Kunst og underholdningFilm

Frédéric Bourdin. Barndom drengestreger, familie, biograf berømte svindler

Jeg er sikker på mange har hørt dette navn - Frédéric Bourdin. Denne franske serielle Impostor politiet er interesseret i for lang tid. Frederik tjente selv kaldenavn i bredere kredse - "Chameleon".

Fødsel og barndom

Bourdin blev født den 13. juni 1974 Nantes (Hauts-de-Seine). Ifølge rapporter i medierne, drengen er den uægte søn af Ghislain Burden. Da det viste sig, at kvinden oprindeligt ønskede at få en abort efter anmodning fra sin far og bedstefar til Frederick, men til sidst nægtede og fødte. Ghislain blev mor på 18 år. I et interview med en af de lokale kanaler mor rapporterede, at Frederiks far var en indvandrer fra Algeriet. Efter at have lært, at den tilfældige forbindelse bragte ham et barn, var han væk, efterlader Ghislain Adrift med spædbarnet. Politiet fandt også ud af, at kvinden var meget glad for en drink og tage en tur om natten.

Ghislain fortalte også pressen, at hun i de 5 år gav sin søn uddannelse af bedsteforældre i Frankrig. I en alder af 12, drengen var i børnehjemmet.

debut af reinkarnation

Frédéric Bourdin er kendt for at have foregivet at være andre personer. Ifølge ham, var han i stand til at føle sig i rollen som 500 af fremmede. Da det viste sig, tre af dem manglede teenagere.

Selv i den tidlige barndom, drengen ringede til politiet, syntes falske navne eller endda løjet, han ikke kan huske hans navn. Da han senere indrømmede Frédéric Bourdin, han ofte råbte i telefonen og bedt om at hjælpe ham. Den fyr hævdede, at han blev slået af forældrene, og han løb væk fra hjemmet.

Generelt lignende historier havde masser. Han gjorde det over hele Europa i lang tid. Pressen og politiet spekuleret over, hvorfor den 30-årige mand forklædt som en teenage forældreløs, fordi enhver psykisk lidelse, han ikke var, og de penge, det er ikke specielt nødvendigt.

Det skal bemærkes, at Frederik boede i mere end 15 lande på 5 sprog, og vidste udmærket.

Nicholas Barclay

I 1997, da den unge mand vendte 23, sagde han, at hans rigtige navn er Nicholas Barclay. Drengen forsvandt 13 Jun 1994 i San Antonio (Texas). Sandelig Nicholas var 13 år gammel, da han gik til at spille basketball med sine venner. Siden da har drengen ikke er blevet hørt.

For at udføre sin fidus Frédéric Bourdin gik til USA for at forældrene mangler Nicholas. Og selv om der mangler mangler dreng havde brune øjne, kamæleoner formået at overbevise familien at det er deres mirakel søn blev fundet. Frederik fortalte familien, der er løbet væk fra dem, der er engageret i børneprostitution. Han tilbragte med sin familie Nicholas mere end 5 måneder før hans bedrag blev afsløret.

I 1997 en af de lokale detektiver førte Mennesket til rent vand. Tjener af loven arbejdede sammen med besætningen, der var engageret i at filme en film om Barclay familie. Så mistanke han, at der var noget galt.

videregivelse af svig

I 1998 FBI fået tilladelse til udtagning af fingeraftryk og DNA-prøve fra "Nicholas". Senere viste det sig, at den fyr - Frédéric Bourdin (Chameleon). I samme år en løgner indrømmede i retten, at han have talt og smedede pas. For denne handling, modtog han 5 års fængsel.

Næste fidus

I 2003 Burden flyttet til Grenoble. Der fandt han nye ofre for deres svindel. Denne gang han foregav at være en Leo Bally - 14-årig dreng, der anses savnet siden 1996. Forældrene troede ikke ordene og straks sendt "lzhesyna" for test. Igen, bedrag og fængsel.

Næste Frédéric Bourdin, hvis biografi er beskrevet i denne artikel, havde Rubenom Sanchesom Espinosa, hvis mor blev dræbt i et bombeangreb i Madrid. Efter sådan en bedrag besluttede politiet at deportere rastløs bedrager Frankrig.

I 2005 Burden gav sig selv for Francisco Fernandez - 15-årige forældreløse. Chameleon hel måned brugt i børnehjemmet College Zhana Mone i Pau (Frankrig). Han sagde dengang, at hans forældre døde i en bilulykke. Frederic klædt som en teenager og gik til som teenager. Hans skaldede hoved dækkede han en baseballkasket og bruge en creme til hårfjerning, så ingen lagde mærke til hans skægstubbe.

Og mislykkes igen, en af lærerne kiggede overførslen af hans "udnytter" en løgner og videregivet til politiet. Senere Bourdin modtog 4 måneders fængsel. I retten i Frederick indrømmede, at han på denne måde er på udkig efter kærlighed og opmærksomhed, som er blevet frataget i barndommen. Forældreløse Burden lod meget mere tid.

Personlige liv

8 August, 2007 Frédéric Bourdin og hans kone (civil) gift. En mand kurtiserer en kvinde mere end et år. I øjeblikket parret har tre børn. Frederik fortalte en avis, at han ikke ønsker at foregive at være en anden. Nu i sin familie og mangel på kærlighed og opmærksomhed.

"The Pretender". Film med Bourdenay

I 2010 screener ud på billedet hedder "The Pretender". Direktør og manuskriptforfatter bånd blev lavet af Jean-Paul Salome. Handlingen er baseret på virkelige hændelser. "The Pretender" (film) berettede om Bourdenay, foregiver at være Nicholas Barclay. Frederik spillede ung talentfuld skuespiller Marc-André Grondin. I 2012 udgav han en dokumentarfilm om samme emne.

karakter

Når Bourdin mødtes med en af journalisterne til en samtale, er det fuldt beskrevet livet af sin kammerat. medarbejderblad var meget overrasket, da Frederik kaldte hans navn, bopæl, den nøjagtige dato for fødsel og navnet på hans kone. På spørgsmålet om, hvorfor det er nødvendigt, Burden sagde, "Jeg har brug for at vide, med hvem jeg kommunikerer."

Det siges, at Chameleon i interviewet processen sagde følgende sætning: "Når ståhej om monstre, og sørg for at du ikke bliver en af dem"

Vi håber, at Bourdain aldrig ville vende tilbage til sit tidligere liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.