SundhedSygdomme og betingelser

Hvad skal man gøre, når hjernerystelse? Førstehjælp.

I de fleste tilfælde, en hjernerystelse ret hurtigt gået, og den næste dag en person føler meget bedre. Men hvad sker der, når hjernen er rystet, hvis det lige er sket, og du var tæt? Det var i de første minutter efter skaden en person har brug for øjeblikkelig hjælp, da tilstanden ofte kompliceres af en følelse af kvalme, tab af bevidsthed og opkastning. Det er også en mistanke om hjernerystelse skal være så hurtigt som muligt den ekspert og tage et billede af kraniet, fordi nogle gange konsekvenserne kan være til skade for kraniet og hjernen.

Hjernerystelse er defineret meget enkelt. Hvis en person er bevidstløs og ikke huske præcis anslagsøjeblikket og de efterfølgende minutter, nogle gange timer, og i alvorlige tilfælde, dage, så han havde en hjernerystelse. Endvidere, afhængigt af sværhedsgraden af den tilstand, udvikler følgende symptomer: problemer med vestibulære system, kredsløbsproblemer, svimmel, svær hovedpine, selv om øjenbevægelser observeret smerte, opkastning og kvalme. Men med en lille hjernerystelse, disse symptomer kan ikke være den eneste konsekvens vil være en bule på hovedet. Hvad gør man, når en hjernerystelse, hvis der ikke er en i nærheden, og du har mistanke om, at du har er opstået en hjernerystelse eller anden grund? Umiddelbart tage telefonen og ringe efter en ambulance! Under alle omstændigheder bør ikke gå i seng og vente, indtil det bliver lettere. Nogle gange for useriøst ved første øjekast, skaden er skjulte fare for indre kvæstelser, så selv om den følelse er helt tåleligt, kan rådgivning af en erfaren specialist ikke ondt.

Hvad hvis en mand slog hovedet foran dine øjne, og du skal straks give førstehjælp? De vigtigste ting - være stille, og til at starte, tilkalde en ambulance, men i mellemtiden hun var på vej, begynder at yde den nødvendige hjælp os. Vær sikker på at berolige offeret og nøje overvåge hans tilstand. Ved det første tegn på kvalme bør slå den over til den ene side. Hvis personen er bevidstløs, så gør det bedst straks som muligt ophører af sprog og overlapning af luftvejene. Hvad skal man gøre, når det rystes, og hvad man ikke skal gøre? I intet tilfælde ikke lade offeret til at spise og drikke, det er meget farligt, selv almindeligt vand. I denne tilstand, kan det komme ind i bronkier og lunger og forårsage kvælning. Du må ikke give patienten medicin, det eneste, der kan lindre hans tilstand før ambulancen - et koldt omslag på hovedet.

Hvad skal man gøre, når hjernerystelse bagefter? Lægen er forpligtet til at oprette et sengeleje i mindst to dage, og i mere alvorlige tilfælde kan forlænge det. Anbefalet fuldstændig hvile, ingen høje lyde, støj, se tv, lytte til musik, kan du ikke læse bogen, og så lidt som muligt for at komme op. Udpeget af den beroligende, smertestillende og sovepiller. Hele række lægemidler sigte på at opretholde komfort og berolige patienten, hurtigt normalisere alle hjernens funktion. Hvad skal man gøre, når hjernerystelse i fraværet af skærpende skader og eventuelle andre konsekvenser? Selvfølgelig, i nøje overensstemmelse med regimet i de tidlige dage, er patienten føler sig godt, kan han fortsætte med at leve et fuldt liv, at arbejde og bidrage til samfundet. Det skal bemærkes, at dette kun gælder for milde tilfælde. I mere alvorlige tilfælde kan der være nogle konsekvenser i form af øget følsomhed over for lys og høje lyde, træthed, søvnløshed, forbigående hovedpine, svimmelhed, angst, irritabilitet, depression. Det er svært at koncentrere opmærksomhed og hukommelse. Afhængig af sværhedsgraden af den hjernerystelse symptomer forsvinder i en periode på en til tre måneder, og nogle gange vare i op til et år. Manglende overholdelse af den ønskede tilstand kan være komplikationer og behandling er forsinket, så altid adlyde lægens anbefaling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.