SkønhedKosmetik

Vivienne Sabo ( "Vivienne Sabo"), pulver: anmeldelser, typer, funktioner

Ejere af fedtet hud er ofte konfronteret med det faktum, at kosmetik kun forværrer situationen. Fordi de er nødt til at vælge: at være sund og smuk. Men på det seneste er flere og flere midler til de dekorative kosmetik er omsorgen i deres sammensætning, sårheling og anti-bakterielle stoffer. For at holde trit med tiden og virksomheden "Vivienne Sabo". Pulver, anmeldelser om som du kan læse i denne artikel, læbepomade, concealer til camouflage hud mangler, BB creme "Tre, ja, tre nej'er" - alle af disse produkter er for nylig blevet præsenteret i en lys pistacie design. Det er fortsat kun at vente på den hygiejnisk og tonalnika mosaik "Bronzer + highlighter" for problemet hud. Men fokus på pulver. Hendes firma "Vivienne Sabo", der ejes af den russiske leverandør af kosmetik, men fremstiller produkter i Schweiz, udgivet i flere udgaver: en kompakt, smuldrende og bolde. Overveje dem alle efter tur.

Kompakt Powder "Vivienne Sabo": om design anmeldelser

Fra produkt og ånder stilfuld Frankrig. En kasse er noget værd! Sarte blomster af violer på en pistacie baggrund ser meget attraktivt. På kassen af virksomheden (Vivienne Sabo Paris), navnet på produktet. Med sidstnævnte er der en rod. Strengt taget navnet er skrevet som «Deal Sublime». Ord er placeret over hinanden, og bogstavet «l» går til «tilbud». Læs derfor gennem mange navn som "Ideal Sublim", som kan oversættes som "Den perfekte reinkarnation." Om, hvorvidt det lykkedes at give omdannelsen af pulver brugere, vi beskriver nedenfor. Og alligevel se boksen. Nederst viser, at det er - kompakt pulver mod hud mangler. Produktet fås i tre nuancer. De er ikke kaldes, men blot nummereret: A1, A2 og A3. Inde i kassen er en rund kasse pistacie farve. Det åbner nemt. Hvor alle kan svinge åbne 180 grader. Inde i tilfælde af at der er 11 gram kompakt pulver, et spejl, en beskyttende film og en lille svamp.

struktur

Hvis du tænder for boksen på hovedet, kan du læse ingredienslisten, som er investeret i et produkt selskab "Vivienne Sabo". Pulver, som primært anmeldelser af ros, indeholder i sin sammensætning af de forskellige parabener. Behandlingsmidlet er også vist på en af kanterne af emballage kasser. Blandt dem synes salicylsyre og tea tree olie. Ikke mindre vigtig rolle, og zinkoxid. Han tørrer forsigtigt irritation og betændelse. Salicylsyre er ansvarlig for antibakterielle, desinficerende effekt pulver. Olie teblade reducerer inflammation og flot produkt for parfume. Således er pulveret ikke kun perfekt bunde og masker fejlene, men også behandler problem hud.

Anmeldelser af farver

Som med alle farve produkter, i dette pulver nummerering er stigende, fra den lyseste til det mørkeste skygge. I Rusland, et land, hvor de fleste kvinder har hvid hud, populære A1 "Vivienne Sabo" (pulver). Anmeldelser af denne nuance er mest almindelige. Det kan beskrives som meget lys beige. Men selv A3 er ikke en oliven. Det kan klassificeres som sandet beige. Og alle tre farver kompakt pulver "Vivienne Sabo" har en funktion. Finger de synes at være næsten hvidt. Derfor er mange fejlagtigt vælge A3 som den mørke, ikke ønsker at blive en "japansk brud." Men i lyset af overdreven hvid ud, vigepligt til den naturlige hudfarve. Selv A3 har en varm undertone, uden den mindste reddishnesses. Når det anvendes til ansigt, hvordan brugerne bemærker er ikke gul. Ladies med en lys hudfarve ros A1. Det ser helt naturligt.

