BilerBiler

Bil radio: de vigtigste karakteristika. Hvordan man vælger en god bilradio?

Mobiltelefoner er så fast etableret i det daglige liv i hver af os, at vi ikke kan forestille sig sit liv uden mobil. Men desværre er der situationer, hvor det er umuligt at bruge moderne kommunikation. Her kommer til hjælp avtoratsiya. Køb det kan være hvem som helst, men på samme tid til at udføre det optimale valg af styrken er ikke for alle.

Avtoratsiya - det ...

Automobile bærbar radio - et alternativ til mobiltelefonen. Det er en overkommelig og effektiv måde for kommunikation.

Walkie-talkie bil tilhører en bestemt kategori af varer. Dette indikerer, at fremstillingsomkostningerne forbundet med deres fremstilling, flere gange højere end produktionsomkostningerne for massemarkedet produkter.

Hvem kommer ind i cirklen avtoratsiey brugere

Automobile bærbar radio kan bruges til professionelle formål, såvel som amatør. Uden radiostationen kan ikke arbejde trucker, da denne enhed er det eneste middel til kommunikation mellem vognene. Taxachauffører, minibus drivere ved hjælp af denne enhed i kommunikation med controlleren, der formidler ordrer og med kolleger - andre drivere. På området for retshåndhævelse fanget på en bilradio i lang tid. Politifolk patrulje inspektører har brug for konstant og operativ tilslutning til overførsel af kritiske oplysninger vedrørende deres drift (fx udslip af kriminelle, karakteristiske træk ved angriberen, information om flytning af en bil og så videre. D.).

brugere er også avtoradiostantsii kurerer. På niveauet af disse enheder holde en amatør bilister, jægere, turister.

Bil radio: hvordan man vælge? De vigtigste kriterier og specifikationer

 • Strøm. Den optimale hastighed - 10 watt. Denne magt vil sikre korrekt funktion af apparatet, og i tilfælde af en nødsituation er det muligt at tilslutte en ekstern forstærker.
 • Boliger. Det kan være fremstillet af plast, plast -metal, og et metal. Bil radio, anmeldelser hvoraf bekræfte sin funktionalitet og det maksimale niveau for beskyttelse, - en anordning med en metalramme.
 • Vægt. Et af de vigtigste tekniske karakteristika for radioen. Det kan være 56-700 g. Angivet af producenten. Bemærk, at hvis modellen er udstyret med et udskifteligt batteri AA eller AAA, er vægtene gives uden hensyntagen til vægten af sådanne batterier. Hvis de anvendes i lithium strømforsyning, vægtningsparametrene af en radio i betragtning dens masse.
 • Højde. Ligesom den forrige parameter vedrører specifikationerne. Det varierer mellem 80-585 mm.
 • Højden af antennen. I de fleste tilfælde, stater og selv dette tal. Det er inden for 118-228 mm.
 • Antenne. Typisk radio forsynet med en antenne. Det kan være aftagelig eller ikke-aftagelig. Ikke-aftageligt antenne forsynet med billig radio model.

 • Driftsområder. Det skal erindres, at for et bestemt interval af frekvenser kræver en licens. Unlicensed i Den Russiske Føderation opererer intervaller er CB, PMR og LPD.
 • Antallet af understøttede kanaler. For at betjene radioen i små afstande, der passer til 40-100 kanaler enhed. Derfor hvis destinationen kommunikationsenhed er på store afstande, skal antallet af understøttede kanaler være større end 100 navne.
 • Modulation type. Avtoratsiya kan operere i amplitudemodulationen (AM), frekvens (FM) eller i den første og anden samtidigt.
 • Vandtæt hus. Denne tilføjelse vil blive værdsat af ivrige fiskere, turister.
 • Driftstid uden genopladning. Afhængigt af kapaciteten af batterierne under betjening af radioen i autonome tilstand kan variere fra 5 til 65 timer. Generelt forstået, at radioen fungerer på 90/5/5: 90% i dvaletilstand og 5% til modtagelse og transmission.
 • Åbningstider i standbytilstand. Den bruger minimal energi. Det kan være fra 10 til 100 timer.
 • Arbejdstid i en modtagetilstand. Forbruger den gennemsnitlige mængde energi mellem tilstanden "venter" og "samtale". Det gør 1,6-12 timer.
 • Timer i "tale" -tilstand eller "overførsel". Det kan være 1,4-16 timer. Hvis radioen er erhvervet med henblik på hyppig brug til sit formål (samtale), så er denne parameter skal være særlig opmærksom.
 • Tilstedeværelsen i avtoratsii indbygget GPS-modtager. Det giver dig mulighed for præcist og hurtigt bestemme deres placering og satellit-koordinater. identifikation nøjagtighed afhænger af antallet af satellitter, der er i synsfeltet af GPS-modtageren.
 • Indstillinger. En ideel mål ville være, hvis en bilradio, til brug i den erhvervede bilture systematisk, komplet vil have et headset, batterioplader, batterierne. Sidstnævnte kan være lithium eller AA-format AAA.

