserie, bedste kvindelige hovedrolle i en komedieserie (2002), Enestående Gæst skuespillerinde (2003), udestående Gæst Skuespiller (2000), bedste kvindelige birolle (1998). Actors Guild Award anerkendte "venner" komedieserie med de bedste cast (1996) og Lisa Kudrow - bedste skuespillerinde (2000). Jennifer Aniston fik en karakteristisk award "Golden Globe" i 2003 for sin rolle i tv-serien Reicher.

Et rekordstort antal awards "Emmy" for den bedste kunstneriske leder af serien, filmet med flere kameraer, indsamlet serien "How I Met Your Mother", som sætter det i det ærede liste over "bedste sitcoms - Vurdering". Vinderne af det - Neil Patrick Harris og Alyson Hannigan (som en sangskriver bedste mandlige og kvindelige roller på sitcom version af kritikere og publikum).

"The Big Bang Theory" udmærker talentfulde stab af skuespillere og til højre er høj nok i nomineringen "De bedste sitcoms" rating. Vindere af tildelingen i serien - de optrædende. Især Jim Parsons, der spiller Sheldon, vandt "Emmy" for bedste komedie skuespiller, og vandt "Golden Globe" bedste skuespiller. Og han blev en sitcom i 2010, publikum foretrukne tv-udsendelser.

"Bedste komedieserie", "Bedste mandlige hovedrolle i den første plan," en pris for at lede, støbning og mange andre - alle disse kan prale af "Klinik" -obladatel Award "Emmy", og de ledende stillinger i toppen "bedste sitcoms". Bedømmelse komedie i årenes løb ikke falder.

Hvem konkurrerer med de "Friends"?

Ud over disse "hajer" komedieserie, en hædersplads i "sitcom bedste" (bedømt udenlandsk serie , selv i vores land er altid høj) skal kaldes og andre anstændigt arbejde.

 1. "Malcolm i midten" - historien om en "typisk" amerikansk familie med deres problemer, små vanskeligheder, de oplever en sans for humor. I søgelyset - Malcolm, en af de 4 sønner rask selvhævdende mor, leder af husstanden, og svævende i fantasi sin far.
 2. "Sex and the City" - hvor det samme uden hans elskede historier om kvinder og piger i alle aldre! Dens hovedperson, en forfatter på relationer og kærlighed, og en fan af sko i New York Kerri Bredshou yndefuldt erobrer byen og menneskenes hjerter med sine loyale venner.
 3. "Alf" - sandsynligvis den slags, der findes i listen over "bedste sitcoms". Bedøm dette show var ganske højt allerede i 80'erne, og er stadig forældrene vise deres børn denne varme historie om en nytilkommen til Alpha, der kom ind i amerikanske familie.
 4. "Mr. Bean" - personificeringen af en enkel, forståelig humor. Indført i 90'erne, var han som en skitse show af ikke helt almindelig fyr, der formåede de mest almindelige ting i livet for at skabe et reelt problem.

Disse sitcoms er de bedste! Rating "russiske komedieserie"

Komedie-serien "My Fair Nanny" markerede begyndelsen på den turbulente historie sitcom i Rusland. Siden 2000, da hun kom på skærmen, har meget ændret sig. Udover afvisning af at grine spor (siden 2010 det er fraværende i alle serier), har lidt vægt flyttet fra familien viser på ungdom og underholdende billede. Mange russiske sitcoms - tilpasning af udenlandske. Den første oprindelige serie, komedie blev "Fars Daughter" på de 5 søstre af forskellig alder og karakter, som bringer en enlig far.

Hvilke historier kan henføres til den kategori af "det bedste sitcom"?

 • Rating "russiske komedie-serien" bør rettelig åbne "Praktikanter". Denne mousserende sitcom anerkendt også i udlandet som en af de bedste russiske komedier. I spidsen af plottet - 4 praktikant almen praksis, som falder ind under den guide til Bykov - ikke kun en stor læge, men en lærer forstand og list opfinderne og checks for deres elever.
 • "Glad Together" - den russiske version af den udenlandske "Married with Children" -sarkastichnaya parodi på den sædvanlige hjemlige familie. Bukin - en familie bestående af fars gener, sko sælger, hans kone Dasha husmødre, datter Amy, søn af romaer og hund Baron. På trods af den økonomiske, bolig, sociale og endda intime problemer, disse helte er stadig lykkelige sammen.
 • "Matchmakere" - en favorit af mange familier af russere venlig og sjov historie. I sin kerne - en kollision mellem to verdener: den enkle og landdistrikter ånd og intelligent urbane mentalitet. De er repræsenteret ved matchmakere - bedsteforældre pige Jenny, for den uddannelse, som de er taget på samme tid.

Hvem kommer på halen af "praktikanter"?