Hvad brugerne siger om programmet?

Svamp, som er udstyret med et pulver "Vivienne Sabo" (grøn), hvis rigtige navn ikke den mest succesfulde. Han skyggede ineffektiv produkt. Hertil kommer, at pulveret æder ind i ham, og på grund af dette vil blive forbrugt hurtigere. Hvis du har fedtet eller kombineret hud, derefter hurtigt sponzhik saltet. Kald det er også umuligt at pust. Derfor er svarene rådes til at købe en rund børste til påføring af makeup. Hvis det er for stift, vil pulver blive støv. Den bedste mulighed - en blød børste. Der er piger, der anvendte pulver på et renset ansigt. Det fastlægger et ensartet lag, giver god dækning. Andre kvinder opfordres til at søge pulveret på toppen af basen, eller i det mindste fundament. Så produktet vil være mest effektiv. Den teint er glat og frisk, ikke kun acne forsvinder, men den gennemsnitlige acne. Desværre, store mangler og skrælning pulver masker kun lidt. Produktet har en behagelig duft af tea tree og parfyumnoy dufte. Men på trods af det ikke mærkes.

Kompakt Powder "Vivienne Sabo": gennemførelse af producentens løfter

Firmaet lover ikke kun måtter, farve justering, maskering, men også rehabilitering. Hvad vi har i virkeligheden? For det første måtter. Powder klarer dette hundrede procent. Selv folk med meget fedtet hud glad. Og hvis man kombinerer pulveret med mat creme, betyder glans ikke manifestere sig til aftenen. For det andet banen tilpasning. Alle pletter, rødme, mørke rande pålideligt maskeret. Den teint bliver glat. Som for maskering fejl, pulveret klarer kun med acne og små bumser. Men hvad med de sundhedsmæssige fordele? Hvis din hud er meget dårlig, i dette tilfælde skal gå til en specialist hudlæge, der vil ordinere stærkere midler. Men pulveret mod fejl "Vivienne Sabo" (anmeldelser i denne solidaritet) tørrer små bumser. Takket være de antibakterielle ingredienser, er udslæt bliver mindre.

Løs pulver

Dette produkt er ikke annonceret som deltager. Han producerede ikke lys grøn og sort-box krukke. Men brugere som dette løst pulver "Vivienne Sabo" med problem hud. Anmeldelser indikerer følgende fordele. Pulver præcis fastsætter, omslutter hele ansigtet af den letteste slør. Hun bare vægtløs, men pålideligt skjuler fejl. Mattes effektivt, således at pulveret kan kaldes et universalmiddel for kvinder med fedtet hud. Luster kræves for at fjerne kluden kun i aften. Porerne er ikke tilstoppet i pletter ikke vil. Toner er ikke gul, selv om de har en rødlig undertone. Pulver minut grind og blend godt. Det danner ikke en grænse langs konturen. Mange brugere rapporterer en behagelig pudret duft. Produktet er meget økonomisk i brug. Med daglig brug af krukken er nok i et halvt år. Medlemmerne noterede og sundhedsmæssige fordele. Pulver udtørrer huden mærkbart. Pålidelig skjuler bump, rødme, mørke rande under øjnene.

Er der nogen ulemper ved løst pulver?

Blandt disse brugere kaldes uigennemtænkte emballage. Fra boksen pulver svært at få. Vi er nødt til at ryste den i et særligt rum gennem et filter med huller, der hurtigt tilstoppet. Svamp er ikke godt nedtonet pulver. Fra denne linje vises på ansigtet. Så det er nødvendigt at have en separat pudderkvast eller pensel. Iført en stor kiste i kosmetolog også problematisk - det er for let at åbne. kun en håndfuld er set fra tørring virkninger af tilstedeværende brugere. Betyder vel bunde, det skjuler fejlene. Men det er - ikke den behandlende pulver "Vivienne Sabo ideal Sublim". Anmeldelser sige, at produktet er godt for ejere af fedtet eller kombineret hud. Tørhed og ruhed han lige havde sagt. Men for prisen på mindre end to hundrede rubler et produkt lever op til alle forventninger.

