Kunst og underholdningFilm

Afslutning af trilogi af Captain America: Hvordan deles aktery- "Avengers" ( "Opposition")

Filmen "The First Avenger: Konfrontation", efter at have overvundet et mærke box office på en halv milliard dollars, kan prale af ikke blot en strålende direktør, men også en stor støbt. Aktører "The First Avenger: Konfrontation" så vant til deres roller, der tror på den splid mellem, når venner, simpelthen viste sig. Og nu mere om kunstnerne.

"The Avengers: Conquest": skuespillere og roller

Alle aktører, der spillede i den sidste film i trilogien, kan opdeles i to hold: Steve Rogers og Tony Stark. Hver gruppe forsvarer sin mening om fremtiden for Avengers. Men kaptajnen har sin egen grund til at kæmpe mod hele verden - hans bedste ven Bucky Barnes, der var halvfjerds år i fangenskab G.I.D.R.Y., og som blev kendt som Winter Soldier.

Team Captain America

Mod sine karakterer og skuespillerne selv slået til lyd. "The Avengers: Konfrontation" - en historie om, hvordan en lille kløft mellem venner kan være en drastiske konsekvenser. Holdet indtastet Cap allerede kendte superhelte.

kaptajn Amerika

Chris Evans, kendt som Captain America, var leder af udbruddet af Avengers, der ikke ønsker at adlyde den afgørelse, som FN koalition. Stiv Rodzhers kæmper ikke kun for deres ideer, men også for hans ven. Han forsøger at bevise, at tankene ikke er skyldige i den forbrydelse, som er hængt op på ham. At tro på hans historie simpelthen. Problemet blev rapporteret godt aktery- "The Avengers".

"Konfrontation" er den femte film, hvor Chris Evans endnu engang sat på hans kostume af kaptajn Amerika.

vinter Soldier

Trofast ven og følgesvend for Steve Rogers blev Bucky Barnes. Den rolle, som en stor snigskytte lejemorder og spillede Sebastian Stan. I den første film i trilogien havde Stan lidt skærm tid, og hans karakter bliver næppe husket. I den anden film Stan vendte tilbage i form af levende våben - Winter Soldier. Skuespilleren var lidt replikaer, men feste og bragte en utrolig succes, ikke kun Stan, men filmen.

falk

Venskab og support - "Den Avengers", der som legemliggør aktery- "Konfrontation" viste, at der kræves ikke meget tid til fremkomsten af tillid. Entoni Maki, der spillede i den foregående film om Kepe Falcon, for tredje gang forvandlet til Sam Wilson.

Scarlet Witch

Det eneste mutant herunder Captain America hold - Wanda Maximoff, også kendt som Scarlet Witch. Den rolle, som Witch sang Elizabeth Olsen. Elizabeth var også involveret i optagelserne af "The Avengers: Age of Ultron", hvor der ifølge historien, har hendes karakter mistet sin tvillingebror - Pietro.

Hawkeye

Magnificent bueskytte, der ikke kender miss, Hawkeye og stod på siden af Steve Rogers. Dzheremi Renner igen vænnet til billedet af Clint Barton, en mand, der ikke har overnaturlige kræfter. Men han, sammen med resten af Avengers kæmper med udlændinge, robotter, og guderne.

Ant-Man

Pol Radd næsten umiddelbart efter udgivelsen af en solo-film prøvet på dragten Ant-Man. Scott Lang også sidet med Cap, selv om han har sine egne grunde til en sådan beslutning.

Team Iron Man

Men ikke alle helte har besluttet at modsætte sig aftalen. Og deres synspunkt understøttes aktery- "The Avengers". "Konfrontation" har vist, at selv de bedste venner kan være på hver sin side.

mand af jern

Robert Downey Jr. har længe været anerkendt fans. Men, ligesom næsten alle aktørerne i filmen "The Avengers: Konfrontation", tjente han enorme popularitet for sin rolle som Tony Stark, alias Iron Man. Trilogy af hans helt har længe været forbi, men han stadig elsket af fans. Og han vil være i 2017 i filmen "Spider-Man:. Den Homecoming"

black Widow

Lad en solo film om Black Widow fans kun kan drømme om, men hans handler spil Scarlett Johansson pustet liv i koldblodig lejemorder Natasha Romanoff. Scarlett karakter står over for et svært valg: at side med nære venner - Steve og Clint - eller ikke at opløse Avengers.

kriger

En trofast ven Toni Starka, løjtnant Dzheyms Roudi, også prøve på en dragt af Iron Man. Don Chidl, sammen med sin helt, forsvarer interesserne for fred og kæmpede mod "forrædere".

Vision

Næsten alle film produktionsselskab "Marvel" Pol Bettani var talerør for kunstig intelligens - Jarvis. Men i de sidste to film, han forvandlet til en målmanden fra Infinity Stone - VISION.

sort Panther

For Chadwick Boseman filmen "Konfrontation" blev en slags debut: han først dukkede op som en superhelt. Chadwick spillede Kong T'Challa - Black Panther, der af hensyn til hævn for drabet på faderen er villig til at gå til store.

Tegn er "konfrontation"

Men filmen var ikke kun fordi de to hold. I "Konfrontation" gav Emily VanCamp, der spillede Sharon Carter, barnebarn af den berømte Peggy Carter. Efter en lang kamp "Marvel" har genvundet rettighederne til Peter Parker. Og i "Konfrontation" film, men ikke for længe, der var Spider-Man. Baron Zemo var antagonisten, ved spillet Daniel Brühl. Og i vejen for Everett K. Ross perfekt vant Martin Freeman.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.