BilerBiler

Hvordan at adskille instrumentbrættet VAZ-2114?

Dashboard VAZ-2114 - er en af de vigtigste dele i bilen, på de beviser, som kan afhænge ikke kun på den tekniske tilstand af bilen, men måske dit liv (hvis forkerte aflæsninger af speedometeret). Over tid, kan en hvilken som helst del mislykkes, selv en sådan pålidelig som instrumentpanelet på VAZ-2114. Derfor har hver ejer af den fjortende model er nyttigt at vide, hvordan man afmontere panelet bord.

Hvor ville du ønsker?

Kendskab til montering / demontering af instrumentbrættet kan være nyttig ikke kun i ukorrekte læsninger af speedometeret, omdrejningstæller, eller brændstofniveauet sensor, og lydisolering og uafhængig rum. Og hvis du ønsker at få den fulde effekt af støjreduktionen og ride tavs VAZ-2114, skal instrumentpanelet og den forreste torpedo blive lydisoleret. Også demontering produceret, når tuning salon. Så lad os se faser under fjernelsen af enheden.

Hvilke værktøjer er nødvendige til dette?

For at fjerne denne reservedel med en bil, behøver du ikke at have nogen dyre værktøjer, er det tilstrækkeligt at bruge et sæt skruetrækkere og valgfri - manual.

Fjernelse af instrumentpanelet 2114? Trin for trin instruktioner

Før du skrue alle møtrikker og bolte, åbne motorhjelmen og tag stikket fra batteriet for at afkoble elektroniske system og den indbyggede computer som helhed. Og først derefter kan du adskille instrumentbrættet.

For at fjerne denne reservedel, padler, fjerne alle adaptere og kontakter. Dernæst fjerne alle de dekorative plastik dæksler, der skjuler tilstedeværelsen af skruer. Heller ikke glemme om kontrol komfur - de også skal fjernes.

Nu får vi at instrumentbrættet panelet. Her er det nødvendigt at åbne i midten af ratstammen dække, og derefter finde og fjerne skjulte skrue, der fastgør hjulet på akslen. Efter møtrikken skrues, rattet er lidt logre. Dette er et tegn på, at du trygt kan fjerne det.

Som vi ved, alle moderne biler VAZ, herunder 14-I-model, har en horisontal justering af rattet. Så for at demontere instrumentbrættet VAZ-2114, skal du slippe det ned så meget som muligt. Dette gøres for at fjerne de to skruer, der er skjult i den revne. Det er dem, der holder instrumentpanelet (bestemt ikke alle). Når du skruede dem, du har brug for at finde den side bolte, der er skjult under en dekorativ plade og også at afmontere dem.

slutfedningen

Når alle skruer er skruet, vil du føle, at VAZ-2114 instrumentpanelet begynder at vakle ved den mindste dotragivanii. Hvis det er tilfældet, betyder det, du gjorde alt rigtigt. Så skal du forsigtigt trække instrumentbrættet selv. Det er meget vigtigt at overholde den korrekte handling. Hvis den angivne del sidder fast et eller andet sted, men du tror, at det er skruet, skal du ikke forsøge at fjerne det en stærk skruenøgle, da dette kan føre til uforudsigelige konsekvenser, herunder at købe en ny instrumentbræt. Husk, at denne reservedel elsker over alt punktlighed.

Så har vi identificeret alle de instrumentbrættet afmontering faser i VAZ-2114.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.