Kunst og underholdningFilm

Gosling Rayan - Filmografi og biografi. Liste over film stjernespækket Ryan Gosling

Ikke alle skuespilleren nyder kærligheden fra fans, Ryan Gosling. Vækst, mandig figur og gode udseende - det er en god grund til succesen. Men med hver ny film, mere åben og hans fremragende skuespil talent, hvilket primært Det fortjener respekt.

Biografi af skuespiller

Ryan blev født den 12. november 1980 den canadiske by London, Ontario. Hans familie havde ikke nogen relation til en verden af biograf - hans far arbejdede i papirfabrikken, og hans mor arbejdede som sekretær. Mine forældre skilt, da Ryan og hans ældre søster var børn. Mor nøje fulgt den overbevisning af mormonerne, så træning var temmelig hård. Ikke desto mindre, tegnet af den søn, hun ikke kunne ændre. Bully, en bølle og en enkelt hyperaktive - så var lidt Ryan Gosling. Biografi af skuespiller indeholder endda historien om kniven, som han havde bragt til skole og forsøgte at kaste klassekammerater. Troublemaker måtte isolere, og derefter fuldstændig overført til hjemmeundervisning. Mor kontrollerede alt, Ryan set på tv, og efter hændelsen, havde han fået lov kun religiøse emner og programmer om rejser. Men tørsten for at handle håndværk og musik er ikke forsvundet. Gosling sammen med sin søster sang i bryllupsfest, og derefter gik til at deltage i tv-showet "Mickey Mouse Club". I 17 år beslutningen om at droppe ud og give alle kræfter, der virker erhverv var endelig.

Start handler karriere

Star i en film skuespiller begyndte for længe siden, men den virkelige popularitet kom til ham ikke på en gang. Gosling Rayan, hvis filmografi begynder med 1989 blev en berømthed kun en halv snes år efter starten på en karriere. Han dukkede første gang op på skærmen i "Vejen til Eyvonli" i 1995 medvirkede i filmene "gåsehud" og "Legendary Journeys Hercules" i 1996 deltog i optagelserne af "The Adventures Shirli Holms" og filmen "Frankenstein and Me". Desuden er det umuligt ikke at nævne den "Mickey Mouse Club" - et tv-show om talentfulde teenagere. Gosling gik der i 13 år, fyldt med ønsket om at bevise, at han er værdig. Din vej til herlighed med hjælp af klubben har også fundet Britni SPIRS, Christina Aguilera og Dzhastin Timberleyk. I en vis forstand, netop på grund af denne overførsel Ryan modtaget nogle roller i disse tider. Men i begyndelsen af det nye årtusinde, hans kunstneriske talent blev tydeligt ikke kun direktører for børnefilm og teen-serien. Skuespiller begyndte vej ind i alvorlige biograf.

Den første væsentlig rolle

Børnefilm Ryan Gosling omfatter hovedsagelig show stjernespækket skuespiller episodiske tegn. I biografen af hans billeder er blevet meget mere synlige. Så det første skridt til denne succes var rollen i "fanatikere" - film fra 2001. Spil det jødiske unge mand, der finder sig selv i selskab med fascister og støtter deres synspunkter blev ikke let, men denne dramatiske billede af succes Ryan bedst. I 2002 deltog han i film som "Murder by numbers" og "slagteri Act", og i 2003 bragte en anden succesfuld bånd. Arbejde i "The United States of Leland" rette rangeret blandt de bedste skuespiller roller. Men den virkelige stjerne Gosling Rayan, hvis filmografi er næsten nul indtil midten af vokser for hurtigt, blev, efter udgivelsen af "The Notebook" i 2004. Grundlæggende og stærk fyr Noah, som var i stand til at finde sin kærlighed, selvom ingen lille pris, styrtede ind i hukommelsen på mange fans af genren. Fungerende duo Rachel Mc Adams var så overbevisende, at aktørerne selv og tror på kærlighed. Lang deres forhold havde ikke været, men for nogle gang de mødtes.

sikker succes

Den virkelig berømte skuespiller Ryan Gosling begyndte omkring ti år siden. Blandt de roller denne periode - film som "Stay" (2005) og "Half Nelson" (2006). Usædvanlige billede af Lars and the Real Girl, udgivet i 2007, gjorde det muligt at se på Ryans med en helt ny fest. Autistiske mærkelig fyr med psykiske problemer, som skuespilleren inkarneret på skærmen, var meget overbevisende. "Fracture", og filmen blev udgivet i samme år. I 2010 optrådte han på skærmen filmen "All the Best", og efter det fandt sted, og premieren på "Blue Valentine", en biografisk historie om musikeren James Dean. I 2011 kom "Drive", og romantisk "Dette - dum - kærlighed," samt "The Ides of March", hvor selskabet var på skærmen, Gosling Dzhordzh Kluni. I 2012 var der premiere på "The Place Beyond the Pines". Måske var nedskydningen af filmen Ryan begyndte et forhold til Eva Mendes, med hvem han mødte nu. Endelig 2013 har glade fans af bands som "Kun Gud tilgiver", "Guide til en verden af biografen," "Gangster Squad", "Outlaw" og "Seduced og Forladt".

Arbejde ikke som skuespiller

Gosling Rayan, hvis filmografi i de senere år suppleret med forskellige mønstre, ikke kun en talentfuld skuespiller. Han fungerede som en producent af "Hvid skygge" i 2013, og for filmen "Lost River" forsøgte også hans hånd som forfatter og instruktør. Hertil kommer, Ryan spillede i et band kaldet «Død mands Bones», og i december 2008 udgivet et album med sin ven Zach Shields. For det er sammen registreret som video.

Priser og nomineringer

For første gang Gosling Rayan, hvis filmografi omfatter flere award filmkritikere malerier blev tildelt musikkanalen MTV for den bedste kys af filmen "The Notebook". Det skete i 2005. I 2007 sagde Actors Guild Ryan Award nominering for bedste mandlige hovedrolle efter filmen "Half Nelson". Til denne samme billede blev han nomineret til en Oscar. Rolle i "Lars and the Real Girl" blev tildelt Actors Guild nominering og en Golden Globe. I 2011 blev Gosling Rayan, hvis filmografi suppleret dramatisk rolle i "Blue Valentine" også nomineret til en Golden Globe. I 2012 nomineret George Award skuespiller i kategorien bedste udenlandske, men prisen gik til en anden. I samme år, MTV sagde Ryan i tre nomineringer - for bedste mandlige hovedrolle, et kys og en hjerteskærende scene. Endelig Golden Globe nomineret hans bedste dramatiske rolle i "Ides af marts", og for bedste komedie - i "Dette - dum -. Kærlighed" Større belønninger afgjort endnu ikke kommet, så fans må vente og håbe på en succesfuld ny rolle.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.