Mad og drikkevarerTe

Tibetansk te: sammensætning, opskrift anmeldelser

Hver nation har sine egne traditioner, der er truffet for at respektere og overholde. For tibetanerne en sådan funktion kan betragtes som et teselskab. Den vigtigste ceremoni er usædvanligt i drikken selv - tibetansk te.

Det magiske magt en drink

Te i Tibet dukkede op i VII århundrede, men virkelig populære, blev han først efter det 6. århundrede. I løbet af denne tid, har folk lært de sande drikke muligheder og lærte at koge det. Om tibetansk te gå hele legende. At tale om hans grænseløse muligheder og enorme fordele for den menneskelige krop. I betragtning af den brutale klima og ekstreme vejrforhold i Tibet nærhed af en sådan drik for folk i denne region er et must. Han er i stand til nemt at genskabe tabt magt og fjerne enhver træthed. Måske derfor tibetansk te er så respekteret i andre bjergrige områder i Afghanistan, Nepal og de omkringliggende Himalaya. Nogle endda spøgefuldt sige, at hvis den nuværende tibetanske fratage te, det første vil snart blive syge, og derefter fuldstændig dø. Denne erklæring har en vis sandhed. Faktisk drikken har en enorm magt og uden en daglig støtte for den menneskelige krop, vil det være vanskeligt at håndtere på egen hånd.

nationale traditioner

Tea party blandt befolkningerne i Tibet har sine egne regler. De er bestemt ikke så strenge i Japan og Storbritannien. Alt kører ganske let og uden overdreven stivhed. Gæstfri ejer hælder frisk tibetansk te i små skåle og giver gæsterne høfligt. Etikette ceremoni, skal hver deltager drikke mindst 2 kopper. Du kan ikke gøre det i én slurk. Te bør drikkes i små slurke. Opmærksomme vært efter hver slurk igen fylder skålene op til toppen anmeldelser. Affald er ikke accepteret af te. Dette kan fornærme ejeren af huset. Hvis gæsten ikke ønsker at drikke, han kan, efter den første tår ikke røre mere til Piala. Men når du forlader huset, skal han stadig drikke det bæger til bunden. Denne gæst har respektere både til master og hans hus, og den gamle nationale drik. Tibetanske folk er godmodig, men de er meget følsomme over for traditioner deres forfædre og har en negativ holdning til dem, der ikke respekterer dem.

De grundlæggende komponenter i drikkevaren

Kun få mennesker har prøvet i livet i denne tibetansk te. Dens sammensætning er helt usædvanligt. Nogen brugte en te lavet på en særlig måde at forstå den urtete. Men i dette tilfælde, tibetansk nationale drik er en blanding af flere ingredienser:

  • Presset te;
  • Vand (varmt vand);
  • yak mælk,
  • yak smør (ghee);
  • salt.

Resultatet er en olieagtig væske creme. Dette er den virkelige tibetansk te. Ingredienser giver en speciel måde for dens brug. På grund af den store mængde af fedt bør kun drikke te varm. Ellers sluge kølet blanding vil være næsten umuligt. Denne te er helt koncentreret, højt kalorieindhold og meget salt. Dette adskiller den sig væsentligt fra den sædvanlige for alle drikkevarer med tilsat sukker. Men beboerne i Tibet-regionen, betyder det ikke generer. De er glade for at forberede din favorit drink, og bland det med 50 kopper om dagen. Dette er cirka 4-5 liter. Ikke overraskende, at efter en daglig forebyggelse ingen af dem klager over deres helbred.

