SkønhedKosmetik

Overhængende øjenlåget - korrektion og makeup

Overhængende øjenlåg - er ikke kun et genetisk træk, men nogle gange erhverves med alderen problem. I en sådan situation er det meget vigtigt at vide, hvordan man gør makeup på øjenlåget giver at se hårdt, hæk look. Øjne på sådanne aldre ser meget træt. Det er, hvad vi har at rette dig. Husk: formålet med din makeup - for at opdatere udseende og visuelt forstørre øjnene. Det er meget simpelt, det vigtigste - at overveje nogle af følgende nuancer:

  1. Doing makeup til overhængende øjenlåg, lad dine øjne åbne - dette vil undgå en ubehagelig situation, når du anvender flere nuancer af skygger, nakrasili øjne, åbne den, og alle de makeup skjult i den krølle.
  2. Vær sikker på at være meget opmærksomme på øjenbrynene. Velplejet øjenbryn rigtige form - nøglen til succes for makeup. Giv dem en form ved hjælp af en pincet og børster, dog ikke gøre dem alt for tynd. Øjenbryn skal have en gennemsnitlig tykkelse, være godt kæmmet og farvet blyant eller skygger øjenbryn til en tone eller to mørkere end deres naturlige farve.
  3. Eliminer fra dit arsenal af kosmetik eyeliner - det kan efterlade en temmelig tyk, sjusket linje, samt den synlige del af den bevægelige århundrede er ret små, malede linjer til visuelt at reducere størrelsen af dine øjne. Brug i stedet eyeliner blyant (fortrinsvis brun) og plette dem en grund cilier til de hvide rum, der skal ses. I dette tilfælde er den overhængende øjenlåg vil ikke være så mærkbar, og det er det, vi søger.
  4. Du bør være forsigtig med mørke nuancer: sort, grafit, mørkegrå, hvis de anvendes til alle øjenlåget. Disse farver forværre allerede hængende øjenlåg.

Erfaringer makeup tunge overhængende øjenlåg:

  1. Under de godt trukket og velplejet øjenbryn anvende en lidt hvide skygger eller linje af hvide blyant til visuel stigning rummet.
  2. For at gøre brug skygge passer til din øjenfarve, hudfarve og hårfarve. For at udføre makeup tager blot tre nuancer af skygger. Ordningen med anvendelsen af standarden, men med en lille forskel for de gennemsnitlige tone nuancer. Den mørkeste tone anvendes til den ydre øjenkrog. Lysest - alt det mobile øjenlåg og op til øjenbrynene. Påfør et medium tone end den rullende krølle århundrede, som sker normalt, men på det sted, hvor tallet hængende over det. Alle omhyggeligt blande skyggerne.
  3. Tilladt "pil", men kun hvis dens kommer ud spidsen misser folden, som danner overhængende øjenlåg. Det bør være 2/3 øjet. Men ved at summere de lavere cilier har at give. Selv hvis du har store øjne, kan de let dækket med mørke skygger eller mørke blyant.
  4. Intern slim århundrede og den indre øjenkrog, kan du male over hvide blyant - dette vil tilføje friskhed til dit billede.
  5. Lashes før anvender mascara stramme op tænger til curling - det vil skabe en volumen og "panorama" visning.
  6. Øv med anvendelsen af forskellige lyse nuancer. De vil tilføje gejst til din stil.

Ting at overveje at gøre makeup til hængende øjenlåg?

Når make-up på de overhængende øjenlåg skal huske, at du har brug for at maksimere brugen af en lille del af den bevægelige titter århundrede. Hvis du kan håndtere dette, tror du på den trætte til at blive til en mat, og mænd ikke forbi det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.