ForretningVirksomhed

Generalisere indikatorer: afkastningsgrad, kapitalintensitet, den gennemsnitlige årlige værdi af anlægsaktiver

Anlægsaktiver (RP) - altoverskyggende element i den nationale rigdom. Dette koncept beskriver de materielle aktiver, som er skabt og genbruges i produktionen, og hvis værdi til dels overføres til de fremstillede produkter og ydelser, uden at ændre sin egen naturlige form.

Anlægsaktiver Regnskabsmæssig registreres, så du kan se deres oprindelige kostpris, fysiske tilstand og økonomiske tab.

Regnskabsmæssig behandling anlægsaktiver lavet til at udføre i naturalier og kontanter. Monetære evaluering giver mulighed for at karakterisere struktur, sammensætning, det samlede beløb dynamik værdi afskrivning.

Indikatorer såsom kapitalintensitet, afkastningsgrad, kapital-gør det muligt at vurdere omkostningseffektiviteten af brugen af PF. Grundlaget for beregningen er den gennemsnitlige årlige værdi af anlægsaktiver

Vurdering af kvalitet og anlægsaktiver udføre:

- på den oprindelige pris, som består af købsprisen, udgifter til levering og installation af det objekt, som er fast i hele perioden af drift af de faste aktiver, bortset fra tilfælde af delvis likvidation eller rekonstruktion;

- på udskiftning værdi, der afspejler de omkostninger, der kræves for køb af lignende genstande af anlægsaktiver i det nuværende marked miljøet;

- på restværdien, som er forskellen mellem den oprindelige regnskabsmæssige værdi og afskrivning værdi.

Tilstedeværelsen af RP som helhed, samt separat for hver art, kan deres estimater beregnes for enhver dato eller for nogen tid. I det første tilfælde, et drejningsmoment tal, den anden - den såkaldte interval, der er gennemsnittet for perioden. Dynamikken i de faste aktiver og deres faktiske tilstedeværelse vises månedligt.

En vigtig indikator kræves på den regnskabsmæssige behandling ydeevne nærmere oplysninger om virksomheden, er den gennemsnitlige årlige værdi af anlægsaktiver, formlen for sin beregning

FSH = Pi + PVM * n1 / 12 - EF * n2 / 12,

hvor det betegner den værdi af anlægsaktiver: PVM - den nyligt indførte, EF - pensioneret, Pi - begyndelsen af året. Betegnelse N1 og N2 - er antallet af måneder af henholdsvis indtastet og pensioneret UF.

Hvis de genstande af anlægsaktiver idriftsættelse eller er gået på pension på forskellige tidspunkter af året, er det gennemsnitlige årlige udgifter til disse faciliteter beregnet separat for hver periode baseret på den faktiske brug, er resultaterne Derefter tilsættes.

For at vurdere, hvor effektivt brugte anlægsaktiver generalisere indikatorer, nemlig afkastningsgrad, kapital intensitet, fondoosnaschennostyu etc.

Aktiver forholdet angiver sammenhængen mellem mængden af bruttoudbyttet og gennemsnitlige årlige værdi af anlægsaktiver, dvs hvad mængden af output og tjenester pr faste anlægsaktiver. Mere effektivt arbejde i virksomheden er præget af en højere afkastningsgrad.

Kapital-forholdet er stort set den inverse af kapital produktivitet. Per produceret enhed eller tjenester udført, den gennemsnitlige årlige værdi af anlægsaktiver, som anvendes til at vurdere brugen af PF.

Med et fald i hovedstaden steg kapital produktivitet, henholdsvis, indikerer dette, at effektiviteten af anlægsaktiver stiger. Størrelsen af afkastet på aktiver og kapital-forholdet er stærkt præget af kapital-arbejdskraft forholdet - den gennemsnitlige årlige værdi af anlægsaktiver er baseret på det gennemsnitlige antal medarbejdere i løbet af året.

Kendskab til den korrekte beregning af generelle indikatorer af anlægsaktiver nødvendige ledere, revisorer og økonomer til at tage passende skridt til at forbedre virksomhedens resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.