HjemlighedGør det selv

Praktisk skønhed. At gøre blinds med deres hænder

Enkle og funktionelle møbler er stigende popularitet på grund af sin kortfattethed og brugervenlighed. Minimalistisk interiør uden unødvendige dekorative detaljer, som ikke bærer nogen ekstra byrde, foruden kunst og ukrashatelskoy, bringe ind i vores liv for elegant enkelhed og bekvemmelighed. Værelser med en minimal mængde kun nødvendige elementer, der dygtigt kombineret med hinanden dekoration og funktionalitet, let at leve og opretholde en ren og fylde rummet med lys og luft. Her hver ting på sin plads, og hvert stykke bærer en dobbelt byrde - det dekorative og utilitaristisk. Derfor skaber en indvendig plads i en minimalistisk stil, skal du være særlig opmærksom på de afsluttende faciliteter, samt at væsentlige dele af interiøret, såsom gardiner.

Rullegardiner, persienner er meget bekvemt, let og ukompliceret. De fuldt ud at opfylde sit formål - at beskytte rummet fra overdreven indtrængning af lys og sollys. Den tætte struktur af materialet, samt mobil design giver bekvem kontrol dem, skaber det lysniveau, der er nødvendig i øjeblikket, eller mørkere rummet helt. Ofte funktionelle komponent data interiør er gennemtænkt i det omfang, fabrikanterne forsyne deres elektronisk mekanisme med fjernbetjening, så de kan betjenes på afstand. Men rullegardiner og skodder, der er én ulempe, de er meget meget udseende er almindeligt og kortfattet, og alligevel ønsker at være i stuen funktionalitet og komfort kombineret med en ekstern originalitet og dekorative. Der er en enkel vej ud - gøre persienner med deres hænder. Det hjælper også at spare penge, fordi der er sådan en masse møbler.

Hvordan man laver en rulle blind med sine egne hænder? Det er nemt. Selvfølgelig, teknisk set, sådanne produkter vil ikke være så perfekt som brand, men det er bestemt, at de vil være meget mere originalt, kreativt og eksklusivt. Så for at gøre persienner med deres hænder, har brug for at udjævne stof til de vigtigste blinde klud og dekorative snørebånd, rund stykke træ, en firkantet træklods, hæftepistol, velcrobånd velcro til tøj.

Arbejdet begynder med de nødvendige målinger. Rullegardin må kun lukke vinduet åbning, er det ikke kommer folder og drapere, så dens størrelse skal passe til den blænde af vinduet fra den øverste kant til karmen og lodret fra den ene åbning til den anden ende vandret. For at beregne den nødvendige mængde materiale gør kvoter for kvoter :. Top - 5 cm fra siderne og bunden - 2,5 cm til grundbanen kan træffe de nødvendige dobbelte længde af samme stof, fold det vrangen ud og sy posen, så dreje. Kan bruges til gardiner følgesvend væv, såsom en med et mønster, forskellig egnet monokromatisk farve, også sat sammen, gøre siderne og bunden, og slip. At styrke de nedre kant gardiner syet af kuliske bredde lidt større end tykkelsen af kogte runde træpind, og pinden indsat i den. Med hendes hjælp, vil vi stramme curtain roll. På begge sider for vægtning og mere dekorative slid på staven kan formes kabelsko. Den øverste kant af gardinet bøjer 5 cm og syet i kanterne og ved at træde bredden bindemiddel. På bagsiden tack, og sy velcrobånd. Før hende til at sy, lave mad dekorative snore, der distribueres på tværs af bredden af gardiner ækvidistante og placeret under båndet. De vil fastsætte en snoet rullegardiner i den rigtige højde.

Dekorative stropper syet af samme materiale som det vigtigste produkt, eller fra et andet, i nærheden af eller skygge kontrast, det afhænger af en design idé. Deres bredde - 3-5 cm, længde - tyve til tredive centimeter lange gardiner. Dekorative bånd skal være tætte og meget glat. Derfor kan den indvendige lægges nonwoven (men ikke for tyk) og sted maskine til at forsøge at gøre så lige som muligt. Afhængigt af formålet med gardiner og stilistiske løsninger, kan båndene være dekoreret med broderier, kniplinger, sy på børsten ende eller pomponer.

Det er fortsat at fastgøre produktet på vinduet. Til dette formål tager vi en træklods, hvis længde er 1 cm skal være mindre end bredden af blinds, pak det med en klud, som er fastgjort med en hæftemaskine på den skjulte side. Ved linjen kan fastgøres flade konsoller på begge sider (bar skal passe støder op til væggen), eller direkte for at skrue den til væggen med lange skruer. På forsiden over hele længden fastgjort dertil hæftemaskine anden side Velcro tape, som fastgør derefter gardinet.

Bemærk kunsthåndværkere. Producere persienner med deres hænder er vigtigt at sikre, at sømmene på siderne og bunden ikke er synlig gennem stoffet. Hvis den er fast, er det ikke nødvendigt at være bange, og når syning et tyndt stof, er det nødvendigt bunden og siderne lå tyk rørføring.

Roller blinds med deres hænder , kan du foretage og organza. De er meget flot og original vil se ud, hvis de to flagdug stof lå rester af nylon, brokade eller fine satin silke og løse dem på hele overfladen af den formede maskine søm, eller klippet fra blonder enkeltdele, sy på gardinet og stof under en applikation forsigtigt fjerne skarpe neglesakse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.