FormationHistorie

Feudal fragmentering i Rus

Feudale fragmentering i Rusland, hvis årsager er skjult i den økonomiske og politiske udvikling i feudale samfund eksisterede indtil slutningen af det 15. århundrede. Dannelsen af store godser i baggrunden forekomsten af subsistenslandbrug i den gamle russiske stat uundgåeligt hjulpet overgangen godser i separate produktionsanlæg. Imidlertid blev deres økonomiske forbindelser begrænset til en nærliggende amt. Håndværk og handelsmæssige behov, der eksisterede på det tidspunkt, kunne nemt være tilfredse hurtigt nye politiske og økonomiske centre - byer. Samtidig steg antallet af byer, og tilføjede befolkningen på bekostning af produktivkræfterne. Udvikle de bosættelser, som tidligere ikke har en betydelig økonomisk indvirkning.

Feudale fragmentering i Rusland blev dannet under betingelserne for uundgåelige sociale konflikter mellem nedture og højder af tidlig feudale samfund. Dannet af ejerne af denne klasse af jord søgte at etablere forskellige former for afhængighed (både juridiske og økonomiske) af landbrugsbefolkningen. Men forekommende klassemodsætningerne (sporer) i de 11-13 århundreder, havde vi tegnet, overvejende lokale, og at løse konflikter er normalt nok indgriben fra de lokale myndigheder, uden inddragelse af statslige kræfter.

Feudale fragmentering i Rusland fandt sted i de betingelser, der er nødvendige i de sociale og økonomiske uafhængighed-formueforhold boyars (store jordejere) fra staten. I dette tilfælde de boyars var imod behovet for at dele med storhertugen af deres indkomst. Desuden er de støttede herskerne i nogle fyrstendømmer i deres kamp for politisk og økonomisk uafhængighed.

Feudale fragmentering i Rusland var uundgåeligt faktum. I denne proces, der var en videreudvikling af kulturen og økonomien i staten som helhed. Vi skal tale om etablering af et mere robust system af den spirende forhold mellem de feudalherrer.

Utvivlsomt, opløsningen af det tidligere fælles stat og havde nogle negative konsekvenser. Chief blandt disse historikere kalder en svækkelse af landets jord beskyttelse mod angreb udefra, især i forhold, sandsynligheden for, at en tilstrækkelig stærk invaderende fjende.

Feudal fragmentering i Rus' udad repræsenterer faktiske partition af landet mellem medlemmer af fyrstelige familie vil stige betydeligt.

Det skal bemærkes, at nogle tegn på opløsning begyndte at dukke op efter død i 1054 Yaroslava Mudrogo. System til at isolere fyrstedømmer opstået fra kampen mellem hans efterkommere, der nød støtte fra de lokale boyarerne.

I en kort periode i løbet regeringstid Vladimira Monomaha, det skete i Kiev elevation. Han blev igen alle-russiske center. I denne periode de separatistiske følelser af de lokale herskere blev undertrykt, besejrede ydre fjende - den Polovtsy.

Landet igen faldt i tilbagegang med død Monomakh. Samtidig begynder det og feudale fragmentering i Rus. Årsager og konsekvenser af denne periode er af historisk betydning for hele landet.

Efter døden af søn af Monomakh, Mstislava Velikogo, stedet for en af staten opstod omkring femten separate områder. Blandt dem, Polotsk, Chernigov, galicisk, Novgorod, Rostov-Suzdal, Smolensk og andre. Samtidig inden for hver af dem fortsatte processen med fragmentering af den politiske og økonomiske isolation. Således har hver af delene af det store tilstand bliver på sin side i små halvselvstændige fyrstendømmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.