HjemlighedGør det selv

Hvordan til at sy en pose af det fashionable stol med hænderne?

Rammeløst møbler kan roligt kaldes en af de store opfindelser i møblerne verden: lys, komfortabelt, stilfuld og overkommelige. Lænestol-taske er en slående hendes repræsentant. Ligesom en stor tøjdyr, det er, på samme tid, meget let og praktisk, og det ville være passende, selv i børnehaven. På et møbel kan ikke ved et uheld ramte; Du behøver ikke at gøre nogen indsats for at flytte den fra et sted til et andet; er det muligt at ændre og tilføje fyldstoffet omfatter i det mindste dens krympning; i sidste ende, er det muligt at lave din egen.

Ja, præcis. Hvis du gør lænestol-taske med hænderne, vil det koste dig to gange eller tre billigere end klar-købte. Hertil kommer, at ved at gøre denne lille ting ved dig selv, har du en bred vifte af stoffer, og dermed kan gøre en stol i fuld overensstemmelse med dit interiør.

Selvfølgelig er den første Spørgsmålet er - den pakket taske og hvor man kan få et fyldstof? Vi besvarer det straks: rammeløse specielle møbler fyldt polystyren perler (skum perler). Det koster ret dyrt, så før du gør lænestol-taske, kan du bestille det online fra virksomheder, der producerer polystyren. Og vi har brug for en masse af det her: den voksne sæde vil tage omkring 300 liter eller 0,3 kubikmeter fyldstof. Hvad angår kvaliteten af pellets, bruge den mindste, fordi den mere diameteren af kuglerne, jo hurtigere de mister deres form, og landing på produktet, udgive raslen. Billigere skum chips til at fylde er bedre ikke at bruge på grund af dens knusende metode er lavet af gamle beholder, som oftest lagret frossen fisk.

For at skabe sædet-taske med deres hænder, reserveres, foruden fyldstof, millimeterpapir, saks, to slags stof, hver 3 meter (man går til det indvendige dæksel, en anden, mere tæt og smuk - på ydersiden); to lynlåse (40cm - det indvendige dæksel, 100cm - et eksternt); stærk syntetisk tråd. Og, selvfølgelig, skal være en symaskine. Første ting først, du behøver at gøre mønsteret af stolen. Det kan findes på Internettet eller udviklet uafhængigt, og derefter translateres til grafen papir eller kalkerpapir.

Når mønsteret er klar, er det nødvendigt at fastgøre benene til det væv, hvorfra vil blive syet indvendige dæksel, fordi det er det, vi vil gøre først, og på samme tid nabem hånd til på ydersiden prøve at undgå fejl. Stoffet skal være stærk nok eller bomuldsfor er fint, fordi sædet-taske med hænderne ikke skal slides hurtigt. Næste vi trække den del, og klippe det fra internettet, idet der tages hensyn sømrummet. Når alle elementer er skåret, idet to kile, ned i ansigtet, skitsere den ene side de øverste og nederste 15 cm, og syr dem sammen, så midt i en nezashitoy: i det, vi sy lynlåsen. Næste, ved anvendelse af en symaskine fæstner de resterende elementer. Nu, gennem den åbne lynlås-wrenching artikel og voila: en indre pose klar. Ved det samme princip, vi gør og ekstern polstring.

For syet både omslaget, som repræsenterer fremtiden for rammeløse lænestol-taske. Hvordan at gøre det blødt? Meget simpelt: tag den interne ligklæde og begynde at hælde i det fyldstof. For at undgå statisk elektricitet, bruge et papir "sovochkom": rulle af et ark papir eller andet kraftigt papir kulechek, såsom dem, der er snoet bedstemødre sælger frø. Børn til denne proces bedre forebygge og midlertidigt isolere det rum, hvor du fylder stolen, fordi polystyren granulat er meget små og kan nemt indåndes.

Påfyldning taske stol med hænderne, behøver ikke at udfylde det til kapacitet: bare 2/3 af den samlede mængde, eller vil ikke fungere Archimedes (bolden ingen steder at blive fortrængt, når du sidder på det), og du risikerer at sætte sig ned på den store mængde legetøj, hvormed der også falde som en bold. Nu, hvor den indre pose er fyldt, fastgøre lynlåsen på det. I den resulterende pose og trække det ydre dæksel og sy. Alt hvad du kan prøve deres nye stol, at der nu er usandsynligt, at ønsker at komme i gang, fordi det er så praktisk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.