TravelingRejsetips

Tallinn By: attraktioner med billeder

På bredden af Den Finske Bugt er en gammel by med en lang historie og en fantastisk atmosfære, der minder om et eventyr. Nogle gange virker det som om, i den estiske hovedstad, tiden står stille, efter alle disse gamle tårne og slotte samt de mange gotiske bygninger, sandsynligvis ikke andre steder.

By med en gammel historie

En perfekt bevaret byen Tallinn er blevet kendt for mere end 800 år siden, da en arabisk rejsende fundet en lille bygd. Dens historiske del er af værdi for verden og er opført på listen over objekter, der er beskyttet af UNESCO. Mange mennesker tror, at Estlands hovedstad ikke kommer fra de sædvanlige gamle natur, men det er ikke.

Crossroads af fortid og nutid

Tallinn, positionere sig som en ægte middelalderlig, kombinerer rig speciel atmosfære af fortid og nutid, med moderne smarte restauranter, designer hoteller og trendy butikker. Det menes, at hjertet af Estland er en reel historiske og geografiske korsvej. Alle turister er tiltrukket af den perfekte balance mellem rige natteliv, spændende shopping og overraskende rene naturlige luft i landet, med frodige skove, ufremkommelige sumpe.

Gotiske rådhus og pladsen

Old Town Tallinn er stolt af sin største attraktion - Rådhuspladsen, har længe været et marked område. Det er blevet en anerkendt centrum af den historiske del af den estiske hovedstad: Her afholdes alle mulige koncerter, festivaler, messer. Om sommeren er det fyldt med hyggelige terrasse cafe, og om vinteren er en ægte glæde-slynget fabelagtige julemarked med en enorm gran i midten.

Den berømte rådhus i gotisk stil, som allerede er mere end 600 år, er placeret på den centrale plads, og det var hende, der gav den dens navn. Den ene-etages lille kalksten struktur gradvist udvidet, dens konstruktion af berømte mestre, har god smag. Med ottekantede top, som er let tilgængeligt via en snoet stige i løbet af sommeren, med fantastisk udsigt fra en højde på over Tallinn. City Centre oppefra virker som om i håndfladen, og synet er virkelig mindeværdig. En kronen symbol på Tallinns rådhus - vejrhane kaldet Gammel Thomas.

Den vigtigste helten i Tallinn - vinden

Hvis du spørger de lokale eller turister, der ankom på de vigtigste tegn på den gamle by, vil derefter alle sikkert pege på vinden. Han regerer overalt og altid, både om sommeren og om vinteren kan man ikke gemme sig for ham. Derfor er vinden betragtes hovedperson i Tallinn, og befolkningen har længe kommet op med en måde at komme til at kende sin retning med lamellerne. De er installeret i næsten alle byens tage, og mange er dekoreret med en række af detaljer, der vil fortælle ikke kun om oldtidshistorie.

Hvad vil fortælle vejrhaner?

Den antikke by Tallinn er stolte vejrhaner etablerede yderligere 5 århundreder siden, og er blevet en slags lokale attraktioner. Det er interessant, at i de bolde under dem beskeder forlod efterkommere, og forgyldning dele koster beboerne i en meget pæn sum. Men dyre og smukke vejrhane blev længere et spørgsmål om prestige end nødvendighed. Og ifølge tal installeret på det, kan du lære en masse om livet værdier mennesker og deres anmodninger til de højere magter.

For eksempel billedet af en stork symboliserer ubrydelig familiens hjem, lidt store fisk, ifølge traditionen, bringer held og lykke og åndelig vækst. De, der har installeret på vejrhaner af haner, var bange for brande og dermed bedt om beskyttelse. I kroppen af fuglene selv indsætter et specielt rør, hvorigennem vinden, der udsender en behagelig lyde. Man mente, at eventuelle messe vejrhaner driver onde kræfter fra hjemmet af sine ejere.

hoteller i Tallinn

Glem ikke, at Tallinn - en by med en gammel historie, men samtidig meget moderne, med en udviklet turist infrastruktur. Og en separat behov for at tale om dette aspekt af livet i Estlands hovedstad. Mange rejsende er altid velkommen og komfortable hoteller i Tallinn. Den Gamle By er hvor de skal stoppe, og endda to-stjernede hotel tilbyder rummelige lejligheder med en buffet morgenmad og gratis internet.

Og fans af den smarte og dyre ferie kan altid bestille en luksus lejlighed i beliggende i det historiske status Tallinn hoteller, der ønsker at europæisk virkelighed.

På grund af forskellige tjenester og særlige site er meget let at vælge at din smag og budget hoteller i Tallinn. I den gamle by - anerkendt valfartssted for alle udlændinge - værelsespriser vil være meget højere end i udkanten. Fra dette, kan du forudbestille et budget hotel i fjerntliggende distrikter i Tallinn og spare penge på udflugter til historiske og kulturelle monumenter i byen.

Restauranter gamle by

Det er værd at mindst én gang for at besøge de smukt indrettede restauranter i Tallinn i den gamle bydel, hvor traditionelle retter kombineret med den fineste af italiensk, fransk og endda Afrika. Genskabt fra gamle fotografier smarte interiør, stilfuld indrettet, unikke retter og originale vinkort ophidse interesse og appetit alle besøgende uden undtagelse.

Baltic perle vil altid beundre sin unikke arkitektur, der er blevet bevaret fra oldtiden uændret. Den antikke by Tallinn betager dræn ind i sjælen en særlig skønhed, der ikke vil give nogen billeder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.