I forlængelse af listen over "bedste sitcoms" (vurdering), kan Rusland give følgende succesfulde serie:

 • "Kitchen" - en nem og sjov historie om arbejdet og livet af de ansatte i den prestigefyldte restaurant Moskva ledes af kok Barinov. Denne serie er kendetegnet ved sin lyse - det er "garvede" appetitlige illuminationer om madlavning, men også fyldt med god musik.
 • "Univer" - teen komedie for alle, der engang var en studerende, eller har. Et sæt af typiske indlæringsproblemer, sjove historier fra livet af unge i vandrerhjemmet gør denne serie så velkendte og tæt på alle. Fortsat sitcom modtaget en ny sæson hedder "Univer. Det nye hostel."
 • "Fizruk" - den oprindelige serie om en skole romantik, hovedpersonen i hvilket er en indfødt af kriminelle 90'erne. Om, hvordan det vil passe ind i en atypisk repræsentant for skolens hold som en gym lærer, da han vil være lærere og børn, og hvordan det vil påvirke begivenhederne på skolen, fortæller denne sitcom.

Bedste ungdom sitcoms

For nylig publikum sitcoms alle de unge bliver hyppigere. Hvad ellers, bortset fra titlen, kan vi anbefale de unge?

 • "Shameless" - den amerikanske genindspilning af en britisk serie om en gal Gallagher familie, en god blanding af drama og komedie. Seks børn, fordrukken far og mentalt ustabil mor tvunget til at forblive varetægtsfængslet i sig selv. Drukkenskab, festivas, slagsmål - tilsyneladende alle menneskelige Laster er koncentreret her under ét tag. Men med en vis humor og modstand de formår at passere gennem alle! Serien vil lære publikum til at sætte pris på sit liv og aldrig give op.
 • "Everybody Hates Chris" - fans af stemmen i henhold til "Ku-Ku-mod-Bamba" er dedikeret. Amerikansk sitcom om sjov og ikke så hverdagen af drengen fra den afrikansk-amerikanske ghettoer. Simpelthen - historien om barndom og ungdom stand-up komiker Chris Rock, som også deltog i at skrive manuskriptet.
 • "Programmører" - en sjov historie om, hvordan ikke særligt hårdtarbejdende fagfolk af virksomheden til at overleve under ledelse af en inkompetent chef.

Hvorfor se komedieserie?

Hvem er publikum af seere af "sæbe" udgør historier ikke kun husmødre og pensionister. Flere og flere fans vises blandt unge, børn og mænd. Det er fordi en seriel kunst har flere positive effekter, som er tiltrukket af tv-skærme flere mennesker:

 • En følelse af komfort og sikkerhed. Skift til historien illustrerede de forfattere, publikum i det mindste midlertidigt, men der indvindes fra hverdagens problemer og vanskeligheder. Fiktiv historie komedieserie altid ender lykkelig slutning. Derfor er det ofte føljetoner der læser det efter arbejde, når dosis af positive følelser er så vigtig.
 • humør løft. Selve essensen af tegneserier baseret på det sjove, at det giver seerne. Sitcom vil altid være populær indtil personen tager mere glæde i hverdagen. Ellers hvorfor er dine favorit tv-shows er ved at gennemgå, når syg, trist eller i krise?
 • Evnen til at sætte dig selv i skoene af helten. Seriel karakter - den, der ønsker at være ligesom. Mangler modet og selvsikkerhed? Du kan forestille dig selv Thomas af "gym lærer". Jeg vil gerne være mere sikker i at håndtere pigerne? Hvem men Barney fra "How I Met Your Mother", vil vise det.

Årsager til kærlighed sitcoms

 • Mulighed for at se livet "udenfor". Uden for deres eget land, deres egen levevis eller bevidsthed - til hver sin egen. Serien strækker sig i en bestemt måde en persons verden grænse.
 • Cyclicity serie, repeterbarhed og forudsigelig adfærd helte reducerer beskueren en følelse af angst.
 • Udviklingsmulighed givet de bedste sitcoms. Rating, føljetoner og deres kvalitet bestemmer tilstedeværelsen i dem af forskellige videnskabelige, historiske og kulturelle forhold, som kunne være for en person med mad til eftertanke og nye ideer.
 • Social interaktion. Ofte showet bliver forbindelsen mellem familiemedlemmerne, der går til visning. Eller hjælpe med at finde nye venner med samme interesser, et emne for diskussion i virksomheden.

Selvfølgelig skal vi ikke glemme, at serien - ikke et universalmiddel. Den kan ikke erstatte selve livet og være et fuldgyldigt form for rekreation. Men det kan være et alternativ fritidsaktivitet, som efterspørger charme, når andre klasser ikke er tilgængelige.

Hvad skal man kigge efter, når ...

 • ligesom varme og støtte - "venner", "Alpha";
 • problemer i romantiske relationer - "How I Met Your Mother", "Sex and the City";
 • at juble virksomheden - "The Big Bang Theory", "Programmører", "Everybody Hates Chris", "Fizruk", "Univer";
 • Jeg ønsker at være alene med ham - "The Clinic", "Shameless", "Køkken"
 • Jeg har brug for at hvile i en familiekreds - "matchmakere", "Praktikanter".

Alle disse serier - ikke en komplet liste over dem, der kan sættes i "Top sitcoms" liste. Rating er muligt og nødvendigt at skabe en tilpasset, styret af din smag og humør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.