SundhedSygdomme og betingelser

Mavekramper.

Når børn er syge, altid skræmmende. Jo mere det, fordi op til 3 år, at barnet ikke bevidst forstår ikke at give til os, voksne, hvor og hvordan det gør ondt. Det kompliceret processen med at diagnosticere det faktum, at en række sygdomme, såsom lungebetændelse hos børn, selv små børn kan udløse smerten er i maven.

Årsagerne til mavesmerter hos børn og voksne, kan være anderledes, da karakteren af selve smerten, og graden af skade på hendes forskellige organer. Forældre skal være på vagt, hvis et barn udviser følgende karakteristika:

• Opkastning, der er ledsaget af forskellige mavesmerter;

• natlig smerte, som et resultat af, hvor barnet vågner op;

• mavesmerter varer mere end nogle timer og ikke passerer;

• observeres Blod i afføringen;

• Barnet foretrækker at ligge end at flytte;

• signifikant vægttab;

• smerter opstår i løbet af et måltid eller umiddelbart efter et måltid;

• Når du flytter barnet begynder at bøje og holde sig til sin mave;

• og andre.

Mange kvinder en gang om måneden og tvunget til at udholde under graviditeten mavekramper, men dette skyldes normale fysiologiske processer, har noget at gøre med lidelser. Typisk er disse symptomer er lette og behagelige, glade i forventning om glæde, ledsaget af (fra beskrivelserne af mange) og forspil, men ingen er bange for, men kun opmuntrende.

Hvis smerten er virkelig dunkende i maven, kan du tage antispasmodic stoffer, som er i stand til at afslappe musklerne. På grund af lægemidlet passerer ubehag og tyngde. Og som sådan er det absorberes dårligt narkotika, bivirkninger af deres modtagelse, og ikke blive smurt overordnede billede i diagnosen.

Smerten er forårsaget af spasmer, bør forsvinde hurtigt og uden medvirken af læger. På grund af denne form for smerte og mavekramper er relateret (for det meste) fra utidig måltider. Mad og medicin til at klare dette problem på egen hånd. Men du behøver ikke løse det permanent. Efter alt, kan disse samme symptomer være meget forskellige signaler af alvorlige sygdomme. Hertil kommer, at hvis smerten begynder at forstyrre natten, ledsaget af kvalme eller opkastning, diarré eller forstoppelse (mere end én gang!), En stigning i temperaturen, er det nødvendigt, uden at stramme proces straks rådføre sig med en læge eller en gastroenterolog.

Konstant smerte er normalt ikke bevæger sig i hele kroppen, det er koncentreret på ét sted. Akut, nogle gange, det lader til, at fanger selv trække vejret, smerte sætter patienten i sengen, som Det gør det umuligt at flytte. Så forsinkelsen i adgang til en læge ikke er tilladt.

Ifølge specialister, ikke alle patienter med mavesmerter kræver akut kirurgisk indgreb, men i disse situationer er ikke engang nogen læge hurtigt sætte den korrekte diagnose. Derfor tager det ikke straks mavekramper analgetika, så længe der ikke er nogen omfattende undersøgelse foretaget, bortset fra, for eksempel blindtarmsbetændelse. Analgetika, sløve den smerte, smøre et pålideligt billede af, hvad der sker, så selv her kan skabe negative virkninger.

Meget ofte er smerter i underlivet kaldet irritabel tarmsyndrom (IBS), fordi kun en funktion af tarmen lider dem. Og disse symptomer kan udløses af patienten, der er ude af stand til at kæmpe deres afhængighed eller for følelsesmæssige. Depression, stress - assistenter sygdom, der skal bekæmpes som en kronisk sygdom.

Vedvarende tilstand af dagen, hvor måltidet - ikke en uheldig nødvendighed, at evnen til at stoppe i tide i arbejdsmiljøet lidenskab og gå langsomt at trække vejret i den friske luft, på gaden, gør mavekramper sjældne gæster i din krop. Og du vil føle sig meget gladere, så man undgår ubehagelige at skulle gå til lægerne.

Men hvis selv ikke hjælper, og du kun bliver værre, så sørg for at kontakte lægen. Du vil blive henvist til undersøgelse og diagnose. Du vil derefter blive tildelt den rette behandlingsforløb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.