Mad og drikkeAnmeldelser om restauranter

Restaurant Omsk "Senkevich": adresse, indretning og serviceforhold

Formålet med vores anmeldelse i dag er den populære restaurant Omsk - "Senkevich". Vil du vide, hvor stedet er? Hvilke retter serveres der? Hvordan reagerer besøgende på restauranten? Alle de nødvendige oplysninger findes i artiklen.

Hvordan Komme til

Vil du være med i det store køkken og slappe af fra byens travlhed? Så skal du besøge restauranten "Senkevich" (Omsk). Placeringskort Kendt for mange lokale beboere. Vi bevæger os langs Lenin Street og slukker derefter på gaden. Chkalov. Vi når slutningen. Vi vender os til Irtysh-dæmningen. Street Syezdovskaya, 1 - det er den nøjagtige adresse på institutionen.

Hvis du er en besøgende og ikke kender byen overhovedet, så tag en taxa. Bestilling af tabeller udføres på telefon 8 (3812) 31-03-44.

Lidt historie

Restaurant of Omsk "Senkevich" Åbnet i foråret 2002. Det er placeret på det sted, hvor en gang var en redningsbådstation. Institutionen modtog sit navn til ære for den berømte russiske rejsende Yu. A. Senkevich.

Ejerne af restauranten ønskede at skabe et sted, hvor de besøgende kunne prøve retter af forskellige retter og nyde en unik atmosfære. Og jeg må sige, at de var 100% vellykkede med at gennemføre deres ideer.

Indretningsdesign

Udenfor ser restauranten Omsk "Senkevich" stilfuld og usædvanlig ud. Det er en to-etagers bygning med panoramavinduer. Det indre af restauranten er slående i sin renlighed og herlighed. På det mest fremtrædende sted af muren hænger et kort lavet af elfenben. Det viser ruten for Senkevich-ekspeditionen, som han lavede i 1970 fra Marokko til Barbados.

Restauranten består af flere værelser. Hver af dem kan lejes til forretningsmøder og familiefester. Lad os se nærmere på lokalerne.

European Hall

Det er designet til 38 gæster. Interiøret viser italienske og franske motiver. Hvide duge er spredt ud på borde. Vinduerne er dekoreret med dyre tekstiler. En virkelig hjemlig indstilling skaber en pejs installeret i gangen. Gæsterne kan tage plads på komfortable stole. Hver aften lyder live musik her, så du kan glemme dine daglige problemer og problemer.

Om sommeren åbner verandaerne. Besøgende får en god mulighed for at spise udendørs, mens de nyder det lokale landskab. Gennemsnitskontrollen udstedes for 500-1500 rubler. Dette er ret demokratisk. Hvad angår banketter, afhænger deres pris af antallet af gæster, et sæt retter og alkoholholdige drikkevarer. I gennemsnit 1500 rubler per person.

Hall "Chalet"

Dette er et VIP-skab, dekoreret i en klassisk europæisk stil. Den er designet til 10 pladser. Dette værelse er ideelt til familie middage, romantiske middage og forretningsforhandlinger. Materialer til pasteltoner blev brugt til at dekorere vægge, loft og gulv. Hallen er indrettet med bløde sofaer og høje borde. Der er et tv med et stort udvalg af programmer. Gæsterne kan bestille en hookah eller en ægte cubansk cigar.

Hovedrum

Det er placeret på første sal. De vigtigste "højdepunkter" i hallen er en pejs og store vinduer med udsigt over Irtysh. Værelset kan samtidig rumme op til 230 personer (herunder en sommerveranda). Stor optagelse, hyggelig atmosfære, god akustik - alt dette gør hallen til et egnet sted til bryllupper, jubilæer, firmafester og andre festligheder.

Restaurant "Senkevich", Omsk: menu

Den lokale kok fremstiller retter af italiensk, europæisk og fransk køkken. På hverdage (fra kl. 12.00 til 17.00) kan du bestille en forretnings frokost.

Menuen omfatter altid hjemmelavet pasta, rige supper, forskellige salater, kolde og varme snacks, sidde retter og desserter. Alt dette er udarbejdet af friske og kvalitetsprodukter leveret af betroede leverandører.

De fleste gæster i restauranten "Senkevich" rækkefølge:

 • Ost plade;
 • "Caprese" salat;
 • "Quesadil" med kyllingebryst;
 • Tomat suppe "Gaspacho";
 • Goulash fra fisk og skaldyr;
 • Spaghetti "a la Carbonara";
 • Et lamslak med en skalot;
 • Lam ribben på kul;
 • Shish kebab fra kalvekød;
 • Lyulya-kebab fra forskellige slags kød;
 • Grillede grøntsager;
 • Den klassiske "Panna Cottu";
 • En frugtplade;
 • Berry-frukt sorbet;
 • Dessert "Tiramisu".

Et vinkort fortjener særlig opmærksomhed. Den præsenterer ædle drikkevarer fra Italien, Østrig, Frankrig og andre europæiske lande.

Restaurant (Omsk) "Senkevich": anmeldelser

Er det værd at bruge tid og penge til at besøge denne institution? Gør det rigtige valg vil hjælpe gæsternes anmeldelser. Hvad tænker omsk borgere og gæster på restauranten "Senkevich"? De fleste (90%) har efterladt positive kommentarer. Restaurantens vigtigste fordele er hyggelig atmosfære, demokratiske priser og en varieret menu. Niveauet for service de også ordentligt arrangeret. Negative svar på restauranten er meget sjældne. Og der er ikke noget at blive overrasket over. I enhver by er der folk, der er vanskelige at behage.

Afslutningsvis

Vi fortalte om, hvad restauranten Omsk "Senkevich" er. Vil du personligt vurdere sine fordele (service, mad, renlighed)? Bestil derefter et bord nu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.