SundhedAlternativ medicin

Hvordan man laver et afkog af havre? Opskrifter af traditionel medicin

Ikke mange mennesker ved, at havre korn anses for at være meget nyttige, da de kan bevare sundhed og rense hele kroppen. Tag te til at styrke immunsystemet opfundet af Hippokrates. Og det faktum, at havre har helbredende egenskaber og kan bruges som et lægemiddel viste en fransk læge, der levede 120 år. Måske netop på grund af denne vidunderlige korn?

Nyttige terapeutiske egenskaber af havre

Sammen med mange korn nemlig havre, er det udmærker sig ved sine gavnlige egenskaber. anbefales Dens anvendelse til betændelse i forskellige organer. Havre er særlig anvendelig til sygdomme i maven og tarmene. Det har gavnlige virkninger på optagelsen af kulhydrater fra indholdet af et bestemt element - magnesium. Stoffet forbedrer hjerte-kar-og nervesystem, og også fremmer stofskiftet. Denne urt påvirker forbedring af immunsystemet, så de indledende stadier af hypertension, er det den første læge. Præparater, som indeholder i sin sammensætning havre, styrke fartøjer silicium fyldningsniveau i kroppen pleje for bevægeapparatet.

Desuden havre indeholder forskellige sporstoffer: phosphor og kalium, der har en positiv virkning på hjertet og nyrerne. På grund af det faktum, at havre har sine egne nyttige egenskaber, er det muligt at helbrede mange sygdomme uden at ty til narkotika.

Fremstilling af bouillon fremstillet af havre

Korn er ikke kun for korn: fra det kan vi gøre en medicinsk drik. Hans madlavning er meget enkel og tilgængelig for alle. Så hvordan man laver et afkog af havre?

Bedre at tage rå korn. De er knust ved hjælp af en blender eller kværn. De termokande er fyldt med en spiseskefuld af jorden havre og kogt vand. Blandingen må insistere ca. 10 timer. Hvorefter væsken filtreres og anvendes som almindelig te. For at opnå større effektivitet, bør bouillon tage et glas op til tre gange om dagen i en time før måltider for en måned. Denne bouillon betragtes som en forebyggende redskab til at fremme sundheden for hele organismen.

Hvilke sygdomme accepteret en drink fra havre

Afkog af havre har gavnlige virkninger på hele kroppen. Det kan tages som en ekstra behandling for mange menneskelige organer. Desuden denne urt reducerer blodsukkerniveau. Ud over disse terapeutiske egenskaber er det også nyttigt for sådanne vitale systemer:

 • Mavetarmkanalen.
 • Hjerte og blodkar.
 • Lever.
 • Nyre.
 • Med influenza.

Hver enkelt sygdom behandles med forskellige opskrifter bouillon. Hvordan laver havre bouillon for hver sygdom, forklarer yderligere.

Nyttige egenskaber bouillon

Havre selv, selvfølgelig, anses det for en medicinsk plante, men det er et afkog fra det har mange gavnlige egenskaber. Efter alt, hvis korn indeholde forskellige mineraler, vitaminer, fedtstoffer og olier, som, når brygget aflevering ind i bouillon. Hvis du bruger en drink, så resultatet vil være mere effektiv.

Hvad er så nyttigt afkog:

 1. Det bidrager til at bekæmpe virus og styrker immunforsvaret.
 2. Hvis du bruger det med en bue, ville spyt for forkølelser være bedre at trække sig tilbage.
 3. Når temperaturen reducerer varme.
 4. Rengøring egenskaber, så det anbefales at tage i leversygdom.
 5. Sænker blodsukkeret.
 6. Vitamin indeholdt i væsken påvirker driften af nervesystemet.
 7. Det forbedrer funktionen af hjerte-kar-og fordøjelsesorganer.
 8. Takket være bouillon kan være at tabe sig.
 9. Under graviditet, bouillon påvirker generelle trivsel.
 10. Bouillon anbefales at tage til forebyggelse af tuberkulose.
 11. For søvnløshed er det også uundværlig.

For mere mærkbare resultater, er det nødvendigt at drikke en drink på en regelmæssig basis.

