TravelingRejsetips

Train "Madrid-Lissabon" - Night Train-Hotel

Hvem af os kan ikke lide at rejse? Europa - en populær destination blandt russerne. I varme lande - Spanien, Portugal og Italien - tiltrækker kendere af gastronomi, kunst og shopping-elskere. Fanget i et af landene i Spanien, er det umuligt ikke at besøge de omkringliggende beføjelser med sin uovertrufne hovedstad - Lissabon, tager en togbillet "Madrid - Lissabon".

Features rejse gennem Europa

Fra Rusland for at komme til Europa, er ikke svært. De fleste flyselskaber tilbyder regelmæssige flyvninger til europæiske lande. Fly Europa giver sådanne selskaber: Iberia, Tap Portugal, Air Europa. Det tilbyder billige flybilletter og flybillet fra Portugals hovedstad til hjertet af Spanien vil koste kun 50 euro. Men der er en mere rentabel og mere komfortabel, især for dem, der er bange for højder - en rejse med tog.

Hurtig nattog "Madrid-Lissabon" vil tage dig til din destination til tiden.

Hvordan kommer fra Lissabon til Madrid?

Rejser elskende kan ikke sidde stille. Hvis du kommer til at vandre gennem flere byer eller lande, så sørg for at grundigt forberede: planlægge din tur, lave en rute afstand og læse at bevæge sig, at vælge den mest rentable løsning.

Muligheden for at rejse - den bedste gave, så drage fordel af denne mulighed.

Hvis visummet i Spanien åben, mens du er på rejse til landet for første gang, skal du vente, der bliver nødt til at følge nogle regler. I dette tilfælde bedre at vælge en direkte flyvning fra Moskva til Madrid, hvis et sådant tilbud er tilgængelig. Så går på en tur, vil du være i stand til at besøge flere lande, uden at bruge en masse penge.

Hvilken slags transport du vælge?

Flyv et fly - den hurtigste måde at komme dertil fra hovedstaden i en tilstand til en anden, men hvis der er et alternativ billigere, så hvorfor ikke benytte lejligheden til at spare og ikke at rejse med tog?

Hurtigt tog "Madrid-Lissabon" at tage dig til din destination ved morgen. Europæiske tog er meget forskellige fra dem, vi plejede at se hver dag i vores byer. Der er flere klasser af tog, der afviger i pris og vilkår. En klar fordel for Madrid flyttede til Lissabon, eller omvendt - en bekvem tidsplan og tidsplan for togene, hvilket gør turen endnu sjovere.

Hvad er det fly, du vælger?

Rejser med nattoget - den bedste løsning for turisten.

En af de mest populære togene sejler på ruten "Madrid - Lissabon", en nattog Train-Hotel selskab Renfe. Billetter til toget "Madrid - Lissabon" (nat) er billige. Populariteten af denne transportform på grund af en praktisk tidsplan: fra Madrids Chamartin station ved et eksprestog afgår kl 21.50. Night rejse bekvemt ved, at turisterne har tid til at sove og om morgenen, ved 7,20 ved ankomsten, kan det have morgenmad og gå på en tur til at udforske den kulturelle og historiske arv af landet.

Billedet ovenfor viser resultattavlen booking elektronisk billet på flyet, "Madrid - Lissabon". Tog (tidsplan, der er let at huske) giver sine passagerer med maksimal komfort. Det er virkelig "hotel på hjul".

For hele tiden at følge højhastighedstog "Madrid - Lissabon" gør kun to stop, og der sendes bagsiden af Portugals hovedstad i aften på 21.20 lokal tid. Kommer til Madrid i morgen, omkring 8:30.

Billetpris afhænger af typen af personbil. Når du har valgt de rigtige klasse sæder bliver nødt til at betale fra 25 til 120 euro per person. Der er en særlig familie-sats for dem, der køber alle pladser i rummet eller tage et par coupe i den samme bil, så du kan få en rabat på købet. Nogle gange er det muligt at spare op til 100 euro pr husstand.

Feature tog Train-Hotel Renfe

Train "Madrid - Lissabon" består af 8 biler, som er opdelt i klasser:

  • Først - Turista (turist). Økonomi option repræsenterer bløde sæder ligner Aeroexpress.

  • For det andet - Cama Turista repræsenterer en fire-sæders coupé.

  • Tredje - Cama Preferen som forbedret coupe for to eller fire personer.

  • Fjerde - Cama G. Clase præsenteres i form af forbedrede rum til to eller fire passagerer med eget bad.

Funktioner Train-Hotel

Hver bil består af blot 4-5 Coupe. Ansvar en leder: 2 tjener i bilen rum. Sami coupe beskeden, men hyggelig. Bed i rummet engang tæppebelagte, og i hver af de mini-toget værelse har sin egen sanitære zone som en håndvask og et skab med hygiejnesæt for hver passager.

Sammensætningen af toget er udstyret med spisning bil for dem, der ønsker at have middag eller bare en snack. Her vil du blive serveret en lækker frisk kaffe og en solid sandwich, og en snack vil koste blot 1 euro per person.

Mange mennesker stille spørgsmålet: ved ruten "Madrid - Lissabon", hvordan man kommer dertil med tog fra et sted til et andet? Det er simpelt: find tidsplanen på den officielle hjemmeside for den virksomhed, der tilbyder tjenesten, og kommer til stationen i 40-60 minutter før togafgang.

Indtil stationen er let at nå: Det er kun 10 minutters kørsel fra det centrale Madrid. For at komme til stationen er mulig på offentlig transport eller taxa. Hvis det er muligt, er det bedre at bruge den anden mulighed for at komme til udgangspunktet uden problemer og forsinkelser. Af den måde, i Madrid taxa er ikke dyrt.

At rejse med tog til korte afstande har ubestridelige fordele i forhold til flytrafikken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.