FormationHistorie

Magellans rejse rundt om i verden - en revolution af bevidsthed og udsigterne

Ferdinand Magellan - den berømte portugisiske navigatør og opdagelsesrejsende, blev født i en lille landsby i det nordlige Portugal Sabroza i familien af en forarmet ridder. I nogen tid fungerede han som en soldat i ekspeditionsstyrke korps sendt til Indien. I begyndelsen af det 16. århundrede vendte han tilbage til Portugal, hvor han foreslog kongen projektet nå Spice Øer, som er vigtige i den strategiske plan, den vestlige hav. Dog afviste Korol Manuel den første Magellans rejse rundt om i verden, overvejer det utopisk. I 1517 Magellan flyttede til Spanien, hvor han foreslog en lignende plan. Indiske Råd, der var involveret i alle oversøiske anliggender, gav grønt lys til tilrettelæggelsen af ekspeditionen, og snart den spanske konge Charles I underskrev et dekret om finansiering af Magellan-ekspeditionen. Søgningen af kaptajner og besætning kan lave lange sørejser er blevet lanceret.

Begyndelsen af vejen og de første vanskeligheder

Portugisisk fik titlen vicekonge af åbent land og er berettiget til en tyvendedel af alle indtægter fra dem. Organisatorisk del mødt mange forhindringer på den del af de portugisiske agenter og de spanske kaptajner, der ikke ønsker at være underordnet den fremmede. Men overvinde alle odds, en lille flåde af fem skibe: den "Victoria", "Trinidad", "Concepción", "San Antonio" og "Santiago", i september 1519 satte sig for at havet fra havnen i San Lucar. Således begyndte en rejse rundt i verden for Magellan. I november, de nåede kysten i Brasilien. Og efter den sydlige retning, flotillen kom til bugten i San Juan, hvor han havde efterladt til at vente ud om vinteren. Snart efter død af et af skibene i Magellan, som han sendt på rekognoscering, et andet skib øde tilbage til Spanien. Med tre skibe og blev gjort den første tur rundt i verden af Magellan. I november, gik de ud i havet, som er en berømt navigator kaldet Stillehavet, som hele deres vej her, der ikke var en storm. Langs ruten af ekspeditionen opdagede den Marianerne. I lang tid har de ikke været i stand til at fylde de nødvendige forsyninger til besætningen, så mange var syg med skørbug, og nogle mennesker døde.

Et skridt væk fra målet

Men turen rundt i verden Ferdinand Magellan fortsatte, og i marts 1521 flåden nåede gruppen af de filippinske øer. I et forsøg på at erobre dem, Magellan intervenerede i lokale fejder, og i løbet af en af de straffeekspeditioner indre Ferdinand blev dræbt i en træfning med beboerne.

Magellans rejse rundt om i verden ved at være slut, på det tidspunkt var der allerede 2 skibe, 113 sejlere under ledelse af J. Carvalho, som snart blev dræbt af oprørerne. Den portugisiske fangede et af skibene og modregne i retning af øen Borneo, et andet skib med en spansk besætning og under ledelse af kaptajn Del Cano krydsede Indiske Ocean, og i september 1522 nåede havnen i San Lucar. Magellans rejse rundt om i verden har fuldført kun 18 mennesker, men det er fundamentalt væltet den nautiske rute og udvide geografi af hav rejse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.