Syge lever: helbrede havre

Og det er sandt. Afkog af havre kæmper forgiftning. Det fremmer udskillelsen af toksiner og frie radikaler. Derfor behandling af liver bouillon havre betragtes som et uundværligt værktøj. Til rensning af kroppen bør tages kvalitet frø kun høje, som er bedre til at købe på apoteker. For at være mest effektive værktøjer, du har brug for at vide, hvordan man laver et afkog af havre. For at forberede drikken, du har brug for at tilberede tre kopper vaskede bønner og hæld dem i tre liter vand, hvorefter sammensætningen er nødvendigt at koge i mindst tre timer. I processen med kogning er det muligt at omrøre. Efter alt kog, bouillon trykket. Den bruges på 150 ml 2-3 gange dagligt en time før måltid, i en måned. For de bedste resultater, kan en sådan måde anvendes med tilsætning af mælk.

Terapien at være mere effektiv i løbet er det nødvendigt at justere kosten. Helt fjerne fra kosten af stegt og fed mad. Bedre at spise sort brød med klid. Før forebyggelse af leversygdomme, rense kroppen, så at det giftige affald ikke er vendt tilbage. Man skal være opmærksom på at spise et afkog af havre, gavn og skade er altid forbundet med hinanden, så hvis der er en mere alvorlig form for leversygdom, er det bedre ikke at selv iværksætte.

Kontraindikationer

Selvom alle de beviser tyder på, at kroppen bliver styrket, når en person bruger et afkog af havre, medicinske egenskaber og kontraindikationer i dette tilfælde også, der. Det vigtigste fjende er tilstedeværelsen af galdesten, foruden, hvis galdeblæren er fjernet, er det bedre at udelukke havre fra din kost. Når alvorlig leversygdom eller forhøjet kolesterol også bedre ikke at bruge et afkog.

Under receptionen, den terapeutiske drikke er nødvendigt at opgive forbruget af kaffe eller stærk te, er det bedre at erstatte saft og gelé. Hvis kroppen er svækket, bør udrensning af leveren udskydes, da belastningen på kroppen er for stor. Gravide kvinder bør konsultere deres læge til at tage et afkog af havre. Fordele og ulemper er altid i nærheden, så enhver manipulation af hans krop bør aftales med en specialist.

Afkog af havre til vægttab

Som allerede nævnt, kan et afkog af havre hjælpe i kampen mod overvægt. Hvis den er kombineret med motion, resultatet er ikke lang tid at vente. effektiviteten af vægttab skyldes et højt indhold af fiber, som hjælper med at:

 • Normalisering af lipidmetabolismen.
 • Reducer sukker niveau.
 • Reduktion af mavesyresekretion.
 • Fald i produktionen af insulin.

At resultatet blev set til vægttab har brug for at vide, hvordan man laver et afkog af havre. Opskriften er som følger. En kop havre hældte tre glas vand og sat i brand. Efter vandet fordamper (ikke alle) bouillonen fjernes. Drikken er taget flere gange om dagen før måltiderne, kan det tilføje honning. Til vægttab var mere effektivt, når du bruger et afkog af havre, opskriften du har brug for at komplicere spiring af korn.

Opskrifter bouillon lavet af havre

Husk, i artiklen sagde, at for hver sygdom har sin egen opskrift på drikken.

 • At reducere trykket, spise havre afkog taget denne opskrift: knuste frø hæld kogende vand som en te er væsken drukket flere gange om dagen efter måltider.
 • Diabetes, nikotinafhængighed og behandlede havre. Korn gennemvædet i 4 timer med soda vand. Så kogt i rent vand i en time. Drikken er taget op til fire gange om dagen før måltiderne.
 • Samlingerne kan behandles bouillon, som er lavet af to kopper bønner og seks liter vand. Kog det indtil da, indtil gryden ikke vil bo ikke mere end to liter vand. Derefter væsken tage et glas to gange dagligt.
 • Forkølelse. I denne sygdom, du har brug for at vide, hvordan man kan tage et afkog af havre. Opskriften på præparat er, at bouillonen er kogt i ovnen. To kopper havre korn er fyldt med to liter vand i en lertøjspotte, som er placeret i ovnen i 2 timer. Efter udløbet tid skal infusionen stadig står i 3 timer i varmen. Broth afløb, tilsæt honning og drikke varme op til 5 gange om dagen.

Selv om intet generer og gør ondt, til forebyggelse af muligt at bruge et afkog af havre. Medicinske egenskaber og kontraindikationer mens altid til stede, så du skal konsultere en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.