ForretningVirksomhed

Ostankino Meat Processing Plant - den største leverandør af pølser

Det er ingen hemmelighed, at alle ønsker at se på din spisestue mad bord kvalitet. Især kræsne forbruger i denne henseende til kød delikatesser som salami, pølser og dumplings - er integrerende elementer i den daglige kost af mange mennesker. Det er på høje kvalitet betaler maksimal vægt på Ostankino kød forarbejdningsanlæg, der kunne betragtes som en veteran fra den russiske kødindustrien. Dette firma har været mere end halvtreds butikker og anvendt med succes i praksis, den sovjetiske tradition for pølseproduktion, ikke at forglemme parallelt med dette i tide at opgradere den.

I øjeblikket Ostankino Meat Processing Plant er en leder på forbrugermarkedet, der producerer hver dag mere end fire ton lækre pølser.

Lidt historie

Ovenstående Virksomheden blev etableret i 1954. I første omgang produktsortimentet var meget dårlig: pølse, pølser og dumplings.

Men inden for tre år af sin eksistens, at virksomheden har modtaget et rungende og lovende titel - Meat Processing Plant "Ostankino". På dette tidspunkt indbyggerne i den sovjetiske hovedstad smagt produktionsanlæg og glæde købte den i Moskva købmandsforretninger. I mellemtiden, virksomhedens produktionsfaciliteter fortsatte med at blive bygget.

Den fulde kraft af Ostankino Meat Processing Plant tjente kun i 1965. Kun få år efter lanceringen af fuld skala virksomhed, og det er blevet den største leverandør af kødprodukter ikke kun i Sovjetunionen, men også i de europæiske lande. I de tidlige 90-erne af det sidste århundrede hastigheden af produktionen faldt næsten 15 gange. Samtidig planten går i private hænder, at blive et aktieselskab.

Et omfattende netværk

Det skal bemærkes, at produkterne i Ostankino Meat Processing Plant er i høj efterspørgsel i mange russiske regioner. Kontrakter med et stort antal bedrifter, der leverer kød kvalitet fra provinsen.

Selskabets ledelse vil gøre alt for at skabe sin egen handel og detail.

Den nuværende situation

På nuværende tidspunkt er den ovenfor nævnte selskab er bedre kendt som Open Company "Ostankino-ny standard." Virksomheden modtog nye tekniske udstyr. Ostankino kød forarbejdningsanlæg erhvervet nye produktionsfaciliteter. Så tidligt som i begyndelsen af nul blev bygget to store kompleks for avlssvin, der er udstyret med den nyeste teknologi. Hvert år befolkningen i disse dyr stiger.

højeste kvalitet

Selvfølgelig Ostankino Meat Processing Plant, som gennemgår personale viser, at de fremstillede produkter er virkelig høj kvalitet, er en af de største leverandører af kødprodukter på det russiske marked. Hvilke specifikke produkter er i høj efterspørgsel blandt forbrugerne?

For det første er det pølse "Ostankino", som er repræsenteret på hylderne i købmandsforretninger i kogt, røget og rykkede i form.

For det andet hurtigt købt pølser "Ostankino" fløde, der er lavet i nøje overensstemmelse med den sovjetiske opskrift. Det er grunden til, at smagen af pølse kommunistiske æra har overlevet til i dag. Bestemt, er fremstillingsteknologi baseret på overholdelse af GOST det tidspunkt, hvor der udelukkende naturlige ingredienser, der anvendes i produktionen. Disse omfatter oksekød og svinekød svinefedt, smør, krydderier. Pølser røget kun på naturlige savsmuld, så de får en krydret cremethed, saftighed utrolig og fantastisk smag.

For det tredje, det foretrukne produkt af russerne - er den berømte "Lægens" pølse. Det er denne formulering blev anvendt som grundlag til fremstilling af pølser, som også kom til at blive kaldt "Doctor."

Og, selvfølgelig, forbrugerne er meget glade for smagen af dumplings "Ostankino". Det skal bemærkes, at denne populære i vores land præfabrikerede i industriel målestok for første gang begyndte at producere det på Ostankino kød forarbejdningsanlæg.

De, der ønsker at forkæle deres kære hjemmelavede måltider kan købe fersk kød på fabrikken. Og det kan gøres fra komfort hjem ved hjælp af internettet. Ostankino kød forarbejdningsanlæg, den officielle hjemmeside, som kaldes "Sosiska.Ru" kan opfylde alle kravene til høj kvalitet kødprodukter. I dette tilfælde er udgangene fra virksomheden ligger i umiddelbar nærhed af boliger, hvilket er yderst belejligt.

Optimal pris / ydelse forhold

Ledelsen af virksomheden "Ostankino Meat Processing Plant", hvis adresse er: Moskva, Have billetpris, 18, overvåger ikke kun kvalitetsprodukter, men også for prissætningen. Således, pålæg, pølser og dumplings er let tilgængelige for borgere, der har et lavt indkomstniveau.

anmeldelser

Selvfølgelig er mange forbrugere er tilfredse med, hvad området og prisen på produkter af Ostankino Meat Processing Plant. Desuden er alle notere den bekvemme beliggenhed af virksomhedens handel punkter.

Almindelige medarbejdere ligesom der på arbejdspladsen i overensstemmelse med reglerne for selskabsret. personalet sagde også, at Ostankino Meat Processing Plant - er en sikker arbejdsplads, som til dels garanterer fremtidig stabilitet.

Men der er negative anmeldelser, herunder det lave lønniveau og den manglende udvikling af den kommercielle netværk af virksomheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.