Mad og drikkevarerTe

Puer - du prøver, vil du ikke forstå.

Basta og Guf i sit berømte track "undtagelsestilstand" blidt foreslog, at jeg og mange af mine landsmænd til at prøve kinesisk te. Sporet, i rækken af de såkaldte "Pruszcz" kinesiske te, på tredjepladsen, efter at Da Hong Pao og Tenuaninya værd pu-erh te.

Straks, jeg bemærke, at i mit liv, jeg aldrig "dabbled" narkotika, aldrig røget, så ikke ligefrem et litterært ordet "brusende" for mig var det ikke klart. Men jeg er meget interesseret i, hvordan te kan påvirke tilstanden af den person. Det var svært at tro, at te kan virke enten spændende eller beroligende.

Efter at have læst på internettet alt hvad du kan om Pu-Erh, jeg lærte ikke kun om sine mineral- og medicinske egenskaber, metoder til brygning, men også om den "additionalitet" effekt af te. Det viser sig, at effekten af "additionalitet" er manifesteret i det faktum, at hvis du er træt, puer puste nyt liv og fylde den nødvendige energi. Og hvis du ønsker at slappe af, så i dette tilfælde, pu-erh vil være meget velkomne. Nu forstår jeg endelig, hvordan det siger om styrke og svaghed efter teselskab!

Læs - det er godt, men, som man siger, "Du skal ikke prøve -. Vil du ikke forstå" Der er mange sorter af te. De fleste ved ikke engang sorter og måder at emballagen: Presset - i piller, i pandekager, i mursten, på mandarin, i bambus. Men jeg anbefale at starte med løs pu-erh. Det menes, at det er blødere at smage alle de andre, og mest egnet til piger.

Smagen og smag af te usædvanligt: en lille smule af svesker, lidt honning, lidt fugtig jord. Det er fortsat sød, behagelig eftersmag. Effekten af "additionalitet" kommer ikke momentan. Lige efter et stykke tid kommer der en fred og ro. Du ved, at livet er smukt og fantastisk. Måske er begrebet "brusende"? Wonderful tilstand! Puer forsøge at forstå, hvad jeg siger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.