ComputereUdstyr

Opgraderinger. systemenhed

For nogle er computeren et middel til levebrød, for nogen - sjov, men for nogen - en hobby. Ganske ofte, den nyeste high-tech vende deres venner ind mesterværker af kunst. Ofte genstand for eksperimenter bliver bare systemet enhed. Hvorfor er han? Det er simpelt, det en masse frihedsgrader - plads og magt tilslutningsmuligheder fra ham. De første forbedringer var rettet ikke på skønhed. Folk er nødt til at ændre standardløsninger på en individuel tilgang, fordi priserne på komponenter. I første omgang har nogle brugere begyndt at tænke på pakken. Dette blev gjort muligt takket være fremkomsten af markedet har detaljer b / y. Nu kan alle prøve dig selv som designer.

Men denne ene var ikke til at stoppe. Muligt var fænomenet "acceleration" af PC, dvs. uautoriseret forhøjelse af nogle parametre af elementerne, som tidligere var urørlig. Det skyldes, at overclocking brugere begyndte at tænke på køling. Og hvis du allerede er begyndt at blive vist improviseret køling (luft, væske), så hvorfor ikke lave en ordning blok med hænderne? Som allerede nævnt, alle standard krop havde division og design. Over tid, har nogle virksomheder begyndt at indse, at spørgsmålet om opgraderinger - en guldmine, og begyndte at producere den enkelte krop. Men stadig intet i forhold til manuelt arbejde af en erfaren "zhelezyachnika".

Nogle gange grundlaget for konstruktionen for systemet enhed, tog et helt urealistiske ting. Historien kender ganske skøre ideer til oprettelse af systemets enhed og PC generelt. I øvrigt er dette arbejde bedt udseendet i vores caféer spilleautomater. Dette slot spil er en symbiose af de to systemer - PC og hjemmebiograf. Håndværkere skabt af jern, træ, plast og andre materialer snarere interessante tabeller, hvori omhyggeligt installeret CRT-skærm (til visning), systemenheden (som den vigtigste kontrol hjernen), Stereo (lyd) og et par knapper - udvælgelse og navigation listen over sange.

Men tilbage til pc'en. Hvis du demontere en standard køb en computer, vil du se følgende: en stor bundkort, grafikkort mindre strimler af RAM, drev, strømforsyning, harddisk og CPU. Umiddelbart kan du gøre opmærksom på tilstedeværelsen af ledig plads, og afkøle lav organisation, som omfattede strømforsyningen (to kølere), processoren og grafikkortet. Nogle modeller systemenheder havde færre kølere, men evnen til manuelt at justere hastigheden.

Naturligvis for gamere sådan kapacitet er ikke nok. Og så begyndte det især værdsat systemet enhed med deres egne hænder. Man mente, at hvis du selv er i stand til at gøre det, så er du ikke alene velbevandret i strukturen af pc'en, men det var en designer og som elektriker på samme tid. Men ud over at geninstallere køling, brugere begyndte at udsmykke deres computer tilfælde interessant belysning. Alle har sandsynligvis nogensinde set glødende kølere, blinkende skitse sistemnika eller interessant belysning på dvd-drevet. Nu var det ikke nødvendigt i navnet på magten, og ønsket om at udtrykke sig. Bekræftelse af dette sæt af billeder og video af lignende mirakler improviserede udstyr.

Nu sistemnik model - er genstand for selvudfoldelse. I princippet kan alle oprette deres eget design af systemet enhed. Til denne første køb b / et system enhed, adskille det at skrue og få alle de skruer. Efter dette, anbefales det at lave en papir-model. Dette vil give en vis forståelse af rummet. Efter at have defineret materiale, fremstille alle elementer i den nye udformning systemenheden. Vær sikker på at tage hensyn til temperaturen effekt, flytning af luftmasser og vibrationer. Indsamling hans model af den nye bygning, og at sikre, at det fungerer, kan du begynde at farve og trim krop.

Hvis du ønsker at udtrykke sig på denne måde, er det en god mulighed. Venner og kolleger vil sætte pris på det. Du får forfatterens mesterværk. Med dette kan du justere størrelsen og systemet enhed under temaet dit design af lejligheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.