 • Evne til at låse enheden mod utilsigtet at trykke på tastaturet.
 • Støtte til øjeblikkelig indstilling på SOS-kanalen. Automobile bærbar radio, der understøtter denne funktion, nem at genkende: tastaturet er specielt designet separat passende betegnelse knap.
 • Støt vibrator funktionen. Takket være denne funktion, kan radioen bruges på steder, hvor overholdelse af fuldstændig stilhed er et must ophold.
 • Støtte til "lommelygte" funktionen. I den øvre del af bilens radio indsættes i LED, der tjener som en illuminator.
 • Evne til at tilpasse støjreduktionsniveauet. Det medfører tilstedeværelse af avtoratsii regulator, gør det muligt at foretage et rationelt valg i forhold til udløsningsniveauet squelch.
 • Producent. Hvis radioen er erhvervet på grund af karakteren af arbejdet, anbefales det at vælge kendte mærker. Bil radio, indsamlet sine egne hænder, og vil koste megaintresnym tidsfordriv for amatør designere.

Tips erfarne bilister

Som praksis viser, navnlig når der vælges radiostationer at være styret ikke tekniske træk ved indretningen og deres kvalitative egenskaber og at erhverve. Og så, på dette grundlag, at bestemme de optimale specifikationer. Efter alt, hvis du har brug for en bærbar radio for primitive behov, såsom støtte til kommunikation på en forholdsvis korte afstande, hvad er pointen i at købe en dyr enhed med en bred vifte af handling? Hvis apparatet skal bruges sjældent (1-2 gange om året), at det er nødvendigt at købe dyre modeller er også fraværende.

Hvordan vælger radioen trucker?

Grundlaget for alle fonde i langtrækkende business - bilradio. Hvordan man vælger en enhed truckere? Denne kategori af brugere den største efterspørgsel er for en radiostation, der opererer i mellemtone.

Stillestående bil radio, som har specialiseret sig i arbejdet i dette interval giver fremragende afstand. tilstedeværelsen af signalet og dens kvalitet sådanne forhindringer som skove, bakker og bjerge har således ingen indflydelse.

Således, at vælge den walkie-talkie, det Lastbilen er opmærksom på:

 • støtte i et område fra 27 MHz til 15-m radiokanal kommunikation;
 • støtte af amplitudemodulation;
 • avtoratsii magt.

Bil radio til taxachaufføren - hvad er det?

radiostationer Krav til taxachauffører og minibus drivere er lidt anderledes end dem, der pålægges vognmænd til at drive enheder. Det vigtigste krav - muligheden for hurtig kommunikation med rum regulatorer i et bymiljø.

Derudover skal du være opmærksom på følgende:

 • Drift i intervallet CB radioer.
 • Antallet af kanaler. Specifik kontrolstation tilhører den tilsvarende kanal. Derfor, jo større er antallet af kanaler, jo bedre. For mindre bebyggelser skal være fint radio med 40 kanaler eller mere, for byerne - mere end 200.
 • Strøm. Det foretrukne indikator - 10 watt.
 • Funktionalitet. Radioen skal være enkel at betjene og har nyttige funktioner (hukommelse kanaler, lokalisering via satellitter og så videre. D.).

Enhver producent til at foretrække

På markedet for bil-enheder har vist radio TM MegaJet, Midland, Alan, Kenwood. Pålidelig producent - et løfte om kvalitet, funktionalitet og pålidelighed. Selvfølgelig, det globale varemærke enheden er ikke billigt, men hvis du vil have en virkelig høj kvalitet produkt kan du købe bilradio BU.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.