uafhængige udtalelser

Te fremstillet ved den klassiske tibetanske teknologi er i stand til at give en person styrke, udholdenhed og vitalitet. Det styrker kroppen som en helhed. Men i disse dage, udtrykket "te Tibet" har en bredere betydning. Apoteker og butikkerne kan du finde pakker, der indeholder en blanding af forskellige urter, som er samlet op på et specifikt mål orientering. For eksempel kan en almindeligt kendt te slankende foryngelse eller udrensning af hele kroppen. De bærer også den stolte titel af "tibetansk te". Feedback fra dem, der bruger disse blandinger, taler for sig selv. Folk er glade for at henvende sig til traditionel medicin og bekræfter, at den dygtige udvælgelse af planteingredienser kan gøre underværker. I dette tilfælde taler vi ikke om den traditionelle måde at lave mad. færdigblandet behøver kun brygge kogende vand, vente på det rigtige tidspunkt og præcist overholder de nødvendige regler for optagelse. Og resten af naturen tager over.

Efter råd fra indbyggerne i bjergene

Folk, der bor i bjergene ved, at mangel på ilt forårsager en person til at bruge ekstra indsats i løbet af dagen. Det slider konstant ud i kroppen og gør den mere sårbar. Derfor er sådanne mennesker har brug for nogle hjælp udefra. Det er et sådant værktøj og tibetansk te. Opskriften på sin Præparatet er ikke så kompliceret som det ser ud ved første øjekast. Denne drik kan fremstilles nemt i en normal køkken. Du skal bruge:

30 gram presset te (sort og kan bruge stor-) 1 ½ kop mælk, ½ tsk salt, 100 g smeltet smør og 1 ½ kopper vand.

madlavning sekvens:

  1. Te bryg tilsættes vand (0,5 liter) og koges i 20 minutter ved lav varme.
  2. Bouillon stamme.
  3. Tilføj alle ingredienserne i opskriften og bland godt.
  4. Stolpen blanding med en blander.

Den resulterende vægt af det færdige hældes i kopper og tilføres til den varme tabel. Man har kun én gang for at forsøge at komme til hægterne med hjælp af denne drik og har aldrig lyst til at ty til at bruge medicin.

Sundhed og skønhed i én pakke

Af de mange forskellige arter er bedst kendt verden over tibetansk lilla te. "Chang-Shu" Ellers det kaldes. Mulighederne for denne slags kan ikke overvurderes. Dette skyldes det faktum, at dens blade er rige på æteriske olier og aminosyrer, der er væsentlige for normal funktion af det menneskelige legeme. Anvendelsen af denne drik har gavnlige virkninger på nervesystemet og kredsløbssygdomme, øger effektiviteten, fysisk aktivitet og resistens mod stressende situationer. Desuden er det væsentligt styrker immunforsvaret og normaliserer stofskiftet. I sin struktur er der endda anti-oxidanter, der hjælper en person til at modstå mange sygdomme i vor tid. Chang Shu - et godt redskab i kampen mod kræft og fedme, den kur mod melankoli og dårligt humør. Brugen af lilla te tibetanere endda sammenligne med meditation. I begge tilfælde er et positivt resultat for den menneskelige krop garanteret.

te behandling

Mange læger i stedet for at bruge narkotika i de tidlige stadier af sygdomme rådes til at forbruge te tibetansk. Indsamling af visse urter er med til målrettet at beskæftige sig med sygdom. For eksempel kan mange nyresygdomme, lever, galdeblære og andre indre organer hærdes ved at udføre periodisk at rense kroppen fra fedt og urenheder. Til denne perfekte følgende sammensætning: birk knopper, blade af vilde jordbær, græsklædte del af Helichrysum, samt blomster og stilke af Hypericum. Hvis en spiseskefuld af denne blanding til at gøre et glas kogt vand, til en halv time får en unik bouillon, som er i stand til at løse problemerne. At tage det før hvert måltid, kan en person i sidste ende glemmer deres sygdomme. Desuden er det nødvendigt på forhånd at udvikle en særlig kost og sørg for at konsultere en læge. Mere tibetanske Monks rådgive mens de fik infusioner fuldkomne visse ord (mantraer), som er stand til at forstærke virkningen af terapeutiske forbindelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.