Test af pulveret i kuglerne fra "Vivienne Sabo"

Nogen bruger dette produkt som en blush eller bronzer, nogen - som en highlighter. Men de fleste kvinder har dannet den opfattelse, at uden pulveret i sfærer moderne og trendy make-up er ikke mulig. Så hvis at købe Løse perler, hvad firmaet? "Vivienne Sabo" fortjent ros mange brugere. Hvorfor har vi ikke, at pulveret i kugler af denne kære selskab? Det produceres i gennemsigtig plast krukke med et sort dæksel. Top - firmalogo. Skru låget og finde svamp. Det er ikke egnet til at anvende makeup. Dens formål - at beskytte sarte perler fra piskning af dåsen væg under transport. Er denne god pulver "Vivienne Sabo" for problemet hud? Anmeldelser sige, at det er magtesløs over for acne. Men i andre tilfælde, godt det klarer opgaven måtter og camouflage rødme. Pulver fremstillet i to nuancer 21 og 22. Den første har en let brunligt undertone og den anden - pink. I en krukke er perler af tre farver: bronze, mørk beige og off-white.

Pulver i kuglerne "Vivienne Sabo": anmeldelser

Dette produkt skal være prikken over i'et til makeup. Det vil sige, det passer godt på tonalnik. Så dit ansigt vil se perfekt. Moderne makeup kræver et ønske om naturlighed. Her er pulver og giver den visuelle effekt af "nøgen". Selv hvis du gled korrektionsvægt pletter, forårsagede tone fløde og andre skønhedsprodukter, under den bløde fløjl toget vil ikke vise dine tricks. Til pulver skal have en børste, fortrinsvis med bløde naturlige børster. Perlerne består af meget fint formalet pulver. Det er godt skrevet på en pensel, men en gang er nok til at tilbringe på overfladen. Fremragende skygge. Anmeldelser rådes til ikke at være doven og lægge alle boldene efter farve. Til sommer skal, når garvning i en kasse være flere bronze bolde, og forår og sommer - Hvid. Nogle piger ikke blandes perlerne, og holde dem i tre forskellige kapaciteter. Brun de nyder som en bronzer, beige - som en ordentlig pulver og hvidt - som en highlighter.

Har du pulver i kugler fra "Vivienne Sabo" behandle effekt?

Dette produkt er blevet erklæret som et middel til at dekorere kosmetik. Men det talkum indeholdt i pulverform, gør sit arbejde. Huden bliver blødere, fløjlsagtig. Fin slibning sikrer, at værktøjet passer godt på huden, ikke valset, ikke skaldethed. Produktet er ikke tilstoppe porerne. Men sådan en høj kvalitet er anderledes, alle produkter af virksomheden "Vivienne Sabo". Pulver mod hud mangler (anmeldelser ofte nævner dette) hjælper kun, når disse problemer er ikke alt for alvorligt. Let rødme, bumser, sorte pletter er det let at maskere. Men den betændelse og akne - nej. Især pulver rose dem, der hele sit liv kæmpet med fedt skinne i T-zonen. De bemærker, at selv efter seks timer ikke behøver at røre op makeup. Personen er stadig uigennemsigtig, og farven - selv.

Highlighter og bronzor

også en masse ros blandt professionelle stylister tjente bolde fra "Vivienne Sabo". Pulver, anmeldelser af dem er generelt positive, kan bruges til at modellere ansigtet. Det er godt nedtonet. Vedvarende pigmenter bronzer ikke forlade i reddishness. Hvide bolde er sammensat af glitrende partikler. Dette giver mulighed for deres anvendelse som en highlighter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.